Umudunu kaybetme bence ben bi ara 20.gun görmüştüm pikiEki Görüntüle 2305525 yumurtlamiyorum ben sanirim
Gülüm yaa dongum kısa sanmıyorumUmudunu kaybetme bence ben bi ara 20.gun görmüştüm piki
Hmm bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus dmeek ki bu ay yumjrtlamiycksn o zmm cnm dr gittin mj yumurtlama problemin icinGülüm yaa dongum kısa sanmıyorum
Sanırım yumurtlama problemim var
Buarada sen naptin asilamanjn kaçıncı gunundesin
Buayki adetle gidicem cnm bat 20 ama 1 hafta erkenden lekeler gelir benimHmm bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus dmeek ki bu ay yumjrtlamiycksn o zmm cnm dr gittin mj yumurtlama problemin icin
Bugün 11. Günüm cnm bnm aşılama değildi klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandm cnm ben fenayım ama ya bulantı halsizlik ne ararsan var bu ilaclar mahfediyor
Hadi bklm daha da varmış bata son adetin olur insAllahBuayki adetle gidicem cnm bat 20 ama 1 hafta erkenden lekeler gelir benim
Afedersin cnm aklimda öyle kalmış 14. Gün test yaparsın sanırım geçenlerde atmistin test ins yine öyle çizgili bi test gorursun
Canım bazı aylar yumurtlama olmaması normalmiş belkide geç yumurtlicaksın stres yapmamaya çalışEki Görüntüle 2305525 yumurtlamiyorum ben sanirim
Bugündü bat günüm canim sabah kalktigimda kahve rengi akintim vardi..Bu kadr erkenmi adet oldunn
Aktif ama cvp niye yokZerdem2016 canım dualarımız yarın baslayacak senin yarın Meryem suresi okuman gerekiyor katılacaksın dimi?
Zerdem2016 canım dualarımız yarın baslayacak senin yarın Meryem suresi okuman gerekiyor katılacaksın dimi?
Kızlat ben dua grubunda da yazmştm.. Rahatsızlığmdan dolayı katılamayacağımı belirtmiştim..Aktif ama cvp niye yokZerdem2016
Yanlış hatırlamıyorsam 4 5 gün kadar önceydiAa kaç gün kala yaptın canım
Büyük olasılıkla catladiktan 13-15 gün sonrası olurKızlaaar, ben şimdi bu ay üç gün erken yumurtladım ya üç gün erken mi adet olacağım?
Inş cnm ins sende alirsin guzel haberlerHadi bklm daha da varmış bata son adetin olur insAllah
InsAllah cnm aslında çok umutluydm ama bi kac gündür nötr hissediyorum sanki ne olumlu ne olumsuzum ikisine de hazırlıkliyim snrm umarım silikte olsa iki çizgi görürüm
Valla bilemiyorum gülüm yaa ins hic yumurtlamiyo degilimdirCanım bazı aylar yumurtlama olmaması normalmiş belkide geç yumurtlicaksın stres yapmamaya çalış
Kusura bakma soracaksın tabi kul hakkından korkuyorsan listeyi düzenledim ve sizi kaçıncı etiketleyişim görmemiş olabilirsiniz tabi ama bu tepkiniz çok yersiz başka bi yere yazmış olabilirsiniz tüm konuşmaları takip ettim hakka girmemek adına okuyup anlamadan saçma tepkiler veriyorsun neyseeeKızlat ben dua grubunda da yazmştm.. Rahatsızlığmdan dolayı katılamayacağımı belirtmiştim..
İletiler çok olunca şimdi gördm..
Görüo cvp vermemezlik etmem
Böyle bir konuda hele hiç etmem.. Ne zaman cvp verip vermieceğimi size sormayacam eslem hanım..
@Nana2222 kuzum k.bakma.. Yazmştm ama sanrm sen kaçrmşsn orayı.. En kısa sürede telafi edecdm
İnşallah bize de nasip eder canımmmBen geçen sene ovu takibi yapıyordum, pik olduğu gün bişey olmadi ertesi gün test yaptım çatlamıştı sadece o gün ilişki oldu sonraki günlerde de olmadi ve hamile kalmıştım, olacağı varsa 1 gunle bile oluyor
Allah kabul etsin cnm dualarını..Arkadaşlar bugün Hz.Yusa yi ziyarete gittik, kendim ve sizin için dua ettim, inşallah en yakın zamanda Allah hepimize hayirlisiyla bebiş nasip eder
Canım yaptımBencede catliyor diye dusunuyorumm
Cunku c tenden daha koyuydu
Bugun emin olmak icin tekrar test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?