Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok dogru söylüyorsun canım benim amin inasllah

İnandıgımız için baktırmıypruz zaten eğlencesine herşeyi ciddiye almaya gerek yok bence☺
Cnm zaten hadiste soyluyor eglncesine bile baksanx kabul olmz diye biz demiorz. Hadisi bulup atarim birazdan. Aksam aticktm ama telim bozuk surekli kapaninca sinirlndm yattm

İnsallah fatmanın örnegi gibi oluruz hepimiz canım ne zaman bat neden yazdırmıyorsun
Etkiliyorsa yazdırma tabi hatta sen gebe kalsanda bir ay dolana kadar söyleme ben idare ederim seni bebegimm hersey nasip hersey kısmet Allah büyük

Cok istemiyor bir kere ya bir kere biz yıllarca korunmadan canla basla yürekle calısırken o tek seferde bir kerede birde istemiyorken gırtlagımda bir dügüm icime öküz oturdu.
Canisi Rabbim sevdgi kulunun sesi surekli gelsin diye istedgini hemen vermzmis. Baklm kulum hemn isyan edick mi yoksa bnm verecgim hayri mi beklick diye. Sevmdgine ise istemedgi seyi verr ki onun da imtihni ole olur

Canisi Rabbim sevdgi kulunun sesi surekli gelsin diye istedgini hemen vermzmis. Baklm kulum hemn isyan edick mi yoksa bnm verecgim hayri mi beklick diye. Sevmdgine ise istemedgi seyi verr ki onun da imtihni ole olur
Ne kadae doğru söyledin agzin bal yesin

Rabbim sınavlarımızdan basarılı gecmemizi nasib etsin insallah

Evet sonuncular bosuna olmus cok sukur bi zarari olmadi

Hee saka yapip bat yazdrdim sonra hamislr listesine level atldim insllh simdi sizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…