Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya ciddimisin inşallah anlaşabilirsin benim 1 tane var keşke olmayaydı

Şuankiyle bi sorunumuz yok zaten farklı şehirlerdeyiz diğerlerini de bakcaz artık ama en büyüğüyümya pek de sorun etmiyorum ki zaten evim ayrı yolum ayrı ne büyük bi sorunum olcak

Bugün için okudum canm 100 tane Rabni hebli minessalihiyn

Şuankiyle bi sorunumuz yok zaten farklı şehirlerdeyiz diğerlerini de bakcaz artık ama en büyüğüyümya pek de sorun etmiyorum ki zaten evim ayrı yolum ayrı ne büyük bi sorunum olcak
Valla evin ayrı olsada oluyor canım bizzat yaşıyorum kıskançlık falan sıkıntı

Mrb.kızlarrrr. bu aralar cok yogunum güzel sohbetlerinize katilamiyorum. Ayni robot gibiyim oglan okula basladi sürekli bir kosturmaca var. Bu arada reglinin bugün 23.günü hala ovulasyon testlerim pik olmadi.bu aya yumurtlama olmayacak derken bugün sanki koyulasmaya basladi acaba yumurtliyacakmiyim diye heyecanlandim .bugün 22.00 gibi 1 tane daha test yapicam..bu arada 15 gündür gün asiri degerlendiriyorum adamin iflahi kesildi. Cok dua ediyorum Allah im oğluşuma saglikli bir kardes nasip etsin diye.

Kızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin

Eklentiler

• E8E98770-F332-48C4-B83E-515AD0F79B80.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar kızlar şimdilik haberler iyi doktor ultrasondan baktı ya gebelik ya rahim kalınlığı dedi kan testi verdim 2 buçuk ta çıkıcak off çok heycanlıyım buda ultrason görüntüsü nolur dua edin
İnşallah bebistir.
Günün geçmiş miydi canım'

Insallah bebektir nazlidir allah saglikla gelismesini saglasinnn

Atarmisin testini bakiyim bende
Gecen ay 24 gun testlerim pik oldu 27 de catladi yumurtam

Gunydin teyzeleriıiii Eki Görüntüle 2305691
Sıpamızi tam net olmasa da gorduk bugun cok sukur. Satla uyumlu dedi doktor. 6 bucuk haftalkmis 10 gun sonra yine cagrdi. Icim rahatldi cok sukur.
Cnm kalp atışı duyuldu mu yada zaman verdi mi kalp atışı için biz 16 sinda gidicez kısmet olursa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…