- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Sen bi kendine baktir saglik onemli ya elden gidince geri dönüşü olmiyorBende öyle düsündüm yedim döndü yedim döndü bir saat arayla yemek yedim yine oldubenimkinin bir hastalık olayı var kesin ama seninki aclıktan kuzum belli
Nasıl yani durduk yeremi bağırdı canım belki hassassın yanlış anlamış olabilirsinAz evvel eşimle çocuğumuzun olmasıyla ilgili konutuk ben artık bi bebeğimiz olsa dedim o da
Evet artık bu düzenden sıkıldım ama senden değil dedi
Ama yinede zıruma gitti
Bide bişey anlatmaya çalışıyodım ne anlatıyosun sen yaa anlamıyorum diye çıkıştı bende bi an duraksadım sonra bi daha anlatır mısın hayatım dedi ama o anda doluktum
Şimdi de ağlayasım var..
Sanki eşimin aklı başka yerde gibi hissetmeye başladım benden sıkıldığını düşünüyorum artık buda beni korkutuyor
Gereksiz evham mı bu yoksa bu hassaslıkta gebelik belirtisi mi
Esin patavatsız belliAz evvel eşimle çocuğumuzun olmasıyla ilgili konutuk ben artık bi bebeğimiz olsa dedim o da
Evet artık bu düzenden sıkıldım ama senden değil dedi
Ama yinede zıruma gitti
Bide bişey anlatmaya çalışıyodım ne anlatıyosun sen yaa anlamıyorum diye çıkıştı bende bi an duraksadım sonra bi daha anlatır mısın hayatım dedi ama o anda doluktum
Şimdi de ağlayasım var..
Sanki eşimin aklı başka yerde gibi hissetmeye başladım benden sıkıldığını düşünüyorum artık buda beni korkutuyor
Gereksiz evham mı bu yoksa bu hassaslıkta gebelik belirtisi mi
Valla bazen sürpriz şekilde gelebiliyo bebiş bekle biraz daha az kalmıs olurmu olur20sinde bat ama hic calısma yapmadık birkackeredir birliktelik oldu beklentim yok bu aydan oyüzden uzak durdum biraz kocadan
İnsallah tatlımİnşallah gelir artık
Kan degerlerim normal ama bununda alanı farklıymıs bir baktırıcam kuzumSen bi kendine baktir saglik onemli ya elden gidince geri dönüşü olmiyor
Nasıl yani durduk yeremi bağırdı canım belki hassassın yanlış anlamış olabilirsin
Canım olur bazen stres s oldukları zaman çatıcak insan arıyolar ama tabi sürekli yapmasına izin verme alıştırmaYani aslında tam bağırmadı sadece
normalde bana hiç öyle davranmaz o yüzdeb o da tavrının değişik olduğunu farketti hemen değiştirdi
İşte çok yoruldu sanırım bide oruçluydu bugün
Şimdi uyudu bile
Uyumadan önce sarıldık
Ben senden hiç sıkılmadım dedim
O da bende senden sıkılmadım dedi
Ama ne bileyim işte
Nerrrrddeeeeeee herkese gelir bizlere gelmez kuzum öylesi bana yalan yalanValla bazen sürpriz şekilde gelebiliyo bebiş bekle biraz daha az kalmıs olurmu olur
Sende haklısın canım ama umut işte napsraınNerrrrddeeeeeee herkese gelir bizlere gelmez kuzum öylesi bana yalan yalanherkese dogru öyle bir beklentiye girmek istemiyorum gecen aay bata son ikigün kala cok yoruldum cünkü
Olabilir canım
Olabilir canım alınganlık bende de oluyor sıkıntı yapma rahatlaSağol canım yorumalrın için
Bazen ruh halim çok ani değişiyor
İkizler burcu olmanın yan etkileri
Olabilir canım alınganlık bende de oluyor sıkıntı yapma rahatla
Kuzum kimyasal sağlıksız spermden oluyormuş doktor bana öyle demişti bilgin olsun eşinde kontrollerini yaptirsin üst uste kimyasalda düşük sayılıyor yani gidip ben 2 kez kimyasal geçirdim dersen sana ona gore bi yol ciziyorlar kimyasal dusukten sayilmiyor diyip gitmemezlik yapma lutfen bir an önce dr git rahim filmi falan çektir insaAllah ise yarar cok var filmden sonra hamile kalan ben haricKızlar bende yine batmalar oluyor su an.goguslerde dolgunluk da var.ayni belirtiler yine hamile kalicam tahminim.of ya yine kimyasal olur büyük ihtimalcoraspirin 2 günde bir içiyorum artik ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir zararı olmayacağından emin olsam her gün icerdim
Nana'cım kulaklardan kaynaklanan baş dönmeside olabilir. Bir KBB uzmanına görünebilirsin.Kızlar benim bir maruzatım var
Uyusamda uyumasamda sürekli bas dönmem oluyor.
Yakın dönemde kan testi yaptırmıstım biliyorsunuz degerler gayet normaldi.
Bas dönmesi göz kararması düsecek gibi hissin olmasını yasayanlar oldumu hic aramızda?
Bu bir hastalıksa ne hastalıgı olabilir
Tansiyonda sürekli normal cıkıyor anlamıyorum nedendir
tatlım k.bakma yeni gördüm 100 kere duayı tekrarladimNasıl okuycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?