Yerleşme akıntısı ysa en fazla 1 hafta sürer diye biliyorum akinti bir başka oluyormuş öyle derlerEğer hamileysem lekelenme ne kadar sürer
Canimm benim bi arkadasimdada var aynisi cok yoruldugunda stress oldugunda oluyo.. Doktoru kulakda migren oluyomus öyle demis ondan kaynaklaniyomus bu bas dönmesi..Kızlar benim bir maruzatım var
Uyusamda uyumasamda sürekli bas dönmem oluyor.
Yakın dönemde kan testi yaptırmıstım biliyorsunuz degerler gayet normaldi.
Bas dönmesi göz kararması düsecek gibi hissin olmasını yasayanlar oldumu hic aramızda?
Bu bir hastalıksa ne hastalıgı olabilir
Tansiyonda sürekli normal cıkıyor anlamıyorum nedendir
Evet geliyor Allah'ın izniyleAy inan ki cin takviminde de erkek ciktiAllaaaahh pipili gelio
Evet geliyor Allah'ın izniyleAy inan ki cin takviminde de erkek ciktiAllaaaahh pipili gelio
Valla oglansa sisko gelir guzl siserim yaniEvet geliyor Allah'ın izniyle
Şimdi gittiler.. Valla gider gitmez solugu yaninizda aldimO zmn teli pek alma eline laf eder falan aman
Oyyyy oyy oyyy minnosum yaaa  ben de cok seviormŞimdi gittiler.. Valla gider gitmez solugu yaninizda aldimcok seviyorum iste kizlar sizii
Valla oglansa sisko gelir guzl siserim yani
Cnm keşke bi dr kontrolünde olsaydın çok daha iyi olurduKızlar bende yine batmalar oluyor su an.goguslerde dolgunluk da var.ayni belirtiler yine hamile kalicam tahminim.of ya yine kimyasal olur büyük ihtimalcoraspirin 2 günde bir içiyorum artik ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir zararı olmayacağından emin olsam her gün icerdim
Ne güzel yazmıssın takip etmissin duacı basım masallah
Yalnız ben kisi ayırt etmeden bu topikte olan tüm kardeslerimiz icin okumak istemistim yani duasını ederken hepimiz icin etsek daha iyi olmazmı ciceklerim
Yok yaa en az 3.5 kilo olsngelsin gelsin sağlıkla gelsin de şişko gelsin
Yok kiiizbastan beri pipili dogmus icine ondan ole dio. Daha bebik gorunmuo ki
Ben hic sevmedim yaa bu adami. Cpk itici gelio kıl oldum
Ya canım doktor pihtilasma test yaptir dedi .ama artık çok geç yine hamileyim sanırım.20 'sine randevu aldım ama o gün adet günüm.zaten düşük olacaksa o zamanda değer sıkıntılı olur.bakalim ya napayim olacaksa elimden bir şey gelmez.bu test de ne zor her yer yapmıyor, çok geç çıkıyorCnm keşke bi dr kontrolünde olsaydın çok daha iyi olurdu
Baska grupta bi arkadas 4 ay ust uste kimyasal yaşadı suan normal hamilelik geciriyo ins seninde bu son olur ve ins bu seferki sana sıkı sıkı tutunur
Keske hemen belli olsydiiiiHee ay ne bileyim ben genel olarak anlamam anlayan varya o yüzden dedimdi
Ah yavrm yaaa insllh bu sefer saglklidir. DuamdasinYa canım doktor pihtilasma test yaptir dedi .ama artık çok geç yine hamileyim sanırım.20 'sine randevu aldım ama o gün adet günüm.zaten düşük olacaksa o zamanda değer sıkıntılı olur.bakalim ya napayim olacaksa elimden bir şey gelmez.bu test de ne zor her yer yapmıyor, çok geç çıkıyor
Geleck sene uykulr haram olcak orasi dogruKııızz bende adamın kaşına gözüne hayran olmadım zatiAma şarkının "Uykular haram oldu.. gençliğim bak talan da oldu" kısmını çok sevdim birden oynak çalmaya söylemeye başlıyoya
Yok yaa en az 3.5 kilo olsnnorml dogum olsn. Obur turlu cikmaz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?