HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH YİNE HABERLEŞELİM BEN YARIN KONTROLE GİDİYORUM İNŞALLAH YENİSİNİ YAZMAZ BANA
benımde 5 varmış ama tam buyumemıs daha kucukler ıllakı buyur mu senın nasıldı gec mı buyudu senındeAynen canm haberleşelim. Bende dün gittim baktı yumurtalara 3 tane var şuan, iğnenin dozunu da yarıya indir bugün ve yarın yap salı günü yine gel dedi. Yeterli boyuttaysa çatlatma iğnesi vericek, salı günü konuşalım dedi bakalım yarın yine gidicem
Yeriiim maşallah annesi inşallah hep güzel haberler alırsın :)
Hayırlı olsun canım rahatla artık bak görmüşsün şimdi günlerini keyifle geçir sağlıkla
Günaydın kızlaaaar. ❤❤❤
Fatma çok sevindim, fotoğrafı görünce bi mutlu oldum canım.Darısı başımıza inşallah.
oyyy teyzelerii Kurban olsun onaaaaacok sevindim canimmm saglikla büyüsün insallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minik
Cok tak ederm canlar
Tebrik ederim canimCok tak ederm canlar❤❤❤❤❤ hastaneden cikinca rahatldm gercktn.Rabbim size de nasip etsn bi an once.
Saoalsn cnm bnmTebrik ederim canim
Sana dedim bi sıkınti olmicak diye ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ay desene aynı gün gidiyoruz ay inşallah hayırlı haberler yazarız buraya canım ya ben sana 10:30 da gidicem :)Aynen canm haberleşelim. Bende dün gittim baktı yumurtalara 3 tane var şuan, iğnenin dozunu da yarıya indir bugün ve yarın yap salı günü yine gel dedi. Yeterli boyuttaysa çatlatma iğnesi vericek, salı günü konuşalım dedi bakalım yarın yine gidicem
benımde 5 varmış ama tam buyumemıs daha kucukler ıllakı buyur mu senın nasıldı gec mı buyudu senınde
Ay desene aynı gün gidiyoruz ay inşallah hayırlı haberler yazarız buraya canım ya ben sana 10:30 da gidicem :)
Adetin 27. Gunu bugun ben gunde 3 klomen 1 femara kullanmistimiğne mi kullanıyorsun canm sende.?
Ben ay'ın 3ünde gittim muayeneye o gün iğneye başlattı pazar günü iğneyi yapmadan gel bi bakalım dedi dün gittim bugünkü yapacağın iğnenin dozunu yarıya düşür bugün ve yarın yap salı günü tekrar gel dedi. Sen ilaç kullanıyorsan yada daha erkense o yüzden büyümemiştir belki canm kaç mm ki ?
Gecen hafta 12 13 milimdi buyumemisiğne mi kullanıyorsun canm sende.?
Ben ay'ın 3ünde gittim muayeneye o gün iğneye başlattı pazar günü iğneyi yapmadan gel bi bakalım dedi dün gittim bugünkü yapacağın iğnenin dozunu yarıya düşür bugün ve yarın yap salı günü tekrar gel dedi. Sen ilaç kullanıyorsan yada daha erkense o yüzden büyümemiştir belki canm kaç mm ki ?
Benim gizli cicegim
Gözünaydın ❤
Darısı bu topikte isteyen bekleyen herkesin basına olsun insallah saglıcakla bollukla
Allah razı olsun canımm
Kizlar ben duami ve meryem suremi okudum rabbim ins kabul eylesin
Buarada bana dua edecek kardeşlerim ismim seda ismimle dua ederseniz sevinirim
HAmıleyım kızlar:)@tubarkoMartilikiz07 Kizlar güzel haberlerinizi verin ins bugun
Amin cnm cumlemize insEvet isim söylemek istemezsiniz diye düşündüm ama ismini söylemekte mahsur görmeyenler için isim belirtelim daha iyi olur
Allah kabul etsin inşallah Seda kuluna hayırlı sağlıklı bir evlat haberini tez vakitte aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?