- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hadi ya ciddimisin inşallah anlaşabilirsin benim 1 tane var keşke olmayaydıBenimde 4 eltim olcak şuan 1 tane var, en büyük ben olduğum için henüz diğer 3 kaynım bekar
Hadi inşallah canım. Ben 6 buçukta uyandigim için açlık hissetmiyorum.Kız normal akşam yemek saatinden sonra pek bişey yemem bu aralar midem kasıklarım fokur fokur uyanıyorum içimde sanki bir bebiş var kalk beni doyur der gibi
Kizlaaaaaaarrrrrrr uyuyamıyorum bu karın, kasık, bel ağrısı çıldırtıyor beni ya adet olacam acaba da ilac mi geciktiriyor cok kotuyum karnim agridkca midem de bi tuhaf oluyor bulanıyor
Hadi ya ciddimisin inşallah anlaşabilirsin benim 1 tane var keşke olmayaydı
Gunaydinlaarrr kizcelerr❤❤
Dua Listemiz
09.09icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 @Eslem91
12.09 @bocek345
13.09 @sosmivida
14.09 @Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 @Misst
17.09 @rosebatum
18.09 @burcusami
19.09hayal alemi
20.09 @Melegim15
21.09 @Sibelll16
22.0915yusra11
23.09 @kirmizipatiklikiz
24.09 @Deryakadir
25.09 @Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 @Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 @Mrsiron_
Arkadaşlar Günaydın
Vakit dua vaktidir
Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
L Loriklorik arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza L Loriklorik arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz. L Loriklorik canım arzu edersen ismen dua almak için ismini belirtebilirsin
Valla evin ayrı olsada oluyor canım bizzat yaşıyorum kıskançlık falan sıkıntıŞuankiyle bi sorunumuz yok zaten farklı şehirlerdeyiz diğerlerini de bakcaz artık ama en büyüğüyümya pek de sorun etmiyorum ki zaten evim ayrı yolum ayrı ne büyük bi sorunum olcak
Valla evin ayrı olsada oluyor canım bizzat yaşıyorum kıskançlık falan sıkıntı
İnşallah bebistir.Kızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
Insallah gebeliktir yaaaKızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
Insallah bebektir nazlidirKızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
Atarmisin testini bakiyim bendeMrb.kızlarrrr. bu aralar cok yogunum güzel sohbetlerinize katilamiyorum. Ayni robot gibiyim oglan okula basladi sürekli bir kosturmaca var. Bu arada reglinin bugün 23.günü hala ovulasyon testlerim pik olmadi.bu aya yumurtlama olmayacak derken bugün sanki koyulasmaya basladi acaba yumurtliyacakmiyim diye heyecanlandim .bugün 22.00 gibi 1 tane daha test yapicam..bu arada 15 gündür gün asiri degerlendiriyorum adamin iflahi kesildi. Cok dua ediyorum Allah im oğluşuma saglikli bir kardes nasip etsin diye.
CanimmmInsallah bebektir nazlidirallah saglikla gelismesini saglasinnn
Cnm kalp atışı duyuldu mu yada zaman verdi mi kalp atışı için biz 16 sinda gidicez kısmet olursaGunydin teyzeleriıiiiEki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
Evet canım bat 5 tiİnşallah bebistir.
Günün geçmiş miydi canım'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?