Evet bende öyle düsünüyorumSana da muucccuukkkkkksssss muuaaaahhhbebektendir falan diyip birbirimizi teselli etmeyelim benceso hava değişimi deyip gecek
Yat uyu misler gibi dinlen ayıkırsın bebemSalak gibiyimzaten salak gibiyim
Ayikaaaammaaaammmm ya offfYat uyu misler gibi dinlen ayıkırsın bebem
Uykun gelmiş işte niye uyumak istemiyon tek başına in cin top mu oynucan burdaAyikaaaammaaaammmm ya offfuyumak istemiyorum ama esnemekten agzim yirtilcak
Kürt hekim fitili konusuna bakıyor uykusunu acmak icinUykun gelmiş işte niye uyumak istemiyon tek başına in cin top mu oynucan burda
O ne kızKürt hekim fitili konusuna bakıyor uykusunu acmak icin
Demistim ya kaynanam da bana yaptırmıştı diyeKürt hekim fitili konusuna bakıyor uykusunu acmak icin
Basta okurken normalsi yuz ifadem 7. Yilimizdan sonrasinda ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masaaallaaahhhh diye bi ifade büründü suratımaBoyle topikler görüp bende katilsam mi listeye derdim bi kez yazdirdim.esimle uzun sure isinden dolayi ayri kaldik o kalis kaldi gel zaman git zaman topiklere girip ciktim misafir gibi
Simdi ben bile inanamiyorum ama 7 yilimizda minnagim göbüsümde ve beni rahat birakmiyor ki uyuyayim 29 haftamizdayiz
Umut her zaman vardir rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah dualarim anne olmak isteyen herkes icin
Yaaaa gözlerim ıslandi amaBasta okurken normalsi yuz ifadem 7. Yilimizdan sonrasinda ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masaaallaaahhhh diye bi ifade büründü suratımaallah size bagislasin saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Mekan zaman lazımTabikiii bekliyorum çabucak gellll ❤❤
Yerleşme değil de ben öyle birşey yaşamış oldum. Beklenen adetimin olduğu gün lekelenme gördüm. Hatta adet olucam diye düşünüp yeni bat bile verdim ama gerisi ondan sonrası kesildi. Ben düzensiz adet gördüğümden dolayı bekledim test yapmamıştır bilhassa sonradan 6gün sonra idrarda çıkmıştı. Sonra da hemen kan verdim ve epey beta yüksek olmuştu senin de inş. bir günde hormonların idrarda çıkmayabilir da 5-6gun sonra halen adet gelmiyorsa test yap o zaman çıkınca zaten vardır bir gebelik durumuu. Hadi sonucunun hayırlı olmasını diliyorum canım.Kiiizzzlaarr günaydinnbenim dün batti kahve rengi geldi ama dün sabahdan beri baska hic gelmedi.. Normalde 1 gün bile sasmaz.. Öyle olunca sabah erken gebelik yaptim ama negatifdi.. Hic belirtide yok agrimda yok.. Bukadar gec yerlesme oluyo olabilirmi? Aranizda hic böyle yasayan varmi??
Oh olmuş :)))Ben çizgimi kolay kolay bozmam kuzumo yüzden ben kaldım o gitti
Ayy insallah öyledir bebegim benimledirYerleşme değil de ben öyle birşey yaşamış oldum. Beklenen adetimin olduğu gün lekelenme gördüm. Hatta adet olucam diye düşünüp yeni bat bile verdim ama gerisi ondan sonrası kesildi. Ben düzensiz adet gördüğümden dolayı bekledim test yapmamıştır bilhassa sonradan 6gün sonra idrarda çıkmıştı. Sonra da hemen kan verdim ve epey beta yüksek olmuştu senin de inş. bir günde hormonların idrarda çıkmayabilir da 5-6gun sonra halen adet gelmiyorsa test yap o zaman çıkınca zaten vardır bir gebelik durumuu. Hadi sonucunun hayırlı olmasını diliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?