Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dua Listemiz

09.09 icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 E Eslem91
12.09 B bocek345
13.09 sosmivida
14.09 Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 Misst
17.09 rosebatum
18.09 burcusami
19.09 hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.09 15yusra11
23.09 kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09 Ebrubeyazit
26.09 M Minikbirmucizemeselesi
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 Mrsiron_
30.09 Gonulmeyvesi

Arkadaşlar Günaydın
Okuduğunu belirtmeyenler okumadı mı okudum diye yazmadı mı
Okuyanların yanına kalp iliştirdim
Sizlerden haber bekliyorum

Dua Listemiz

09.09 icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 E Eslem91
12.09 B bocek345
13.09 sosmivida
14.09 Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 Misst
17.09 rosebatum
18.09 burcusami
19.09 hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.09 15yusra11
23.09 kirmizipatiklikiz
24.09 D Deryakadir
25.09 Ebrubeyazit
26.09 M Minikbirmucizemeselesi
27.09 A Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 Mrsiron_

Arkadaşlar Günaydın

Vakit dua vaktidir

Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
L Loriklorik arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza L Loriklorik arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz. L Loriklorik canım arzu edersen ismen dua almak için ismini belirtebilirsin

Adim şilan insallah Allah,kabul etsin simdiden Allah razi olsun herkesten gobişler dolsun

İki listeyi de okudum Rabbim kabul etsin

Kızçeleeeerrr günaydınnn sabahları mide bulantısı aşırı acıkma yaşayan var mı aranızda ya dengem şaştı midem fokur fokur kaynana kazanı gibi kaynıyo

Kızçeleeeerrr günaydınnn sabahları mide bulantısı aşırı acıkma yaşayan var mı aranızda ya dengem şaştı midem fokur fokur kaynana kazanı gibi kaynıyo
Ben geceleri aşırı acıkıyorum canım, sanırım yiyip yattığım için de sabah midem garip uyanıyorum ama bulantı yok.

Dün okudum ben de canım bugün de okuyacam 100 tane

Her ay aynı boyutta olmadığını biliyorum ama boyutu için yeterli dediyse doktorun yeterlidir canm kaç günde bir regl oluyosun inşallah tutmuştur
Ilacsiz adet olamiyorum malesef dr daha küçük gelismiyo dedi artik gectim adet olsam yeniden baslasak ama buyumessede kist yapiyo kist oluncada dr ara vercek

Yerleşme akıntısı ysa en fazla 1 hafta sürer diye biliyorum akinti bir başka oluyormuş öyle derler
Ama dediğim gibi bir test yap yada doktora
Bende catlatma ignesini yaptım saat 10 da. Rabbim hayırlara vesile etsin

Ovittrella mı canm catlatma iğnen, bende yarın gece yapmam lazım ama gonal-f gibi değil sanki yapamam gibi geliyo sen kendin yaptın dimi

Ben geceleri aşırı acıkıyorum canım, sanırım yiyip yattığım için de sabah midem garip uyanıyorum ama bulantı yok.
Kız normal akşam yemek saatinden sonra pek bişey yemem bu aralar midem kasıklarım fokur fokur uyanıyorum içimde sanki bir bebiş var kalk beni doyur der gibi

Kizlar acayip karnım şişti iki gündür resmen fena bir gobis çıktı şişlik zaten hissediyordum insallah bebis icindir bu arada zemzem suyu her derde deva diye duymustum dün insbu ay hamid olurum diye niyetleberek içtim bakalim hayirlisi artik

Kizlar ben geçen test yapmıştım ağustosta negatifti aynı testi geçen yine kullandım silik ikincisi vardı ama çizginin yeri bilmiyorum birde benim gibi kullanılmış testi kullanan oldu mu hic

Kizlar ben geçen test yapmıştım ağustosta negatifti aynı testi geçen yine kullandım silik ikincisi vardı ama çizginin yeri bilmiyorum birde benim gibi kullanılmış testi kullanan oldu mu hic
Kız çılgın yapma öyle şeyler burda bir arkadaş yapmıştı bunu ama doğru bilgi vermez canm boşa umutlanır üzülürsün boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…