Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülüm yaa dongum kısa sanmıyorum
Sanırım yumurtlama problemim var
Buarada sen naptin asilamanjn kaçıncı gunundesin
Hmm bazi aylar yumurtlama olmayabiliyormus dmeek ki bu ay yumjrtlamiycksn o zmm cnm dr gittin mj yumurtlama problemin icin
Bugün 11. Günüm cnm bnm aşılama değildi klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandm cnm ben fenayım ama ya bulantı halsizlik ne ararsan var bu ilaclar mahfediyor

Buayki adetle gidicem cnm bat 20 ama 1 hafta erkenden lekeler gelir benim
Afedersin cnm aklimda öyle kalmış 14. Gün test yaparsın sanırım geçenlerde atmistin test ins yine öyle çizgili bi test gorursun

Buayki adetle gidicem cnm bat 20 ama 1 hafta erkenden lekeler gelir benim
Afedersin cnm aklimda öyle kalmış 14. Gün test yaparsın sanırım geçenlerde atmistin test ins yine öyle çizgili bi test gorursun
Hadi bklm daha da varmış bata son adetin olur insAllah
InsAllah cnm aslında çok umutluydm ama bi kac gündür nötr hissediyorum sanki ne olumlu ne olumsuzum ikisine de hazırlıkliyim snrm umarım silikte olsa iki çizgi görürüm

Zerdem2016 canım dualarımız yarın baslayacak senin yarın Meryem suresi okuman gerekiyor katılacaksın dimi?
Kızlat ben dua grubunda da yazmştm.. Rahatsızlığmdan dolayı katılamayacağımı belirtmiştim..
İletiler çok olunca şimdi gördm..
Görüo cvp vermemezlik etmem
Böyle bir konuda hele hiç etmem.. Ne zaman cvp verip vermieceğimi size sormayacam eslem hanım..
@Nana2222 kuzum k.bakma.. Yazmştm ama sanrm sen kaçrmşsn orayı.. En kısa sürede telafi edecdm

Inş cnm ins sende alirsin guzel haberler

Kusura bakma soracaksın tabi kul hakkından korkuyorsan listeyi düzenledim ve sizi kaçıncı etiketleyişim görmemiş olabilirsiniz tabi ama bu tepkiniz çok yersiz başka bi yere yazmış olabilirsiniz tüm konuşmaları takip ettim hakka girmemek adına okuyup anlamadan saçma tepkiler veriyorsun neyseee hayal alemi cnm listeyi düzenliyelim

Arkadaşlar bugün Hz.Yusa yi ziyarete gittik, kendim ve sizin için dua ettim, inşallah en yakın zamanda Allah hepimize hayirlisiyla bebiş nasip eder
Allah kabul etsin cnm dualarını..

Allah razı olsun cnm bizleride hatırlayıp duana katmışsın

Biriniz bana yardim edin lutfen yeni evliyim 2 ay oldu evlendikten sonra adetim 1 gun surdu 18 agustosta oldum korunmuyoruz evlendigimizden beri son 1 haftadir alarmlari bile duymuyorum dun bi test yapiyim dedim testi yaptim disari ciktik sabah kanamayla uyandim daha adetime var kadin dogumdan yarin randevu aldim tuvalete girdim test gozume carpti cope aticaktim bakayim dedim test bu sekilde cikti nolur bi akil verin resmen uyustum suan

Eklentiler

• F7A1CFCF-528F-4A71-9133-353CF3D9ADB3.webp
    22 KB · Görüntüleme: 50
  • 36692E94-0F3F-4FF1-9B56-6CCCD9DFAE61.webp
    22 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…