Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siddetli degil canım sagol bakktıgın icin nörolojiye görüneyim ben ozaman

Gazoz sisesini yalayan arkadas geldi aklıma kimdi o

Bnm de surkli oluodu cnm hala da oluo. Kanszliktan olabilir. Hatta ogrenmden once demistim surkli gozlerm karario diye. Hamile deilsem gidicm dr a diye
O sürectemi basladı canım yani hamilelik sürecindemi bas dönmen basladıki Ayaga bir kalkıyorum kapı kenarına tutunuyorum yada sandalyeye gözler karariyor basım dönüyor üc bes saniye gözümü kapatıyorum öyle yürüyorum bide basımın icinde dönen birsey var gibi sanki oda araara geliyor seninde öylemiki

Benim de gecen ay oyle oluyordu . Gozum karariyordu boyle degisik oluuordu basim donmuyordu ama donuyor gibiydi sanki

Canım aynısı bana olmuştu.degerlerim iyiydi.bi 3 4 gün öyle devam etmisti.sonra geçmişti.kendine dinlenmeye beslenmeye dikkat et biraz bu ara
Acıkcası son bir aydır özellikle dikkat ediyordum beslenmeme kuzum ve bu yaklasık 15 gündür var gecmedi o göz kararmaların falan sürekli evdeyim yormuyorumda pek kendimi mutfak isleri falan rutin seyler dısınada cıkmadım anlamadım hic

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…