Ay ben de cok kilo alcm biliormHem gorsen incecik bisey ben 9 tane yapsam ölümü vinçle cikarirlar evden
Yok annem ya zaten kaptirmiyorumgpgus agrim yok ama dolgun gibi agirlasmis gibi
Iyi o zaman bi an gözüm korktu :) inşallah kimsenin gerek kalmaz, yapanlarında ilkinde tutarEvet cnm uyumadan hayır çok basit bi işlem
Bugünde okudum, Allah kabul etsinDua Listemiz
09.09 @icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 @Eslem91
12.09 @bocek345
13.09sosmivida
14.09 @Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 @Misst
17.09 @rosebatum
18.09 @burcusami
19.09hayal alemi
20.09 @Melegim15
21.09 @Sibelll16
22.09 @15yusra11
23.09 @kirmizipatiklikiz
24.09 @Deryakadir
25.09 @Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 @Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 @Mrsiron_
Arkadaşlar Günaydın
Vakit dua vaktidir
Listedeki herkesten bugün için 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" duasını okumasını,
@Eslem91 arkadaşımızın kendi niyetiyle abdestli bir şekilde Meryem suresini okumasını ve tilavet secdesini yapmasını unutmamasını rica ediyorum. Dualarımıza @Eslem91 arkadaşımız için niyetlenerek başlayabiliriz. @Eslem91 canım arzu edersen ismen dua almak için ismini belirtebilirsin
Hadi ya olsun bi dahaki aya insallahAhh keşke hastalanmamış olsaydım umudumu kaybetmeyecektim tekrarlayacaktim testi ama maalesef ki hastalandimmm, yine de moral icin tesekkur ederim
InsallahAy ben de cok kilo alcm biliormokuz gibi olcm.
Duamzdasn insllh sen de guzl haber ver bu ay
Benim.gecen sene yumurtlama olduğu gün bişey olmadi çatladığı gün oldu ve sonra yine olmadi, bu ay boşa geçti diye dusunmustum ki hamile kalmışım:) eğer olucaksa 1 gunlede oluyor, siz degerlendirin mutlakaKızlar bana bir fikir verin
Dün yumurtlama günümdü takvime göre ama misafirim vardı değerlendiremedik
Bugün sanırım çatlama oldu akıntım oluyo sizce bugün değerlendirilmeli mi yoksa geçti mi iş işten
Benim bu ay çok erken başladı ya. Hayırlısı bakalım.
Valla bnm son 10 gun basladi . Cok hafif agriodu o da elledgimde agridgini hissediodm yan taraflrin. Gunden gune cogaldi dokumdgumda agrisi. Ayrica arada sizlama oluodu o da bi belirti.
Bide koyulasma hemen olmuo bnm yeni yeni olmya basldi.ucu da normlde sönuktu hep dokununca cikiodu ama hamile kalnca hep ucu belli oluodu
Erken de baslyan oluo cnm. Hatta dollnmeden itibaren aslnda beelirtilr oluo ama biz fark etmiyorzBenim bu ay çok erken başladı ya. Hayırlısı bakalım.
Farketmiyorum ama hissediyorum ya, ilk defa ilginç bir şekilde içimden bir his hamile olduğumu söylüyor. İş yerinde bile bir şey yapacaksam temkinliyim otomatik olarak. Yani sürekli bunu düşünmüyorum ama hamile olduğumun bilincinde gibi davranıyorum. Olmazsa üzülür müyüm, hayır. Sadece neden öyle hissettiğimi merak ederim.Erken de baslyan oluo cnm. Hatta dollnmeden itibaren aslnda beelirtilr oluo ama biz fark etmiyorz
Allah allah baya geç olmuş hakkaten sen yine değerlendir bakalım bugün yarın, ben geçen ay pikten tam 14 gün sonra regl oldum seninki de gecikecek demekki yada gelmezde hamile kalırsın inş
Insllh hissettgin gibidrFarketmiyorum ama hissediyorum ya, ilk defa ilginç bir şekilde içimden bir his hamile olduğumu söylüyor. İş yerinde bile bir şey yapacaksam temkinliyim otomatik olarak. Yani sürekli bunu düşünmüyorum ama hamile olduğumun bilincinde gibi davranıyorum. Olmazsa üzülür müyüm, hayır. Sadece neden öyle hissettiğimi merak ederim.
Takvimler sonucta bizim vucudumuzdaki degisiklikleri hormonlari bilemez tahmini söylerler her her zamanKızlar takvime göre dün yumurtlama günümdü ama bugün koyulaşma oldu geç mi yumurtluyorum
Ben bu ay 2 kere yumurtladım sanırım ya testlerde öyle görünüyoTakvimler sonucta bizim vucudumuzdaki degisiklikleri hormonlari bilemez tahmini söylerler her her zamanbence gec falan yumurtlamadim her zaman ayni gun yumurtliycaz diye bisey yookkk duaci basimiz
Bu ay tutmamışsa bir sonraki ay her gün soracağım ben de.Bazi kadinlri anlamiorm yaaa . Yum uzernden 5 gun gecti test yaptm negatf cikti. Acaba hamile olabilir miyim dio bideayy cildirciiiiiiimmm
Ben de her seferndee eveet hamilesiiin dicemBu ay tutmamışsa bir sonraki ay her gün soracağım ben de.
Bende kullandim aylarca birakinca yine ayni seviyeye donuyo oyaliyo bence o yuzden demistimCanım dienna verdi doğum kontrol hapıymış onun dışında bişey yapmam heralde 3 ay kafa olarakta rahatlarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?