Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani durduk yeremi bağırdı canım belki hassassın yanlış anlamış olabilirsin

Esin patavatsız belli

Canım olur bazen stres s oldukları zaman çatıcak insan arıyolar ama tabi sürekli yapmasına izin verme alıştırma

Valla bazen sürpriz şekilde gelebiliyo bebiş bekle biraz daha az kalmıs olurmu olur
Nerrrrddeeeeeee herkese gelir bizlere gelmez kuzum öylesi bana yalan yalan herkese dogru öyle bir beklentiye girmek istemiyorum gecen aay bata son ikigün kala cok yoruldum cünkü

Nerrrrddeeeeeee herkese gelir bizlere gelmez kuzum öylesi bana yalan yalan herkese dogru öyle bir beklentiye girmek istemiyorum gecen aay bata son ikigün kala cok yoruldum cünkü
Sende haklısın canım ama umut işte napsraın en azından adet oluyosun düzenli ben onu bile olamıyorum

Kuzum kimyasal sağlıksız spermden oluyormuş doktor bana öyle demişti bilgin olsun eşinde kontrollerini yaptirsin üst uste kimyasalda düşük sayılıyor yani gidip ben 2 kez kimyasal geçirdim dersen sana ona gore bi yol ciziyorlar kimyasal dusukten sayilmiyor diyip gitmemezlik yapma lutfen bir an önce dr git rahim filmi falan çektir insaAllah ise yarar cok var filmden sonra hamile kalan ben haric☺bi de coraspini dr mu verdi

Nana'cım kulaklardan kaynaklanan baş dönmeside olabilir. Bir KBB uzmanına görünebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…