- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Sevincli haber bunlar dua alirsinKız lorik Allah.seni ne etmesin emitellala.tellala hemen yetistir
Haydii kıralımmmm
Cibiler degilde kirmizilar geliyor gibiGeliyürrr müüü 5 gün sonra cibilerrrr
Ayaklı gazete şimdi komşular kapını çalacak hayırlı olsunaKız lorik Allah.seni ne etmesin emitellala.tellala hemen yetistir
Evde yokum uyuycam benAyaklı gazete şimdi komşular kapını çalacak hayırlı olsuna
Biz bize yeteriz kuzum damlar şimdi herkes yavaş yavaşHaydii kıralımmmmherkes sessiz bugün
SormaAyaklı gazete şimdi komşular kapını çalacak hayırlı olsuna
Kiiiizzz gormustm ben seniiAllah razi olsun tşkler
Süle onlara sarı civciv istiyor teyzesi kırmızı sevmiyorCibiler degilde kirmizilar geliyor gibi
Asla kirmiizi elbise almiycam olursa dermişimSüle onlara sarı civciv istiyor teyzesi kırmızı sevmiyor
Burdayım ben canımHu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
L Loriklorik N Nana Ana @15yusra11 @Sibelll16 F Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123Beklemekseni @bi prenses annesi ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın
Tşkler 2 hafta öncesi hemen hemen öğrendim.ama netlik kazanmasini bekledimKiiiizzz gormustm ben seniihayrli olsn cnmciim. Saglkla ilerlesn insllh
Ohhh ohh banada gelsinler eller doluysaSormaellerinde tepsi tepsi borekler sarmalar kekler corekler .. tebriklerrrr saglikla gelissinn insallahhhhh minaaaaaakk
Abe 2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun dime dimeAsla kirmiizi elbise almiycam olursa dermişim
Sonucu guzl olmus o yeter cok sukurTşkler 2 hafta öncesi hemen hemen öğrendim.ama netlik kazanmasini bekledim
Tiyo verip kaciyim bari şurdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?