Bnm coktandr var. Belki bikac yildr. Aynn dedgin gibi oluo bi yere yaslnma ihtiyaci hissediormO sürectemi basladı canım yani hamilelik sürecindemi bas dönmen basladıkiAyaga bir kalkıyorum kapı kenarına tutunuyorum yada sandalyeye gözler karariyor basım dönüyor üc bes saniye gözümü kapatıyorum öyle yürüyorum bide basımın icinde dönen birsey var gibi sanki oda araara geliyor seninde öylemiki
Alllahhh seni napmasinDolambaçli olrak dondu.babmin tek kizi bnm napim
Kbbye yogun siddetli bas dönmesi gitsin yazıyordu biraz önceki yazıda kuzum nörolojiye bir görüneyim gerekirse kbbyede görünücem artıkCanım baş dönmesinin bir sebebi de iç kulak kristallerinin yer değiştirmesi oluyo. Senin kulak burun boğaza gitmen gerekli.
Alllahhh seni napmasinayy ablan ya da kiz kardesin yok mu yazziiikk saka saka biz sana kardes oluruz
Yine gitmissinGeldimm geldimm simdi bende kayinvalidem geldi cay icmeye
Maşallah 4 eltin varBen 5. Gelinimüst uste mi alt alta mi artik bilemem ev dw sarqy degil ki gecen balkonda uyudu birisi hem hava serindir guzeldi balkon uykusu
Bunu hic duymamıstım kulakta migrenmiCanimm benim bi arkadasimdada var aynisi cok yoruldugunda stress oldugunda oluyo.. Doktoru kulakda migren oluyomus öyle demis ondan kaynaklaniyomus bu bas dönmesi..
Kiz daha tatli oluyor yayok yaaa . Bizimkiler erkklere calismis. En buyuk kizim bide.diger 3 u de erkk. Iki amcamin da ole ilkleri kiz digerlri erkk esimin tarafinda da kiz cok cok merk ediorm bnmki nolck.
Saolasn cnm oldunz simdiden ❤
Idare etsinler artik halden anlasinlarMaşallah 4 eltin varhaha dimi misafir umdugunu değil buldugunu diye boşa dememiiler
Hamile olmayasın bideO sürectemi basladı canım yani hamilelik sürecindemi bas dönmen basladıkiAyaga bir kalkıyorum kapı kenarına tutunuyorum yada sandalyeye gözler karariyor basım dönüyor üc bes saniye gözümü kapatıyorum öyle yürüyorum bide basımın icinde dönen birsey var gibi sanki oda araara geliyor seninde öylemiki
Aynen valla daha zor olurIdare etsinler artik halden anlasinlarbayramlarda pertim çıkıyor
Okudum bende hanımlar. Hergün yazcak mıyız okudum diye.? Gündüz okumuştum da yazmamıştım yazmak gerekiyorsa yarın okuyunca yazayım diye soruyorum
Hepiniz rahatsiniz vallahaAynen valla daha zor olur
Sorma öyle valla sende rahat olursun birgün canımHepiniz rahatsiniz vallahagikiniz çıkmasın
Desene seninki de nolur belli deilKiz daha tatli oluyor yabenimkilerde 3 kiz 9 erkek kocam tarafi kendi tarafımda 3 kiz 2 erkek
Sorma öyle valla sende rahat olursun birgün canım
Simdiden merqk ettimDesene seninki de nolur belli deilanca 3 4 aylk olnca anlsilcak
Allah kabul etsin insallah gülümİyi akşamlar kızlar. Ben 100 tane rabbi hebli mines salihin okudum
Agzınıza saglıkkkkkkOKUDUM INSALLAH RABBIMMM DUALARIMIZI KABUL EYLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?