Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında senin bat baya geçmiş benle aynıydı 5 eylül, ben erken oldum yarın bitiyor hatta senin olmadığına göre normal test yapsaydın bugün tekrar, varsa çıkar bence
Canım salı doktor gidicem test yapmak içimden gelmiyo değilim diye düşünüyorum bakalım adet günümden bu yana kasık bel ağrım akıntım var yüzüm sivilce doldu ama adet olamıyorum sökülemedimi acaba diyorum

Insallah degisiŕ
Biraz daha gecikirse tekrar yap gec dollenme olabilir
Onuda düşünüyorum bak elimde 2 tane ovu testi vardı ayın 21-22 sinde yaptım aselece pike çok yakın dedi benim yumurtlama günlerimde o aralıkta eğer biraz geç çatladıysa geç döllenme olabilme ihtimalide var

Evet sen yinede 2 gunde bir iliski yap
Bnmde gecen ay gec yumurtladim adetim 10 gun gecti yeni adet oldum

Unutma gec yumurtlayanlarda var
Bat ne zaman senin cnm

Bat 17 eylül canim. Bugün 21.gün hic koyulasma yok canim. Bende en azindan yumurtlama döngümü anlamak icin devam ediyorum. Aslinda 6 aydur reglim cok düzenliydi 28günde 1 regli oluyordum yumurtlamamda 13_15.günler arasindaydi. Gecen ay gonalf ve ovitrelle kullandim reglim 10gün erken oldu.oyüzdenmi düzenim bozuldu anlamadim.

Günaydın kızlarrrr

Dün doktor muayene vardı sağda 18 mm güzel bir yumoşum varmış 2-3 güne çatlar dedi. Dünü değerlendirdim. Doktor günaşırı olsun dedi. Ayrıca dün ovu yaptım ve baya silik çıktı. Demek ki yumurta tam olgunlaştığında pik oluyor bugünde yapıcam bakalım. İnşallah bu ay gelir minik kuşum.

Yani belirtiler benziyor sonuçta adet gecikmesi de olmuş gebelik ihtimali yüksek, sen bilirsin tabi bekleyebiliyorsun demekki daha kesin olur

Ovü testi demekki 20mm filan olunca koyu oluyor, sen sıvı alımına da dikkat et bugün yarın koyulaşır, hadi hayırlısı bakalım

Ovü testi demekki 20mm filan olunca koyu oluyor, sen sıvı alımına da dikkat et bugün yarın koyulaşır, hadi hayırlısı bakalım
Dikkat ediyorum canım 3 saat yeterli diye düşünüyorum inşallah gelsin kuzucuklarımız bu ay topikcek

Yani belirtiler benziyor sonuçta adet gecikmesi de olmuş gebelik ihtimali yüksek, sen bilirsin tabi bekleyebiliyorsun demekki daha kesin olur
Ne biliyim erken gebelik testi yaptım çıkmadıya ondan sonra yapmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…