Canım adete bir gün kala erken gebelik yaptım negatiftiTest yaptinizmi daha oncce
Insallah degisiŕCanım adete bir gün kala erken gebelik yaptım negatifti
Canım salı doktor gidicem test yapmak içimden gelmiyo değilim diye düşünüyorum bakalım adet günümden bu yana kasık bel ağrım akıntım var yüzüm sivilce doldu ama adet olamıyorum sökülemedimi acaba diyorumAslında senin bat baya geçmiş benle aynıydı 5 eylül, ben erken oldum yarın bitiyor hatta senin olmadığına göre normal test yapsaydın bugün tekrar, varsa çıkar bence
Onuda düşünüyorum bak elimde 2 tane ovu testi vardı ayın 21-22 sinde yaptım aselece pike çok yakın dedi benim yumurtlama günlerimde o aralıkta eğer biraz geç çatladıysa geç döllenme olabilme ihtimalide varInsallah degisiŕ
Biraz daha gecikirse tekrar yap gec dollenme olabilir
Bilmiyorum olsa çıkardı heralde kafasındayımYok canım hevesini kırma bir daha test yap bence
Evet sen yinede 2 gunde bir iliski yapOnuda düşünüyorum bak elimde 2 tane ovu testi vardı ayın 21-22 sinde yaptım aselece pike çok yakın dedi benim yumurtlama günlerimde o aralıkta eğer biraz geç çatladıysa geç döllenme olabilme ihtimalide var
Aynen canım ayarlamıyorum ama öyle denk geliyo hemen hemenEvet sen yinede 2 gunde bir iliski yap
Bnmde gecen ay gec yumurtladim adetim 10 gun gecti yeni adet oldum
Unutma gec yumurtlayanlarda var
Bat ne zaman senin cnm
Yani belirtiler benziyor sonuçta adet gecikmesi de olmuş gebelik ihtimali yüksek, sen bilirsin tabi bekleyebiliyorsun demekki daha kesin olurCanım salı doktor gidicem test yapmak içimden gelmiyo değilim diye düşünüyorum bakalım adet günümden bu yana kasık bel ağrım akıntım var yüzüm sivilce doldu ama adet olamıyorum sökülemedimi acaba diyorum
Günaydın kızlarrrr
Dün doktor muayene vardı sağda 18 mm güzel bir yumoşum varmış 2-3 güne çatlar dedi. Dünü değerlendirdim. Doktor günaşırı olsun dedi. Ayrıca dün ovu yaptım ve baya silik çıktı. Demek ki yumurta tam olgunlaştığında pik oluyor bugünde yapıcam bakalım. İnşallah bu ay gelir minik kuşum.
Dikkat ediyorum canım 3 saat yeterli diye düşünüyorum inşallah gelsin kuzucuklarımız bu ay topikcekOvü testi demekki 20mm filan olunca koyu oluyor, sen sıvı alımına da dikkat et bugün yarın koyulaşır, hadi hayırlısı bakalım
Ne biliyim erken gebelik testi yaptım çıkmadıya ondan sonra yapmak istemedimYani belirtiler benziyor sonuçta adet gecikmesi de olmuş gebelik ihtimali yüksek, sen bilirsin tabi bekleyebiliyorsun demekki daha kesin olur
Gunaydin gunaydiiiiin.günaydın topik sakinlerii
Bu bile yetiyor :)) adetin geçtimi canımDün gece iki defa kasigimda kramp ağrısıyla uyandım. Sanırım dönerken falan oldu. Ve sabah mutlu uyandım sırf bu yüzden.
Yok kiz daha 11 gün var.Bu bile yetiyor :)) adetin geçtimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?