Hıııı anladım o zaman değiştirirsiniz doktoru içine sinmiyorsaYook yaa nerdeee. Devletin eski makinesi zorla keseyi gordu. Kalbi hic duymz ki duymdi da. Bebek bile belli olmuo o derece.
Seffaf kargo ile gelicek amaHahhahaa postala gelsin sipariş ediyorum hanfendi
Hıyar çıkmasın içinden diye miSeffaf kargo ile gelicek ama
Dr degisse de bisey fark etmio cnm. Ki zaten o gittgim hastanede her gun degisiomus drlar Ozele gidip baktrcam insllh.Hıııı anladım o zaman değiştirirsiniz doktoru içine sinmiyorsa
Ben hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip eder inşallah
Hoşgeldin cnm uğur getirsin topik sanada anlat dinliyelimCok magdurum bu konuda bende geldim
Sebepsiz inferlite olan var mi aranizdaHoşgeldin cnm uğur getirsin topik sanada anlat dinliyelim
Yaa doktor demişim hastane diyecektim pardonDr degisse de bisey fark etmio cnm. Ki zaten o gittgim hastanede her gun degisiomus drlar Ozele gidip baktrcam insllh.
Oyle yazicaktim yanlis anlarsin diye yazmadim hatta yazdim sildimHıyar çıkmasın içinden diye mi
Amin insallah insallah hepimize isteyen herkese cifter cifterHoşgeldin cnm uğur getirsin topik sanada anlat dinliyelim
Sevdim bunu derdi olanyazsın bana bekliyorummmm
Başkası deseanlarım konu sen olunca herşey mübahhhOyle yazicaktim yanlis anlarsin diye yazmadim hatta yazdim sildim
CannnnnssiiiinnnnBaşkası deseanlarım konu sen olunca herşey mübahhh
Dur bakalım bekleyelim o zaman. Bat ne zamandi kuzum seninAma öyle olsa hep çift çizgi çıkar sonradan çıkmadı silikti hep o yuzden yumurtladığımı düşündüm iki kere☺
Erkeklere daha faydalı sperm gelişimi için zatenDeme yaa, ben de bu ay eşime biraz içirdim sabahları ama kendm içmedim inşallah olur bakalım
Dertler derya olmuşDert deryasi
Dertler derya olmuş
Bense bir sandal aheyy aheyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?