Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaaaaaarrrrrrr uyuyamıyorum bu karın, kasık, bel ağrısı çıldırtıyor beni ya adet olacam acaba da ilac mi geciktiriyor cok kotuyum karnim agridkca midem de bi tuhaf oluyor bulanıyor

Kizlaaaaaaarrrrrrr uyuyamıyorum bu karın, kasık, bel ağrısı çıldırtıyor beni ya adet olacam acaba da ilac mi geciktiriyor cok kotuyum karnim agridkca midem de bi tuhaf oluyor bulanıyor
Batada az kalmıs canım
Stres yapma sakin ol meyve varsa evde atıstır biraz

Ya canım bir çocuğum var zaten .o sıkıntısız ilk denemede olmuştu şükür.rahim filmi gerekmez diye düşünüyorum ama .ultrasonla falan kontrol edildi zaten.ben bir tek pihtilasma olabilir diye endişeliyim.simdi bu ay oldu olan 20 si var.yine hamileyim sanki hissediyorum. bekleyeceğim artık.coraspirini nette çok yorum okudum.bazi doktorlar önlem amaçlı test yapmadan verebiliyormus.bu yüzden doktora sormadım.kendim içiyorum 2 güne 1.ama soracağım doktora.eczaneden 50 mg 'lik bebe aspirini alayım ondan her gün iceyim dedim bakalım bi dr. sorcam

Canım peki kulaklarında cinlama ağrı vb. şeyin var mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…