Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bende adetten bir gün önce erken gebelik yaptım bat 5 ti negatif çıktı ama hala adet olmadım eğer sadece lekelenmeyse kan ver derim belkide geç döllenme oldu yerleşme kanamasıdır

Günaydıın eğer bende adet olmazsam ve hamileysem dua zincirine katılcam nolursa olsun umarım öyle olur :)

Gunaydn cnm insAllah yerlesmedir bi kac gun daha bekle bklm arkasi gelecek mi ya da yarin difek kan ver cnm insAllah seninledir bebeğin
günaydın cnm insAllah hayırlı olsun
Amin insAllah canım

Canım bende adetten bir gün önce erken gebelik yaptım bat 5 ti negatif çıktı ama hala adet olmadım eğer sadece lekelenmeyse kan ver derim belkide geç döllenme oldu yerleşme kanamasıdır
ay insallah seninde bebegin seninledir peki nezaman test yapmayi düsünüyosun yada kan vermeyi? ben yurtdisindayim Burda kan versembde 4-5 güne sonucunu anca aliyorum.. onun icin beklicem artik :)

Dua Listemiz

09.09 icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 E Eslem91
12.09 B bocek345
13.09 sosmivida
14.09 Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 Misst
17.09 rosebatum
18.09 burcusami
19.09 hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.09 15yusra11
23.09 kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09 Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 Mrsiron_

Arkadaşlar Günaydın

Vakit dua vaktidir

Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
icecreamm arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza icecreamm arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz.
Rabbim bir güzellikle arkadaşımız için istediğimiz duayı hepimize hayırlısıyla nasip etsin

ay insallah seninde bebegin seninledir peki nezaman test yapmayi düsünüyosun yada kan vermeyi? ben yurtdisindayim Burda kan versembde 4-5 güne sonucunu anca aliyorum.. onun icin beklicem artik :)
Canım ben ta adetten önce hastaneye randevu aldım devlette çok iyi bi doktor var zar zor buldum işte tamda dedim adet günlerime denk geliyor iyi bari dedim baktım adet olmuyorum yarına zaten randevum gittiğimde artık öğrenicem yarın yani :)

Gunydin teyzeleriıiii Eki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis 10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
Hayırlı olsun canım rahatla artık bak görmüşsün şimdi günlerini keyifle geçir sağlıkla

ozaman insallah güzel haberlerini duyariz yarin

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH YİNE HABERLEŞELİM BEN YARIN KONTROLE GİDİYORUM İNŞALLAH YENİSİNİ YAZMAZ BANA

Cnm tsk ediyorum ellerine sağlık oğlan namazindan sonra okuyup ileticem ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…