Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar sizden ciddi anlamda bi bilgi alicam camasir yikama konusunda bn ewlenene kadar camasir makinesini bilmezdim annem hallederdi nys 1 seneyi gecti ewleneli sorarak yapiorum camasir makinem arcelik ama temizlemio kiyafetleri kim ne diosa onun soledigine gore atiom her seyi denedim olmuo bingonun deterjani var hele beyazlar hic beyaz olmuo 60 derecede hijjende yikiorum sirf beyaz olsun die sivi deterjan aldim yok olmuo camasir suyuna yatirdim yine yok bi bilgi verirmisiniz cidden soruorum ne yapmaliyim beyazlari hangi programda kac derecede nasil yikamaliyim ve renklileride cidden cok madurum bu konuda bi senede herseyi mahfettim havlularin lekesi töbe cekmio kaldi ole solerseniz cok mutlu olurum
Ah ah aynı makina bende de var Arçelik kapatılsın beyaz esyalarımdan hiç memnun değilim resmen kirli çıkartıyp çamaşırları en iyi deterjanı kullanıyorum bıktım bende

Ne kadar sacma 3 olursa arasririyoruz nedir ya bu hastanelerdeki artik mantiksizligi anlayamiyorum . Illa en kötüsü basimiza gelince arastiriyorlar . Olabilir cok normal diye bisey yok . Artik insan sağlığıo kadar da onem teskil etmiyor doktorlar icin .
Evet illa 3. kez bu acıyı yaşamam mi gerekiyor.Bilmiyorum ki belki daha kötü olacak belki normal olacak.sadece bunun bir sebebi var ve bir kan testiyle açıklayabilir.iliskiye devam diyor yaa. ya da yalan mı söyleyeceğim doktora 3 kimyasal diye.of özel de de çok pahalı bin lira ve üstü sadece piht testi.kizlar bir fikir verin .bu ay da deniyimi korunmasız.bu arada coraspirin adetimi 2 gün önce getirtti bence.cunku adetim asla gecikmez.bir de öyle bir kanama oluyor ki sanırım o da coraspirinden.od off napcam ben

Lekeler için kesin çözüm de aspirin var ya leke çıkarıcı onu kullan. Hatta ben makinede çıkmayan lekeler için su kaynatıyorum. İçine biraz toz deterjan, biraz perde beyazlatıcı, bir de aspirin leke çıkarıcı koyuyorum, kaynar suyu kovanın içine döküp güzelce karıştırıyorum. Sonra lekeli çamaşırları kovanın içine koyup, sopa gibi bişeyle içine bastırıp karıştırıyorum. Öyle bekletiyorum 1-2 saat. İstersen sabaha kadar da bekletebilirsin. Sonra yıkamaya atıyorum.
Bu normal şisedeki aspirin dimi ? Aa buda guzel fikir denicem ve cok mantikl8 halidaki lekeyi bile cikarip aspirin ilk bunu denicem renklilerede olurmu yoksa sadece beyazlarami ?

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya :(
Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki :olamaz: :110:
Aman dikkat et kuzu bu tarz seyleri esinle yap adet zamanin yakinsa adet baslangici olabilir insallah kotu bisey dgildir .🤲🤲

kızlar selam.cok üzgünüm.arastirma hast.gittim.2 kimyasal geçirdiğimi söyledim 3 ay içinde.normal .olabilir dedi.3 olursa arastiriyoruz dedi.yani e diye olmayan bir seyi söylemek istemedim ama o kadar git gel elde bir sonuç yok.illa 3. kez mı kimyasal yaşamam gerekiyor offf.bir şey yoktur dedi.olabilri çok normal dedi
Ne kadar sacma 3 olursa arasririyoruz nedir ya bu hastanelerdeki artik mantiksizligi anlayamiyorum . Illa en kötüsü basimiza gelince arastiriyorlar . Olabilir cok normal diye bisey yok . Artik insan sağlığıo kadar da onem teskil etmiyor doktorlar icin .
Bu doktorlar artik insanlikdan cikti yasayan bilir dioruz bosa degil hic umursamiolar , bnce baska hastaneyede gorun en azindan bilgi edinirsin ve destek alirsin saglik bu kadar onemsiz olmamali ya.
Agzin bal yesin cok guzel konustun lorik insanlar artik tuhaflasti ya degisikler

Ah ah aynı makina bende de var Arçelik kapatılsın beyaz esyalarımdan hiç memnun değilim resmen kirli çıkartıyp çamaşırları en iyi deterjanı kullanıyorum bıktım bende
Aa icim rahatladi tek degilmisim uzuldum gerci ama kiz kardesiminde esimin kuzenininde arcelik onlarinki cok ii cikio acaba deterjanimi az yada fazla atiom ya cidden cikmio basta yaptigim hataliydi kisa programda hep yaptim ama bilmiodum kiz havlularim taze bi gor kir pasak icinde hic yikanmamis gibi duruo masa ortumde ayni sinir oluom 😡😡

Bu normal şisedeki aspirin dimi ? Aa buda guzel fikir denicem ve cok mantikl8 halidaki lekeyi bile cikarip aspirin ilk bunu denicem renklilerede olurmu yoksa sadece beyazlarami ?
Renklilerde de oluyo ama direk üstüne sıkma renklilerde. Suya karıştır sonra çamaşırı içine koy. Güzel leke çıkarıyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X