Kac zmndr bekliodm yaaBence dikkat et canım ağır hareket yapma☺
Ne biliyim yaa bakalım görücez :)Belli olmazki canım yanlıs da olabilir başka test al yap☺
Aynen dikkat et canımKac zmndr bekliodm yaadikkt edicm olmz insllh
Aynen geçtimi gününNe biliyim yaa bakalım görücez :)
Hmm haklısın kuzumKızlllaaaar napoyosunuz
LadyMorganas ben akşam bi daha yaptım kuzum test sanırım çatlıyor çünkü daha silik çıktı
Benim merak ettiğim yumurta çatladıktan sonra hamile kalma şansı oluyormu yine de ilişkide
Ben olasılık yok diye okumuştum
Ama bazı yerlerde piki gördükten 3 gün daha devam ediyor deniyor anlamsız geldi bana
Yok canım hevesini kırma bir daha test yap benceNe biliyim yani bu sefer baya belirti yaşıyorum ama test negatif çıkımcada pek hevesim kalmadı
Aslında senin bat baya geçmiş benle aynıydı 5 eylül, ben erken oldum yarın bitiyor hatta senin olmadığına göre normal test yapsaydın bugün tekrar, varsa çıkar benceNe biliyim yaa bakalım görücez :)
Ben geçen sene ovu takibi yapıyordum, pik olduğu gün bişey olmadi ertesi gün test yaptım çatlamıştı sadece o gün ilişki oldu sonraki günlerde de olmadi ve hamile kalmıştım, olacağı varsa 1 gunle bile oluyorKızlllaaaar napoyosunuz
LadyMorganas ben akşam bi daha yaptım kuzum test sanırım çatlıyor çünkü daha silik çıktı
Benim merak ettiğim yumurta çatladıktan sonra hamile kalma şansı oluyormu yine de ilişkide
Ama bazı yerlerde piki gördükten 3 gün daha devam ediyor deniyor anlamsız geldi bana
Bende yapmıştım çıkmamıştı bişey ama adet geçince gebelik ciktiYa adet günümden önce yaptım negatifti hani dedim kesin sonuç veriyosa hiç kan vermeye felan gitmiyim
Farkettim ben demedim sattı diye eslem dedi sonucta dua hayırlı is diye kızmadım bile ama sasırdımBenim forumda katıldığım birkaç dua topiği daha var ama sizi hiç ihmal ettim mi aşk olsunKim satmış kimi çok ayıp Dua yörüngemi büyütüyorum napim çaresizlerin çaresine sığındım
3ay boyunca nasıl farketmemis onu anlamamıstımSon anda bikac damla kacmis yanlislikla. Adetine de en fazla bi hafta falan vardi
Allahım banada versene böyle güzel bir süprizzzzBenim annemde kardeşime hamile kaldığında adet gördü 2 3 ay canm o menapoza giriyorum sanmış ama sonradan test yapiyoki kopkoyu kırmızı hastaneye gidiyoki 3 aylık hamile şok olmuştu ağlamıştı yaşım büyük diye utanmıştı çok ama şimdi koca kız oldu maşallah :) Anneme cekmemisim hic karı 38 yaşında hamile kaldı normal doğumda yapti ben hamile bile kalamadım
Anladim cnmMaalesef bugün bütün gün dışardayım canım. Gece de geç gelicem eve, o yüzden gündüz yaptım. Yarın sabah tekrar yapıcam ☺
Bencede catliyor diye dusunuyorummKızlllaaaar napoyosunuz
Insallah bu sefer hamile kalirsin canimHmm haklısın kuzum
Dün gece ilişki olmuştu
Spermler 72 saate kadar yaşıyor demişti doktorum
En kötüsü 24 saat yaşıyormuş
Heralde buluşmuşlardır
Tabi bırakmak yok 2 güne bir devam( çok yorucu olsada)
Geçti canım 4. Gün ama bende pko varya belki ondan gecikmişti bilemiyorum herşey mümkünAynen geçtimi günün
Aa kaç gün kala yaptın canımBende yapmıştım çıkmamıştı bişey ama adet geçince gebelik cikti
Test yaptinizmi daha oncceGeçti canım 4. Gün ama bende pko varya belki ondan gecikmişti bilemiyorum herşey mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?