Evet cnm diğer mekanda çok sevindim bnde sırada beklemedeyizBugun bi arkds daha hamile oldgunu ogrndiimasllh tebarekellah. Yaknda size insllh yavrulrm
Azcuk sesss verin yalnız bırakmayın bacınızıBurdayım ben canım
Aayyyyyyy yok kirmizi gormekten biktim baska renkler lazimAbe 2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun dime dime
Nasil yaptin balla mi sekerle miTiyo verip kaciyim bari şurdan
Açtım kulaklarımı dinliyorum ögretmenimmmmTiyo verip kaciyim bari şurdan
burdayyyyyyiiiimmmm misfrlerim vardi yeni gittiler hemen solugu kk da aldimHu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
L Loriklorik N Nana Ana @15yusra11 @Sibelll16 F Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123Beklemekseni Fit mutlu anne ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllahKız lorik Allah.seni ne etmesin emitellala.tellala hemen yetistir
Zabbbaaannaaann kalkmak bilmiyonuz
Pembiş olsun o zaman kızAayyyyyyy yok kirmizi gormekten biktim baska renkler lazim
Nasil yaptin balla mi sekerle mi
Manyaksinn sen kız lorik beni.güldurdunAayyyyyyy yok kirmizi gormekten biktim baska renkler lazim
Nasil yaptin balla mi sekerle mi
Ayy cok pembooş olsun daha tatliiiPembiş olsun o zaman kız
Gece yatmak sabah kalkmak istemiyorummmZabbbaaannaaann kalkmak bilmiyonuz
AahahahahManyaksinn sen kız lorik beni.güldurdun
Bencede bencede duam belli duyan belliAyy cok pembooş olsun daha tatliii
Tşk ederim.sagolasin.burdayyyyyyiiiimmmm misfrlerim vardi yeni gittiler hemen solugu kk da aldim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllah
Hahaha tedavi olmalıyız sanırım gözümü burda açıp burda kapıyorum resmenburdayyyyyyiiiimmmm misfrlerim vardi yeni gittiler hemen solugu kk da aldim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllah
Kızım.takmayacaksın kafaya tokadan başkaAçtım kulaklarımı dinliyorum ögretmenimmmm
Çok aminnnnGerisi takdir-i ilahi
Aynen öyleeAzcuk sesss verin yalnız bırakmayın bacınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?