Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar biz yarin adalara gidebilirz. Acaba ordyken bisiklet sursem bi zarari olur mu sizce. dusmem insllh
Cnm bisey olmaz bence youtube de doktor kağan kocatepe var onu izlesene çok güzel rahatlatıcı bilgiler veriyor. Çocuk halter kaldırsanız herhangi bir rahatsızlığınız yoksa dusmez diyo:) oyle dışarıdan yapılan birşeyle düşse istenmeyen gebelikler kolaylıkla sonlandırılır dedi içini ferah tut yeter

Kızlar ben tarlusalı bitirdim ama adet olamadım hala ya.. Haftaya tatile gidicem adette olamadım kafayı yicem Bide hamileymişim böyle vakalar varmış haha ne güzel olur

Yani adet olabilirim ya da hamile oldugum için olmayabilirim. İyice kafayı yemiş de olabilirim çünkü bence ben hamileyim.
Reglin gününü degistirmez bence batı son regl tarihine göre hesapla ve gebeligini öyle bekle cicegim olurmu insallah bencede hamilesin

Batı gecen ciceklerim bilgi alamadıklarım sizleri totemden cıkarıyorum yeni bat yazdırmak isteyen etiketlesin beeniiii

DUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME

Arkadaslar selam

Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.

“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür

Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.

Zerdem2016 canım dualarımız yarın baslayacak senin yarın Meryem suresi okuman gerekiyor katılacaksın dimi?

Olabilir canim
Ilaclar vucut dengeni bozabiliyorrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…