Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar sizden ciddi anlamda bi bilgi alicam camasir yikama konusunda bn ewlenene kadar camasir makinesini bilmezdim annem hallederdi nys 1 seneyi gecti ewleneli sorarak yapiorum camasir makinem arcelik ama temizlemio kiyafetleri kim ne diosa onun soledigine gore atiom her seyi denedim olmuo bingonun deterjani var hele beyazlar hic beyaz olmuo 60 derecede hijjende yikiorum sirf beyaz olsun die sivi deterjan aldim yok olmuo camasir suyuna yatirdim yine yok bi bilgi verirmisiniz cidden soruorum ne yapmaliyim beyazlari hangi programda kac derecede nasil yikamaliyim ve renklileride cidden cok madurum bu konuda bi senede herseyi mahfettim havlularin lekesi töbe cekmio kaldi ole solerseniz cok mutlu olurum
Öakinen benimkindenmiş nasıl yıkamıyor anlamadım ben

Kizlae ruyada dolunay gormek evlat demekmis . Bende dun gece ruyamda kocaammaannn mavi bor dolunay gordum .
Ayrica ablam bana elbise dolabi hediye etmisti . Icinde birsuru cekmecesi gozu falan vardı . Ben de seviniyordum tam ihtiyacım olan sey diye .😂😂tabi ruyada

Sağolasın canım ara ara ağrıyor karnım gitmekte istemedim ilaç verecekler diye
Biliorum ama sen belki okumussundur gecen ay yaklasik 59 gun adet olmadim agrim sizim yoktu gebelik sandim degilmis enfeksyon yuzundenmis 1 ay bosa gecirdim simdide acisini cekiorum ayni ay iki kere adet oldum ve bu donm zor gecti senin icin diorum sagligin icin en azindan bi bakarlar gebeligede enfeksyonun derecesinede yinede sen bilirsin cnm bnm 😔

Aa icim rahatladi tek degilmisim uzuldum gerci ama kiz kardesiminde esimin kuzenininde arcelik onlarinki cok ii cikio acaba deterjanimi az yada fazla atiom ya cidden cikmio basta yaptigim hataliydi kisa programda hep yaptim ama bilmiodum kiz havlularim taze bi gor kir pasak icinde hic yikanmamis gibi duruo masa ortumde ayni sinir oluom 😡😡
Canım havluları bilmem de masa örtüsündeki lekeler yağlı ise çıkmıyor benimde, makineye atmadan bulaşık deterjanı ile yıkıyorum yada bekletiyorum bir leğende elimde yıkayıp öyle atıyorum benim makinem bosch ama 40da yıkadığım için çıkmıyor, beyazları 60da yıkıyorum havlularda leke olmuyor çünkü genelde beyaz havlularım ama çok sertler ütülemeye de üşeniyorum açıkcası öyle kullanıyoruz 😀

Bu doktorlar artik insanlikdan cikti yasayan bilir dioruz bosa degil hic umursamiolar , bnce baska hastaneyede gorun en azindan bilgi edinirsin ve destek alirsin saglik bu kadar onemsiz olmamali ya.
Agzin bal yesin cok guzel konustun lorik insanlar artik tuhaflasti ya degisikler
Canım eşim bana kızıyor artık.surekli doktora gidiyorsun yeter artık diyor.zaten yüzde 70 kimyasal oluyormuş kadınların diyor.ben arastirdigim için böyle oluyormuş:(

Keşke 3 kimyasal oldu deseydin, pembe yalan 😀😀
Ay o anda bilemedim yaaa keske deseydim 3 kere diye.valla.dusunmeden girdim içeri.bir de cok kötü ya 3 tane ogrenci içerde.haha hihi muhabbet.muayene etseler onlar görecek her şeyim ortada..smear alalim dedi. yok dedim.bida doktora hayatta izin vermez eşim.yani 3. kez düşük yapmadan ızin vermez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X