- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Valla ya geldimi üst üste gelirahh eveettgeleni gideni bittmiiiiiiiiiiii yaawww de bi gettinnn de rahatlayam
Siddetli degil canım sagol bakktıgın icin nörolojiye görüneyim ben ozamanDoç. Dr. Seçkin Ulusoy, baş dönmesi sorunu yaşayan kişilerin hangi hekime görünmesi gerektiğine dair şu bilgileri veriyor: "Denge sistemimizin oluşumuda başlıca iç kulaktaki yarım daire kanalları, göz, eklemler, beyin-beyincik sorumludur. Bunlardan beyin ve beyincik ile ilgili olanına santral yani merkezi vertigo sebepleri diyoruz. Bunlar nöroloji branşının ilgi alanına giriyor. Bu durumu hastalar "yer ayağımın altından kayıyor, boşlukta gibiyim, sandalda ayakta sallanıyomuşum gibi his oluyor, başım sizin etrafınızda dönüyor" gibi şikayetlerde bulabiliyor. Bunlar dışındaki baş dönmeleri periferiktir (yani çevreseldir) ve bunlarda tipik olarak çevrenin döndüğü hissi ön planda oluyor. Hastalar bu durumu etraf fırıl fırıl dönüyor şeklinde ifade ediyor. Çevresel sebeplerin başlıcaları ise iç kulak yarım daire kanalları ve salyangoz kaynaklı oluyor. Bu tip kaynaklı baş dönmeleri ani ve gürültülü başlıyor, genelde şiddetli oluyor ve beraberinde bulantı-kusma durumuları söz konusu olabiliyor. Özellikle iç kulak kaynaklı olanlarına bazen işitme kaybı ya da kulak çınlaması eşlik edebiliyor. Etraf dönüyorsa, ani ve şiddetli başladıysa, işitme kaybı ve çınlama varsa KBB; yavaş yavaş başladı ve hafif ise başınız kişinin etrafında dönüyor veya boşlukta kalıyır hissi ise Nöroloji ye başvurmak uygun olacak."
Benim istedigim kadar sende imkansızları istiyorsun sanki bebegimOlursa kaparsin neden olmasinevime gelirsin gormye alirsin hediyeni
Aaahhh vallaha bi rahatliyor elleri dert gormeyesiceGece sonu o yataga uzanmk ne guzl biseydr misafrlr olncaa. Esin masaj yapsn sana
Gazoz sisesini yalayan arkadas geldi aklıma kimdi oKızlaarr nasılsınız reglime bugünğ saymazsak 7 gün kaldı
Geçen günlerde yoğun akımtım oldu çok afedersiniz rengi sümük rengi gibi
Şimdilerde yok
Yüzümde çok minik 2 tane sivilce çıkmış iğne ucu kadar iltihaplı değil :)
Geçem gün ani bir ölüm haberi aldık eşimin iş arkadaşı vefat etmişti
Orda annesini falan ağlarken gördüm çok üzüldüm
Karnımda bi.şeyler pır pır etti sanki bişey kıpırdadı gibi
Sonra dünde sesli bi şekilde kardeşime seslendim kasığıma iğne batar gibi.bi.sancı girdi
Daha sık sıkışmaya başladım
Astli içwcwk içmiyorım normalde ama gazoz içtim geçen inanılmaz hoşuma gitti
Yani.böyle şeyler işte sizde ne var ne yokkk
Ben 5. GelinimValla ya geldimi üst üste gelireltin varmı
Yoo niye imkansz olsn ki. Sonucta ayni sehirdyz. Cok sukur sapik deilz katil deilzBenim istedigim kadar sende imkansızları istiyorsun sanki bebegimama cok isterdim
Yer yok diye mi yoksa serin diye miBen 5. Gelinimüst uste mi alt alta mi artik bilemem ev dw sarqy degil ki gecen balkonda uyudu birisi hem hava serindir guzeldi balkon uykusu
Babanin kizina bile güvenmiycenYoo niye imkansz olsn ki. Sonucta ayni sehirdyz. Cok sukur sapik deilz katil deilzkismet olursa olur yani
O da dogru vallaBabanin kizina bile güvenmiycen
Yok kiz salon genişYer yok diye mi yoksa serin diye mi
O sürectemi basladı canım yani hamilelik sürecindemi bas dönmen basladıkiBnm de surkli oluodu cnm hala da oluo. Kanszliktan olabilir. Hatta ogrenmden once demistim surkli gozlerm karario diye. Hamile deilsem gidicm dr a diye
AaammmoooouummmO da dogru vallao zmn siliom seni instadan
Yanii keyfi biliir misafircigininYok kiz salon geniştutturdu burda yatcam cok guzel burasi eee dedim no problem benim icin
Benim de gecen ay oyle oluyordu . Gozum karariyordu boyle degisik oluuordu basim donmuyordu ama donuyor gibiydi sankiO sürectemi basladı canım yani hamilelik sürecindemi bas dönmen basladıkiAyaga bir kalkıyorum kapı kenarına tutunuyorum yada sandalyeye gözler karariyor basım dönüyor üc bes saniye gözümü kapatıyorum öyle yürüyorum bide basımın icinde dönen birsey var gibi sanki oda araara geliyor seninde öylemiki
Dolambaçli olrak dondu.Aaammmoooouummmnapabilirim kiz instadan sana ayrica konu nasil bana döndü
Benim isime geldi oyle olmasiYanii keyfi biliir misafirciginin
Acıkcası son bir aydır özellikle dikkat ediyordum beslenmeme kuzum ve bu yaklasık 15 gündür var gecmedi o göz kararmaların falanCanım aynısı bana olmuştu.degerlerim iyiydi.bi 3 4 gün öyle devam etmisti.sonra geçmişti.kendine dinlenmeye beslenmeye dikkat et biraz bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?