Ultrasondan benzetirim tabiki ama pipili oldugunu ultrasondan benzetmedim icime öyle doguyooor
HaklisinSen hiç şöyle olsun böyle olsun deme canım.Sadece sağlıkla olsun de .inan ki ne sezeryan ne başka bir şey önemli olmuyor .tek gerçek sağlıkla kucağına alabilmek
Yapar tabii benim de oluyor kısa süreli ama mahvediyor insanıKızlar gaz sancısı şiddetli karın ağrısı yaparmı?
Evet cnm yapar. Ayaga kalk yere egilip kalk ya da yuz ustu uzan belki cikrrsnKızlar gaz sancısı şiddetli karın ağrısı yaparmı?
Gitmedimi misaifrlerhellllööğğğ bagyanlarbitmeyen misafir yapmışlar yatirdim yemeklerini yedirdim caylarini icirdim oohh kendimi attim odama simdi okuycam insallaaahhh
Akşamdan beri mahfetti beni tuvaletede çıkartıyor adet oluyorum sandım başta olmadım çok fenaYapar tabii benim de oluyor kısa süreli ama mahvediyor insanı
hadi hayırlısı canım inşAllah güzel olur sonucuKızlaarr nasılsınız reglime bugünğ saymazsak 7 gün kaldı
Geçen günlerde yoğun akımtım oldu çok afedersiniz rengi sümük rengi gibi
Şimdilerde yok
Yüzümde çok minik 2 tane sivilce çıkmış iğne ucu kadar iltihaplı değil :)
Geçem gün ani bir ölüm haberi aldık eşimin iş arkadaşı vefat etmişti
Orda annesini falan ağlarken gördüm çok üzüldüm
Karnımda bi.şeyler pır pır etti sanki bişey kıpırdadı gibi
Sonra dünde sesli bi şekilde kardeşime seslendim kasığıma iğne batar gibi.bi.sancı girdi
Daha sık sıkışmaya başladım
Astli içwcwk içmiyorım normalde ama gazoz içtim geçen inanılmaz hoşuma gitti
Yani.böyle şeyler işte sizde ne var ne yokkk
yapar canım felaket bi ağrı hem de geçmese dr gitKızlar gaz sancısı şiddetli karın ağrısı yaparmı?
Canım tuvalete çıkıyorum sıkıntı yok onda ama ağrı var böyle akşamdan beri mahvoldum adet olcakmış gibi aynı ağrı ama olmadımEvet cnm yapar. Ayaga kalk yere egilip kalk ya da yuz ustu uzan belki cikrrsncok agrrsa git dr a
Aynen duramıyorum tuvalete çıkıyorum ama hala ağrıyor anlamadım hamilelik belirtisi değildir herhalde herşeyden bir belirti arar oldukhadi hayırlısı canım inşAllah güzel olur sonucu
yapar canım felaket bi ağrı hem de geçmese dr git
Tuvalate gitmk pek degistrmio durumu malesef. Sicak tut bklm insllh ii gelirCanım tuvalete çıkıyorum sıkıntı yok onda ama ağrı var böyle akşamdan beri mahvoldum adet olcakmış gibi aynı ağrı ama olmadımyarın geçmesse giderim doktora
Girmiyorlar ya nedir boyle bu aralarGitmedimi misaifrler
Sıcak su torbası yaptım canım inşallah iyi gelirTuvalate gitmk pek degistrmio durumu malesef. Sicak tut bklm insllh ii gelir
Valla ya kaynananla berabersin dimi ondan geliyolardırGirmiyorlar ya nedir boyle bu aralarbir topluluk gidiyor bir topluluk geliyor bi de en buyuk ev biziz yamo ata evi o yuzden ziiçtimm
ahh eveettValla ya kaynananla berabersin dimi ondan geliyolardır
Gece sonu o yataga uzanmk ne guzl biseydr misafrlr olncaa. Esin masaj yapsn sanaahh eveettgeleni gideni bittmiiiiiiiiiiii yaawww de bi gettinnn de rahatlayam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?