Kopya çekmek yasakÇok ayıp ama yapıyonuz bize ögretmiyonuz
Efendimmm kaddiiiinnnKiz lorik
Sende beni etme yavrum bebek istiyorum bebek istiyorum nÂmiiin inşallah duâlarınızdan eksik etmeyin benide❤❤
Aaaa evet şahanneeee 3 Eylül de gittiğimde 6+0’dım. 17sinde gidicem meraktan çatlıyorum kaç mm nasıl diye yaaaa, yarında doktor kan testi istedi onları yaptırıcam ama korkuyorum bir şeyler ters gider mi sonuçlarda die sen yaptırdın muDogum gunlerimz ayniymis cnm yeni fark ettm
Ama nasıl yapcezzzzyapceezz tabi leeeenn
Duâmdasın sözSende beni etme yavrum bebek istiyorum bebek istiyorum n
Ama öyle olsa hep çift çizgi çıkar sonradan çıkmadı silikti hep o yuzden yumurtladığımı düşündüm iki kereHamile olabilirsin belki ov. testleri de bazen pozitif gösteriyormuş dogruluk payi nedir bilemem tabii
Ballllaaannn yapceeezzzAma nasıl yapcezzzz
Ben bi gebe kalayım hepinize anlatcam noktası virgülüne sözzzLafi cimbiznan aliyoz karinin ellerinden
Ögretmesi bizden uygulama.sizden miÇok ayıp ama yapıyonuz bize ögretmiyonuz
Bekliyorum ozellikleBen bi gebe kalayım hepinize anlatcam noktası virgülüne sözzz
Yasaklar çiğnenmek içindir öğretmenimKopya çekmek yasakbilmiyon mu
Simdiki ogretmenler bile gidin kendiniz arastirin diyor yaÖgretmesi bizden uygulama.sizden mi
Evt ayniyz. Ben yaptrdim gecen hfta carsmba gunu. P.tesi de sonuclr icn gittm baska dr vardi o bakti. Her sy guzl sorun yok uyumlu gidio dedi. Hatta kese boyutunu da soledi ama unuttm. Insllh sende de cikmick bi sorunAaaa evet şahanneeee 3 Eylül de gittiğimde 6+0’dım. 17sinde gidicem meraktan çatlıyorum kaç mm nasıl diye yaaaa, yarında doktor kan testi istedi onları yaptırıcam ama korkuyorum bir şeyler ters gider mi sonuçlarda die sen yaptırdın mu
Aynen canımHahaha tedavi olmalıyız sanırım gözümü burda açıp burda kapıyorum resmen
Dönem.ödevi hatirladinmiSimdiki ogretmenler bile gidin kendiniz arastirin diyor ya
Allah razı olsun bebeğim Rabbim sesini duysun inşallah bebeğini ve babanı sizlere bağışlasın inşallahDuâmdasın söz❤
Allah en yakın zamanda hayırlısıyla versin
Kız sorma ne yiyeceğini şaşırdı adam gol olsun diye kilo alcak benim derdim o benim yanımda duba gibi olcak , çifter diyor ya bir taneyi bulmuşuzda töbe yarabbi, size versin Allah çifterRast gele bebegim eniştemin attığı gol olsun çifter çifter bebiş ler gelsin aminnnnn
Ayy hatirlamam mi ful çıktı ile ugrasiyorduk bi de en guzeli en suslusu benim olsun diye neler neler yapmazdikDönem.ödevi hatirladinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?