Canım bende adetten bir gün önce erken gebelik yaptım bat 5 ti negatif çıktı ama hala adet olmadım eğer sadece lekelenmeyse kan ver derim belkide geç döllenme oldu yerleşme kanamasıdırKiiizzzlaarr günaydinnbenim dün batti kahve rengi geldi ama dün sabahdan beri baska hic gelmedi.. Normalde 1 gün bile sasmaz.. Öyle olunca sabah erken gebelik yaptim ama negatifdi.. Hic belirtide yok agrimda yok.. Bukadar gec yerlesme oluyo olabilirmi? Aranizda hic böyle yasayan varmi??
Günaydıın eğer bende adet olmazsam ve hamileysem dua zincirine katılcam nolursa olsun umarım öyle olur :)Günaydın tatlış hanımlarr
Yeni eğitim öğretim yılı topikteki öğretmenler ve yavrusu okula giden tüm anneler için hayırlı olur inşallah.
Okudum yazılanları biraz duygulandım. Kendi adıma buradaki herkese, moral verenlere, hayatı sıradanlaştırmayan, güzellikleri birbiriyle paylaşan, zor durumda olanları destekleyen, dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..
Hamişlik haberlerini almayan kalmasın güzellleerHepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Gunaydn cnm insAllah yerlesmedir bi kac gun daha bekle bklm arkasi gelecek mi ya da yarin difek kan ver cnm insAllah seninledir bebeğinKiiizzzlaarr günaydinnbenim dün batti kahve rengi geldi ama dün sabahdan beri baska hic gelmedi.. Normalde 1 gün bile sasmaz.. Öyle olunca sabah erken gebelik yaptim ama negatifdi.. Hic belirtide yok agrimda yok.. Bukadar gec yerlesme oluyo olabilirmi? Aranizda hic böyle yasayan varmi??
günaydın cnm insAllah hayırlı olsunGünaydın tatlış hanımlarr
Yeni eğitim öğretim yılı topikteki öğretmenler ve yavrusu okula giden tüm anneler için hayırlı olur inşallah.
Okudum yazılanları biraz duygulandım. Kendi adıma buradaki herkese, moral verenlere, hayatı sıradanlaştırmayan, güzellikleri birbiriyle paylaşan, zor durumda olanları destekleyen, dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..
Hamişlik haberlerini almayan kalmasın güzellleerHepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
ay insallah seninde bebegin seninledirCanım bende adetten bir gün önce erken gebelik yaptım bat 5 ti negatif çıktı ama hala adet olmadım eğer sadece lekelenmeyse kan ver derim belkide geç döllenme oldu yerleşme kanamasıdır
Kızlar bende öyleyim ya sürekli yatmak istiyorum uyku delisiyimCok uykum geliyor benimde sabah aksam uyuyorum suaralar saatsiz uyuyorum yaa of uykuya kanamıyorum sankiuyuyamayan gelsin ama mucuk
Canım ben ta adetten önce hastaneye randevu aldım devlette çok iyi bi doktor var zar zor buldum işte tamda dedim adet günlerime denk geliyor iyi bari dedim baktım adet olmuyorum yarına zaten randevum gittiğimde artık öğrenicem yarın yani :)ay insallah seninde bebegin seninledirpeki nezaman test yapmayi düsünüyosun yada kan vermeyi? ben yurtdisindayim Burda kan versembde 4-5 güne sonucunu anca aliyorum.. onun icin beklicem artik :)
Yeriiim maşallah annesi inşallah hep güzel haberler alırsın :)Gunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
Hayırlı olsun canım rahatla artık bak görmüşsün şimdi günlerini keyifle geçir sağlıklaGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
ozaman insallah güzel haberlerini duyariz yarinCanım ben ta adetten önce hastaneye randevu aldım devlette çok iyi bi doktor var zar zor buldum işte tamda dedim adet günlerime denk geliyor iyi bari dedim baktım adet olmuyorum yarına zaten randevum gittiğimde artık öğrenicem yarın yani :)
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH YİNE HABERLEŞELİM BEN YARIN KONTROLE GİDİYORUM İNŞALLAH YENİSİNİ YAZMAZ BANABen aşılama için bu ay başladım canm direkt gonal-f iğne ile başladım bende bugün 5. günüm yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek. Yeterliyse iğneyi bıraktırcak yetersiz geldiyse 1 kutu daha aldırcak, erken menapoz durumum varmış benim o yüzden direkt iğne ile başlayalım dedi
oyyy teyzelerii Kurban olsun onaaaaaGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Cnm tsk ediyorum ellerine sağlık oğlan namazindan sonra okuyup ileticem insDua Listemiz
09.09icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 E Eslem91
12.09 B bocek345
13.09sosmivida
14.09Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09Misst
17.09rosebatum
18.09burcusami
19.09hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.0915yusra11
23.09kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09Mrsiron_
Arkadaşlar Günaydın
Vakit dua vaktidir
Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
icecreamm arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza icecreamm arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz.
Rabbim bir güzellikle arkadaşımız için istediğimiz duayı hepimize hayırlısıyla nasip etsin
Aynen kuzumm elhamdülillahAmin len Allah iste döverde söverdebizi yaratan o sonucta Elhamdülillah
Boyle durum ile katsilasan var mi acaba buyumemesi gbi bisey olur mucuma dr gittik 5 yumurta vardı ama hala buyumemıstı tekrar klomen kullanıyorum 1/2 si bari buyuse
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minikGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Aynen öle bebem gelecek gelecek birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?