Evt cnm cok var
Anladım canım çok afedersin bütün öldüm gazdan daEvt cnm cok var
Ben ogrenmeden once de sis oldgumu fark etmistm. Halâ da sisim . Sabh kalknca iniyo gun icinde tekrr sisiyorm.Anladım canım çok afedersin bütün öldüm gazdan da
Şişlik bende de var adet olamadım diye büyğk ihtimal ama gaz var sürekli eşim delircek yakındaBen ogrenmeden once de sis oldgumu fark etmistm. Halâ da sisim . Sabh kalknca iniyo gun icinde tekrr sisiyorm.bazen 4 5 aylk gibi oluorm hatta. Gazman oldum
Şişlik bende de var adet olamadım diye büyğk ihtimal ama gaz var sürekli eşim delircek yakındaallahtan bişe demiyo tutamıyorum
Gündüz bende rahatım valla ne güzelvalla bizimkisi rahat raht yapio ama ben yapamiorm . Sessizce hallediorm isimi. Allhtan gunduz evde deil
İki gün önce test yaptım negatif bat 2 gün geçiyor eşim yarın test vermeye gidecek@Ederaf
@marini
Fyprk
@Ozgeozge0
@Ayparcasii90
@Seval2321
Kizlar naktınız ins guzel sonuçlar almissinizdir
Cani skilan biri dahaHu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
L Loriklorik N Nana Ana15yusra11 S Sibelll16 F Fatma KTL icecreamm A Antoryum123 Beklemekseni Fit mutlu anne ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın
Kız nerde bu millet herkes kocasını bulup bizi unuttu zaar baktım ses yok dedim toplu davet atayım yine tık yokCani skilan biri dahabenm de koca gec gelick yalniziiimm dostlariiiim yalnizim yaaalniiizzz Alloowin daaaansss daanss
Hee kuluçkada 2 3 güne yumurtadan civcivler çıkacakkizlar nerdesninz harbi batlar yaklasmis herkes kuluçkada sanirim
Sevincli bir haber aldimm çünküsü
AhahahahHee kuluçkada 2 3 güne yumurtadan civcivler çıkacak
Kız lorik Allah.seni ne etmesin emiSevincli bir haber aldimm çünküsüfer_nur hammiiiiişşmiiiiş
Allah razi olsun tşklerNasıl yapmış nasıl yapmış kopya versin n
fer_nur hayırlı olsun kuzum sag salim kucagına alırsın inşallah darısı bizlere
Geliyürrr müüü 5 gün sonra cibilerrrrAhahahahsanirim oyle benim 5 gunum var daha bata calismalara ara verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?