Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer hamileysem lekelenme ne kadar sürer
Yerleşme akıntısı ysa en fazla 1 hafta sürer diye biliyorum akinti bir başka oluyormuş öyle derler
Ama dediğim gibi bir test yap yada doktora
Bende catlatma ignesini yaptım saat 10 da. Rabbim hayırlara vesile etsin

Canimm benim bi arkadasimdada var aynisi cok yoruldugunda stress oldugunda oluyo.. Doktoru kulakda migren oluyomus öyle demis ondan kaynaklaniyomus bu bas dönmesi..

Kızlar bende yine batmalar oluyor su an.goguslerde dolgunluk da var.ayni belirtiler yine hamile kalicam tahminim.of ya yine kimyasal olur büyük ihtimal coraspirin 2 günde bir içiyorum artik ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir zararı olmayacağından emin olsam her gün icerdim

Cnm keşke bi dr kontrolünde olsaydın çok daha iyi olurdu
Baska grupta bi arkadas 4 ay ust uste kimyasal yaşadı suan normal hamilelik geciriyo ins seninde bu son olur ve ins bu seferki sana sıkı sıkı tutunur

Ne güzel yazmıssın takip etmissin duacı basım masallah
Yalnız ben kisi ayırt etmeden bu topikte olan tüm kardeslerimiz icin okumak istemistim yani duasını ederken hepimiz icin etsek daha iyi olmazmı ciceklerim

Okudum bende hanımlar. Hergün yazcak mıyız okudum diye.? Gündüz okumuştum da yazmamıştım yazmak gerekiyorsa yarın okuyunca yazayım diye soruyorum

Ben hic sevmedim yaa bu adami. Cpk itici gelio kıl oldum

Kııızz bende adamın kaşına gözüne hayran olmadım zati Ama şarkının "Uykular haram oldu.. gençliğim bak talan da oldu" kısmını çok sevdim birden oynak çalmaya söylemeye başlıyoya

Cnm keşke bi dr kontrolünde olsaydın çok daha iyi olurdu
Baska grupta bi arkadas 4 ay ust uste kimyasal yaşadı suan normal hamilelik geciriyo ins seninde bu son olur ve ins bu seferki sana sıkı sıkı tutunur
Ya canım doktor pihtilasma test yaptir dedi .ama artık çok geç yine hamileyim sanırım.20 'sine randevu aldım ama o gün adet günüm.zaten düşük olacaksa o zamanda değer sıkıntılı olur.bakalim ya napayim olacaksa elimden bir şey gelmez.bu test de ne zor her yer yapmıyor, çok geç çıkıyor

Ah yavrm yaaa insllh bu sefer saglklidir. Duamdasin

Kııızz bende adamın kaşına gözüne hayran olmadım zati Ama şarkının "Uykular haram oldu.. gençliğim bak talan da oldu" kısmını çok sevdim birden oynak çalmaya söylemeye başlıyoya
Geleck sene uykulr haram olcak orasi dogru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…