Merak ettim ay ay sirayla saydim nisanda yuvarlak dondu ne biliyim bnOh maşallah valla ikiz ikiz dıpurcan herhaldebisan damı onu nasıl yaptın kuz
Bi daha dene bakalım aynı sonucumu vercekDun gece denedim kiz 4 bebe dio bi daha denicem bugun dun 2 kiz 2 erkek diodu bide nisanda hamile dio bn sok oldum
Onu hiç denemedim denicem bendeMerak ettim ay ay sirayla saydim nisanda yuvarlak dondu ne biliyim bn
Valla herifle anlastk. Bana ovu testi aldrmadin o zmn 2 gune bir degerlndrcez sesini etmicen dedim tm dediOlamazzzz yaaa biz hiç bukadar çok yapmadık yaaa. en fazla 3 4 kere
Cok dogru söylüyorsun canım benim amin inasllahondan mi kaybediyoruz acaba diyorum her ay ben ama olmuyor yani istesrm de
sifa olsun insAllah cnm
bende 7 gun anva dayandim ve yaptığım ay döngüm kisaldi ertesi ay da yine ayni erken geldi 30-33 vs degisiyordu son donemler o ay 35 sonraki ay 26 gun surdu dongum ve tedaviye basladm zaten
masAllah bacim ama sen o iliskiler olurken sondakiler zsten dollenme olmus tutunmaya çalışıyormuşacaba yine de olabilir mi bilmiorum
Canim yanlış anlama elbettr cok haklısın yazdgnda ama kullandgmz cumleye cok dikkat etmeliyiz neyin dua yerine gececgini bilemeyiz dua kapımızın ne zmn acik olacagi belli olmaz biz ikinci cocuk icin arka arkaya bebkleri olanlari görünce kızımız bi okula baslasin öyle kızımız bi okula baslasin oyle derdik ikinci icin dua yerine mi gecti Rabbim kabul etti mi bilmiorum ama buyuk bi sorun yokken ilki cok kolay olmusken ikinci icin çabalıyoruz hersey Allah tan elbettr lutfrn elestirdigimi düşünme sadece minik hatrlatma olsun dedim
Ve evet bahsettiginz konuyu daha okumadm ama herkesin imtihanı farkli kizlar Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin sinavlarimizdan biz bazen tuhaf karsilasak da cok degsiik turlu turlu insan var bi ara halam anlatmisti bibebr kadinin agzindam dinlemis hayret ettik kadin çocukları sevmiyormuş bi cocugu vqrmis ama daginiklik esyalarin kirilmasi vs gibi seyler yuzunden gereksiz dio yani ve o cocuk odasinda büyümüş resmen yemek disinda odasından çıkmıyormus hep odada yalnz sirf toplumumuzun baskısı vs yüzünden olmus yani diyecegim Rabbim daga gode kar imana gore imtihan veriyor bence insAllah sabredip mükafatını alanlardan oluruz benim üzüldüğüm nokto o masum cocuklar nqsil bi psikolojiylr sevgisizlikle yetişiyorlar ve dahasi onlarda belki ayni döngüyü devam ettiriyorlar Allah tan hayırlısı Rabbim vicdan merhamet versin bazi insanlara
Cnm zaten hadiste soyluyor eglncesine bile baksanx kabul olmz diye biz demiorz. Hadisi bulup atarim birazdan. Aksam aticktm ama telim bozukİnandıgımız için baktırmıypruz zaten eğlencesine herşeyi ciddiye almaya gerek yok bence☺
İnsallah fatmanın örnegi gibi oluruz hepimiz canım ne zaman bat neden yazdırmıyorsunValla canım hiç belli olmuyor o işlerbelki de gelmez seninki .zaten ben artik iki cizgi görünce hic sevinmeyecegim.hamileyim deyip uzuluyorum sonra.bu sefer adet gelmezse sadece kan testi ile takip ederim.ve sanirim kucagima bebegi alana kadar sevinemeyecegim.Ama sen çift çizgi gordun mu yüz de 90 bu iş tamamdır.Ayni Fatma gibi ben yokum listede sanırım.
Kizlar bu linkteki video yu izledim de yumurtayi gecenilmek icin spermin cok cok guclu olmasi gerekiyormus .
Esine farklı sana farklımı cıktı oha mıcccBi daha dene bakalım aynı sonucumu vercekben eşimede yaptım onda da aynısı çıktı
Canisi Rabbim sevdgi kulunun sesi surekli gelsin diye istedgini hemen vermzmis. Baklm kulum hemn isyan edick mi yoksa bnm verecgim hayri mi beklick diye. Sevmdgine ise istemedgi seyi verr ki onun da imtihni ole olurCok istemiyor bir kere ya bir kere biz yıllarca korunmadan canla basla yürekle calısırken o tek seferde bir kerede birde istemiyorken gırtlagımda bir dügüm icime öküz oturdu.
Ayni cikmis kiz sen daha uyanamadınEsine farklı sana farklımı cıktı oha mıccc
Ne kadae doğru söyledin agzin bal yesinCanisi Rabbim sevdgi kulunun sesi surekli gelsin diye istedgini hemen vermzmis. Baklm kulum hemn isyan edick mi yoksa bnm verecgim hayri mi beklick diye. Sevmdgine ise istemedgi seyi verr ki onun da imtihni ole olur
Rabbim sınavlarımızdan basarılı gecmemizi nasib etsin insallahCanisi Rabbim sevdgi kulunun sesi surekli gelsin diye istedgini hemen vermzmis. Baklm kulum hemn isyan edick mi yoksa bnm verecgim hayri mi beklick diye. Sevmdgine ise istemedgi seyi verr ki onun da imtihni ole olur
Aa tamam görüsürüz ozaman ben birdaha yüzümü yıkayayımAyni cikmis kiz sen daha uyanamadın
Aniden cirp suratina suyuAa tamam görüsürüz ozaman ben birdaha yüzümü yıkayayım
Evet sonuncular bosuna olmusondan mi kaybediyoruz acaba diyorum her ay ben ama olmuyor yani istesrm de
sifa olsun insAllah cnm
bende 7 gun anva dayandim ve yaptığım ay döngüm kisaldi ertesi ay da yine ayni erken geldi 30-33 vs degisiyordu son donemler o ay 35 sonraki ay 26 gun surdu dongum ve tedaviye basladm zaten
masAllah bacim ama sen o iliskiler olurken sondakiler zsten dollenme olmus tutunmaya çalışıyormuşacaba yine de olabilir mi bilmiorum
Canim yanlış anlama elbettr cok haklısın yazdgnda ama kullandgmz cumleye cok dikkat etmeliyiz neyin dua yerine gececgini bilemeyiz dua kapımızın ne zmn acik olacagi belli olmaz biz ikinci cocuk icin arka arkaya bebkleri olanlari görünce kızımız bi okula baslasin öyle kızımız bi okula baslasin oyle derdik ikinci icin dua yerine mi gecti Rabbim kabul etti mi bilmiorum ama buyuk bi sorun yokken ilki cok kolay olmusken ikinci icin çabalıyoruz hersey Allah tan elbettr lutfrn elestirdigimi düşünme sadece minik hatrlatma olsun dedim
Ve evet bahsettiginz konuyu daha okumadm ama herkesin imtihanı farkli kizlar Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin sinavlarimizdan biz bazen tuhaf karsilasak da cok degsiik turlu turlu insan var bi ara halam anlatmisti bibebr kadinin agzindam dinlemis hayret ettik kadin çocukları sevmiyormuş bi cocugu vqrmis ama daginiklik esyalarin kirilmasi vs gibi seyler yuzunden gereksiz dio yani ve o cocuk odasinda büyümüş resmen yemek disinda odasından çıkmıyormus hep odada yalnz sirf toplumumuzun baskısı vs yüzünden olmus yani diyecegim Rabbim daga gode kar imana gore imtihan veriyor bence insAllah sabredip mükafatını alanlardan oluruz benim üzüldüğüm nokto o masum cocuklar nqsil bi psikolojiylr sevgisizlikle yetişiyorlar ve dahasi onlarda belki ayni döngüyü devam ettiriyorlar Allah tan hayırlısı Rabbim vicdan merhamet versin bazi insanlara
HeeValla canım hiç belli olmuyor o işlerbelki de gelmez seninki .zaten ben artik iki cizgi görünce hic sevinmeyecegim.hamileyim deyip uzuluyorum sonra.bu sefer adet gelmezse sadece kan testi ile takip ederim.ve sanirim kucagima bebegi alana kadar sevinemeyecegim.Ama sen çift çizgi gordun mu yüz de 90 bu iş tamamdır.Ayni Fatma gibi ben yokum listede sanırım.
Ben hic kullnmdim cnm. Dr a gidince verdi aldmBu arada kızlar ben önceden folikasit kullanıyordum olmayınca bıraktım kullanmayı kullanmadan hamile kalan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?