Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem gorsen incecik bisey ben 9 tane yapsam ölümü vinçle cikarirlar evden

Yok annem ya zaten kaptirmiyorumgpgus agrim yok ama dolgun gibi agirlasmis gibi
Ay ben de cok kilo alcm biliorm okuz gibi olcm.
Duamzdasn insllh sen de guzl haber ver bu ay

F Fatma KTL 11inde ovulasyon pik yaptı, 13unde göğüs ağrım başladı benim. Şimdi şiş, ağrılı ve biraz büyümüş durumdalar ama uçlarında büyüme ve koyulaşma yok. Adetime 8 gün var daha. Herkese ilk önce göğüs ağrısı soruyorsun diye yazıyorum. Sence bebisten midir?

Valla bnm son 10 gun basladi . Cok hafif agriodu o da elledgimde agridgini hissediodm yan taraflrin. Gunden gune cogaldi dokumdgumda agrisi. Ayrica arada sizlama oluodu o da bi belirti.
Bide koyulasma hemen olmuo bnm yeni yeni olmya basldi.ucu da normlde sönuktu hep dokununca cikiodu ama hamile kalnca hep ucu belli oluodu

Bugünde okudum, Allah kabul etsin

Benim.gecen sene yumurtlama olduğu gün bişey olmadi çatladığı gün oldu ve sonra yine olmadi, bu ay boşa geçti diye dusunmustum ki hamile kalmışım:) eğer olucaksa 1 gunlede oluyor, siz degerlendirin mutlaka

Benim bu ay çok erken başladı ya. Hayırlısı bakalım.

Erken de baslyan oluo cnm. Hatta dollnmeden itibaren aslnda beelirtilr oluo ama biz fark etmiyorz
Farketmiyorum ama hissediyorum ya, ilk defa ilginç bir şekilde içimden bir his hamile olduğumu söylüyor. İş yerinde bile bir şey yapacaksam temkinliyim otomatik olarak. Yani sürekli bunu düşünmüyorum ama hamile olduğumun bilincinde gibi davranıyorum. Olmazsa üzülür müyüm, hayır. Sadece neden öyle hissettiğimi merak ederim.

Allah allah baya geç olmuş hakkaten sen yine değerlendir bakalım bugün yarın, ben geçen ay pikten tam 14 gün sonra regl oldum seninki de gecikecek demekki yada gelmezde hamile kalırsın inş

Valla 17 18 gündur gun asiri degerlendiriyorum fenalik geldi bugünu cuma pazar gününü degerlendirip birakicam.

Insllh hissettgin gibidr ben de cok hissizdim kesin var ya da yok diyemiodm aslnda. Ogrendgmde sersemledim salak gibi oldm

Kızlar takvime göre dün yumurtlama günümdü ama bugün koyulaşma oldu geç mi yumurtluyorum
Takvimler sonucta bizim vucudumuzdaki degisiklikleri hormonlari bilemez tahmini söylerler her her zaman bence gec falan yumurtlamadim her zaman ayni gun yumurtliycaz diye bisey yookkk duaci basimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…