Tarık alanın oynadığı filmde şemsiye filminde vardı şemsiyenin altında kucağında çocuk darisi başına diye söylüyorduKız Allah iyiliğini versin
Öyleymis kuzum randevu alacam yarın bakalım insallah kötü birsey cıkmazNana'cım kulaklardan kaynaklanan baş dönmeside olabilir. Bir KBB uzmanına görünebilirsin.
Batada az kalmıs canımKizlaaaaaaarrrrrrr uyuyamıyorum bu karın, kasık, bel ağrısı çıldırtıyor beni ya adet olacam acaba da ilac mi geciktiriyor cok kotuyum karnim agridkca midem de bi tuhaf oluyor bulanıyor
Meyveyi de icim almıyor ki ya hepsi tatli gibi ya limona tuz atıp yedim bu ara tek sevdgm şey o meyve olarakBatada az kalmıs canım
Stres yapma sakin ol meyve varsa evde atıstır biraz
Yogurtta tüketebilirsin ayran seklindede icebilirsin kuzumMeyveyi de icim almıyor ki ya hepsi tatli gibi ya limona tuz atıp yedim bu ara tek sevdgm şey o meyve olarak
Olabilir cnm saoalsin beynim durdu gibi battaniyeyi sardim yatıyorum bklm gecer insAllah sen bu saatte niye uyaniksnYogurtta tüketebilirsin ayran seklindede icebilirsin kuzum
Sende sagol tatlım gece nöbetcisi oldugumu unuttunOlabilir cnm saoalsin beynim durdu gibi battaniyeyi sardim yatıyorum bklm gecer insAllah sen bu saatte niye uyaniksn
Sende sagol tatlım gece nöbetcisi oldugumu unuttungözünden uyku akıyor dalabilirim bende heran
Allah rahatlık versin canım görüsürüzİyi uykular cnm o zmn benimde ağrım buraz hafiflemisken uyuyayım grsrz
Gecmis olsn yavrm. Insllh bebiktendrİyi uykular cnm o zmn benimde ağrım buraz hafiflemisken uyuyayım grsrz
Bebisle alakası var mıdır bilemeidm cnm hicGecmis olsn yavrm. Insllh bebiktendr
Insllh vardr diyelm bizBebisle alakası var mıdır bilemeidm cnm hic
Amin amin Allah kabul etsin inşallahAllah kabul etsin insallah gülüm
IndAllah canımInsllh vardr diyelm biz
Ya canım bir çocuğum var zaten .o sıkıntısız ilk denemede olmuştu şükür.rahim filmi gerekmez diye düşünüyorum ama .ultrasonla falan kontrol edildi zaten.ben bir tek pihtilasma olabilir diye endişeliyim.simdi bu ay oldu olan 20 si var.yine hamileyim sanki hissediyorum. bekleyeceğim artık.coraspirini nette çok yorum okudum.bazi doktorlar önlem amaçlı test yapmadan verebiliyormus.bu yüzden doktora sormadım.kendim içiyorum 2 güne 1.ama soracağım doktora.eczaneden 50 mg 'lik bebe aspirini alayım ondan her gün iceyim dedim bakalım bi dr. sorcamKuzum kimyasal sağlıksız spermden oluyormuş doktor bana öyle demişti bilgin olsun eşinde kontrollerini yaptirsin üst uste kimyasalda düşük sayılıyor yani gidip ben 2 kez kimyasal geçirdim dersen sana ona gore bi yol ciziyorlar kimyasal dusukten sayilmiyor diyip gitmemezlik yapma lutfen bir an önce dr git rahim filmi falan çektir insaAllah ise yarar cok var filmden sonra hamile kalan ben haric☺bi de coraspini dr mu verdi
Canım peki kulaklarında cinlama ağrı vb. şeyin var miAcıkcası son bir aydır özellikle dikkat ediyordum beslenmeme kuzum ve bu yaklasık 15 gündür var gecmedi o göz kararmaların falansürekli evdeyim yormuyorumda pek kendimi mutfak isleri falan rutin seyler dısınada cıkmadım anlamadım hic
sen bir de bana sor sezeryan.canim çıktı çok zordu bana göre.insallah senin normal doğum olur allah'ın izniyleHaklisinbi an kendimi dusundm sezeryndn cok korktgum icin
Sağolasın canımtatlım k.bakma yeni gördüm 100 kere duayı tekrarladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?