Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana da muucccuukkkkkksssss muuaaaahhhbebektendir falan diyip birbirimizi teselli etmeyelim benceso hava değişimi deyip gecek
Evet bende öyle düsünüyorum
5tane kahve ictim yine uykumu acamıyorum yine iciyim uyuyamazsam görüsürüz güzel anne adaylarım iyi geceler

Boyle topikler görüp bende katilsam mi listeye derdim bi kez yazdirdim.esimle uzun sure isinden dolayi ayri kaldik o kalis kaldi gel zaman git zaman topiklere girip ciktim misafir gibi
Simdi ben bile inanamiyorum ama 7 yilimizda minnagim göbüsümde ve beni rahat birakmiyor ki uyuyayim 29 haftamizdayiz
Umut her zaman vardir rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah dualarim anne olmak isteyen herkes icin

Basta okurken normalsi yuz ifadem 7. Yilimizdan sonrasinda ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masaaallaaahhhh diye bi ifade büründü suratıma allah size bagislasin saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin

Basta okurken normalsi yuz ifadem 7. Yilimizdan sonrasinda ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masaaallaaahhhh diye bi ifade büründü suratıma allah size bagislasin saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Yaaaa gözlerim ıslandi ama
cok tesekkür ederim
amin.... cumlesine insallah canim

Kiiizzzlaarr günaydinn benim dün batti kahve rengi geldi ama dün sabahdan beri baska hic gelmedi.. Normalde 1 gün bile sasmaz.. Öyle olunca sabah erken gebelik yaptim ama negatifdi.. Hic belirtide yok agrimda yok.. Bukadar gec yerlesme oluyo olabilirmi? Aranizda hic böyle yasayan varmi??

Günaydın tatlış hanımlarr
Yeni eğitim öğretim yılı topikteki öğretmenler ve yavrusu okula giden tüm anneler için hayırlı olur inşallah.
Okudum yazılanları biraz duygulandım. Kendi adıma buradaki herkese, moral verenlere, hayatı sıradanlaştırmayan, güzellikleri birbiriyle paylaşan, zor durumda olanları destekleyen, dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..
Hamişlik haberlerini almayan kalmasın güzellleer Hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Yerleşme değil de ben öyle birşey yaşamış oldum. Beklenen adetimin olduğu gün lekelenme gördüm. Hatta adet olucam diye düşünüp yeni bat bile verdim ama gerisi ondan sonrası kesildi. Ben düzensiz adet gördüğümden dolayı bekledim test yapmamıştır bilhassa sonradan 6gün sonra idrarda çıkmıştı. Sonra da hemen kan verdim ve epey beta yüksek olmuştu senin de inş. bir günde hormonların idrarda çıkmayabilir da 5-6gun sonra halen adet gelmiyorsa test yap o zaman çıkınca zaten vardır bir gebelik durumuu. Hadi sonucunun hayırlı olmasını diliyorum canım.

Ayy insallah öyledir bebegim benimledir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…