Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH YİNE HABERLEŞELİM BEN YARIN KONTROLE GİDİYORUM İNŞALLAH YENİSİNİ YAZMAZ BANA

Aynen canm haberleşelim. Bende dün gittim baktı yumurtalara 3 tane var şuan, iğnenin dozunu da yarıya indir bugün ve yarın yap salı günü yine gel dedi. Yeterli boyuttaysa çatlatma iğnesi vericek, salı günü konuşalım dedi bakalım yarın yine gidicem

benımde 5 varmış ama tam buyumemıs daha kucukler ıllakı buyur mu senın nasıldı gec mı buyudu senınde

Yeriiim maşallah annesi inşallah hep güzel haberler alırsın :)
Hayırlı olsun canım rahatla artık bak görmüşsün şimdi günlerini keyifle geçir sağlıkla
Günaydın kızlaaaar. ❤❤❤
Fatma çok sevindim, fotoğrafı görünce bi mutlu oldum canım. Darısı başımıza inşallah.
oyyy teyzelerii Kurban olsun onaaaaa cok sevindim canimmm saglikla büyüsün insallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minik
F Fatma KTL cnm gözün aydın kusummmmm
Cok tak ederm canlar ❤❤❤❤❤ hastaneden cikinca rahatldm gercktn.Rabbim size de nasip etsn bi an once.

Tebrik ederim canim
Sana dedim bi sıkınti olmicak diye ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Saoalsn cnm bnm
Evet de isteee makinenin eski olup gostermemesi jnsani strese sokuo baya. Zor da olsa gordk yetti. Bu dr daha da bastrdi Allhtan cok su icmedim

Ay desene aynı gün gidiyoruz ay inşallah hayırlı haberler yazarız buraya canım ya ben sana 10:30 da gidicem :)

benımde 5 varmış ama tam buyumemıs daha kucukler ıllakı buyur mu senın nasıldı gec mı buyudu senınde

iğne mi kullanıyorsun canm sende.?
Ben ay'ın 3ünde gittim muayeneye o gün iğneye başlattı pazar günü iğneyi yapmadan gel bi bakalım dedi dün gittim bugünkü yapacağın iğnenin dozunu yarıya düşür bugün ve yarın yap salı günü tekrar gel dedi. Sen ilaç kullanıyorsan yada daha erkense o yüzden büyümemiştir belki canm kaç mm ki ?

Ay desene aynı gün gidiyoruz ay inşallah hayırlı haberler yazarız buraya canım ya ben sana 10:30 da gidicem :)

Sende mi yarın gidiceksin ben bugün gidiyosun anladım :) Bende öğleden önce gidicem eşimin iş yerinin orda hastahane sabahtan birlikte gidicez o işe döncek ben eve

Adetin 27. Gunu bugun ben gunde 3 klomen 1 femara kullanmistim

Gecen hafta 12 13 milimdi buyumemis

Benimde dün olmam gerekiyordu olmadim adet oncesi testte negatifti bu sabah ilk idrarla yaptim tekrar yine negatif. Hem hamile gibi hissediyorum kendimi hem de negatif çıkınca umudum kırılıyor. Çok karmakarışık bir durumdayım. Beklemedeyim şimdilik. Belki mevsimsel geçiş belki psikolojik ve stres olabilir diye de düşünüyorum. Tabii ki hamile isem çook mutlu olucam inşallah öyledir. Evrene gönderdik mesaji bekliyoruz işte

Kizlar ben duami ve meryem suremi okudum rabbim ins kabul eylesin
Buarada bana dua edecek kardeşlerim ismim seda ismimle dua ederseniz sevinirim

Evet isim söylemek istemezsiniz diye düşündüm ama ismini söylemekte mahsur görmeyenler için isim belirtelim daha iyi olur
Allah kabul etsin inşallah Seda kuluna hayırlı sağlıklı bir evlat haberini tez vakitte aldırsın

Amin cnm cumlemize ins
Emwklerine ve ellerine sağlık cnmtskediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…