Âmin inşallah canım teşekkür ederimAllah razı olsun bebeğim Rabbim sesini duysun inşallah bebeğini ve babanı sizlere bağışlasın inşallah
Tutmayın beni markete gidiyorum bal almayaBallllaaannn yapceeezzzgece yastigimizin altına bal surcez sabah kalkcaz hamileyiz aaa aa
Matematik hic 5 gelmediLorik hangi ders senin.kötü bebegim
Evet evet evetÖgretmesi bizden uygulama.sizden mi
Deme yaa, ben de bu ay eşime biraz içirdim sabahları ama kendm içmedim inşallah olur bakalımValla kızlar ben ve eşim her sabah ve gece yatarken keçiboynuzu pekmezi içtik 1 çorba kaşığı. Hataydan internete yazın illa ki çıkar.
Ona bağlıyorum ben sanki
Allahım lorikciğimi bekletme AminBekliyorum ozellikle
Sizde bence sabah akşam tüketinDeme yaa, ben de bu ay eşime biraz içirdim sabahları ama kendm içmedim inşallah olur bakalım
Kizim.hesabin.kötüymüş zaten tutmuyo bu denklem bir türlüMatematik hic 5 gelmedi3 ve alti
Balderesi balin ta kendisi 1 deeggillll 2 deeeggilllll 3 deeggiiillll tam tamina 4 kavanoz bal 100 teeelleeeeTutmayın beni markete gidiyorum bal almaya
SüpeeeeEvt ayniyz. Ben yaptrdim gecen hfta carsmba gunu. P.tesi de sonuclr icn gittm baska dr vardi o bakti. Her sy guzl sorun yok uyumlu gidio dedi. Hatta kese boyutunu da soledi ama unuttm. Insllh sende de cikmick bi sorun
Gülüm yaa benim ogunlerde lekeler geliyo sanki testleri boşa harciyo gibi hissediyorumYok canim pik olmadi daha.insallah olur.benim de 22gündür cok silikti.23.ve 24.günler koyulasmaya basladi. Sakin birakma biranda koyulasiyor
Eki Görüntüle 2306578 .
Denklemi cozsem aslinda ben de hamis kalicam da olmuyor bi bildigim ucgenin ic acilarinin toplami 360 miydi 180 miydi bak bildiğimi de unuttumKizim.hesabin.kötüymüş zaten tutmuyo bu denklem bir türlü
Şifa olsun kilo olmasın eniştemeKız sorma ne yiyeceğini şaşırdı adam gol olsun diye kilo alcak benim derdim o benim yanımda duba gibi olcak , çifter diyor ya bir taneyi bulmuşuzda töbe yarabbi, size versin Allah çifter
Valla dun mu okumustm ne yalan olmasn simdi tam hatrlamiorm neden oldgunu. Bi bakim
Allahim sen konuyu biliyorsun cok ammmiinnAllahım lorikciğimi bekletme Amin
Yook yaa nerdeee. Devletin eski makinesi zorla keseyi gordu. Kalbi hic duymz ki duymdi da. Bebek bile belli olmuo o derece.Süpeeeekalp sesini duydunuz mu İnşallah canım çıkmayacak
Baska topikte dedi. Bulamdim nerde oldgunuBaska topikte mi canm burda denk gelmemiş olamam heralde
Hahhahaa postala gelsin sipariş ediyorum hanfendiBalderesi balin ta kendisi 1 deeggillll 2 deeeggilllll 3 deeggiiillll tam tamina 4 kavanoz bal 100 teeelleeee
Ben hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?