Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kızlar ben ve eşim her sabah ve gece yatarken keçiboynuzu pekmezi içtik 1 çorba kaşığı. Hataydan internete yazın illa ki çıkar.
Ona bağlıyorum ben sanki
Deme yaa, ben de bu ay eşime biraz içirdim sabahları ama kendm içmedim inşallah olur bakalım

Yok canim pik olmadi daha.insallah olur.benim de 22gündür cok silikti.23.ve 24.günler koyulasmaya basladi. Sakin birakma biranda koyulasiyor
Eki Görüntüle 2306578 .
Gülüm yaa benim ogunlerde lekeler geliyo sanki testleri boşa harciyo gibi hissediyorum
Senin adinada çok sevindim Inş güzel haberlerini alirimmm

Kız sorma ne yiyeceğini şaşırdı adam gol olsun diye kilo alcak benim derdim o benim yanımda duba gibi olcak , çifter diyor ya bir taneyi bulmuşuzda töbe yarabbi, size versin Allah çifter
Şifa olsun kilo olmasın enişteme versin versin valla tek olur çift olur gönder gelsin Rabbim başım üstüne

Ben hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip eder inşallah

Hayırlı olsun canm sağlıkla ilerleyip hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ❤ Bizlere dua etmeyi unutma olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…