Kuzum taksamda takmasamda olmuyordu bu çocuk anasından nazlı çıktı gelmek nedir bilmiyordu eslem isyanlar daaaaKızım.takmayacaksın kafaya tokadan başka
Valla süpriz bir bebiş hikayesi biraz hüZünlü.Biz bize yeteriz kuzum damlar şimdi herkes yavaş yavaş
Anlat bakalım nasıl yaptın o bebişi dermişim mm
Hamile olabilirsin belki ov. testleri de bazen pozitif gösteriyormuş dogruluk payi nedir bilemem tabiiBen bu ay 2 kere yumurtladım sanırım ya testlerde öyle görünüyo
Rabbim babana şifa versin cnm böle sürprize can kurban Rabbim sag salim devam ettirsin dede torunu kavuştursun inşallahValla süpriz bir bebiş hikayesi biraz hüZünlü.
babam kanser 4 aydır ve dede olamadığı için keyifsizdi. Sanırım Allahım kalbine ve kalbime göre verdi ameliyatından sonra hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten süpriz bizde anlamadık nasıl yaptık
Kizim.kendiniz bulun ben daha napammmBaşka başkaaa tiyolar alak
Kuzu benim çalışmalar başlayacak bugün 10. Gün ovü testi pik değil daha ama çok yoğun bir hafta beni bekliyorHu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
L Loriklorik N Nana Ana @15yusra11 S Sibelll16 F Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123 @Dostumdostum @bi prenses annesi ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın
Allah babana acil şifalar versin sagligina ve torununa,tez zManda kavusur insallahhValla süpriz bir bebiş hikayesi biraz hüZünlü.
babam kanser 4 aydır ve dede olamadığı için keyifsizdi. Sanırım Allahım kalbine ve kalbime göre verdi ameliyatından sonra hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten süpriz bizde anlamadık nasıl yaptık
Dogum gunlerimz ayniymis cnm yeni fark ettmValla süpriz bir bebiş hikayesi biraz hüZünlü.
Kız bu daha önemli aç kulaklarınıSanirsin at yarisi tuyasu alıyor
Âmiiin inşallah duâlarınızdan eksik etmeyin benideRabbim babana şifa versin cnm böle sürprize can kurban Rabbim sag salim devam ettirsin dede torunu kavuştursun inşallah
Belirtilerin neler o zamanKizim.kendiniz bulun ben daha napammm
Çok ayıp ama yapıyonuz bize ögretmiyonuzKizim.kendiniz bulun ben daha napammm
Âmin canım inşallah tedavi güzel gidiyor herşey inşallah istediğimiz gibi sonuç alırAllah babana acil şifalar versin sagligina ve torununa,tez zManda kavusur insallahh
Lafi cimbiznan aliyoz karinin ellerindenÇok ayıp ama yapıyonuz bize ögretmiyonuz
Kiz lorikBelirtilerin neler o zaman
Insallah insallahhhÂmin canım inşallah tedavi güzel gidiyor herşey inşallah istediğimiz gibi sonuç alırDuâ et ❤
Rast gele bebegim eniştemin attığı gol olsun çifter çifter bebiş ler gelsin aminnnnnKuzu benim çalışmalar başlayacak bugün 10. Gün ovü testi pik değil daha ama çok yoğun bir hafta beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?