• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliorum ama sen belki okumussundur gecen ay yaklasik 59 gun adet olmadim agrim sizim yoktu gebelik sandim degilmis enfeksyon yuzundenmis 1 ay bosa gecirdim simdide acisini cekiorum ayni ay iki kere adet oldum ve bu donm zor gecti senin icin diorum sagligin icin en azindan bi bakarlar gebeligede enfeksyonun derecesinede yinede sen bilirsin cnm bnm 😔
Hafta ya randevu alıp giderim artık Cuma ya bugün. Evet hatırlıyorum canım çok geçmiş olsun ya

Canım havluları bilmem de masa örtüsündeki lekeler yağlı ise çıkmıyor benimde, makineye atmadan bulaşık deterjanı ile yıkıyorum yada bekletiyorum bir leğende elimde yıkayıp öyle atıyorum benim makinem bosch ama 40da yıkadığım için çıkmıyor, beyazları 60da yıkıyorum havlularda leke olmuyor çünkü genelde beyaz havlularım ama çok sertler ütülemeye de üşeniyorum açıkcası öyle kullanıyoruz 😀
Benim de bosch havluları sert yapıyor

Eklentiler

• 82A1E2BE-6927-41E5-B5A1-FC2F5BF8BBA7.webp
    82A1E2BE-6927-41E5-B5A1-FC2F5BF8BBA7.webp
    21 KB · Görüntüleme: 13
Ay o anda bilemedim yaaa keske deseydim 3 kere diye.valla.dusunmeden girdim içeri.bir de cok kötü ya 3 tane ogrenci içerde.haha hihi muhabbet.muayene etseler onlar görecek her şeyim ortada..smear alalim dedi. yok dedim.bida doktora hayatta izin vermez eşim.yani 3. kez düşük yapmadan ızin vermez
Allah korusun inşallah gerek kalmaz o zaman sağlıklı gebelik olur en kısa zamanda 🙂

İllakiii canm annem hep der yarattıki haberi var, derdi verdi ki dermanıda verir. Sabırla beklemeye çalışıcaz elden bisey gelmiyor biz elimizden geldiğince tedavimizi oluyoruz takdiri ilahi 🤷‍♀️
Öyle canım annen çok doğru söylemiş nasip bakalım bu ayda ümitliyiz bekleyelim 🤗

Bence gayet iyi bilinçlendirici bir paylaşım olmuş canım. Benim aklımda bir soru işareti vardı mesela onu çözmüş oldum. :KK70: Ben genelde cinsel ilişki sırasında önce orgazm oluyorum sonra eşim orgazm oluyor belki bundan mıdır diye aklımdan geçmiyor değildi. ama burda ilişkide zevk alınmasına bile gerek yok diyor.:KK70:
Ben hiç yaşayamadım o duyguyu aynen bende orgazm olamıyorum diyede olmadığını düşünüyordum demek ki engel değilmiş 😂😂

canm daha önceden t yi çok koyu yakalamış mıydın ?? demekki senin yumurtan çatladı bugünün kaçırma değerlendir umarım dünüde değerlendirmişsindir.
Son 4-5 gundur bos gectigimiz gun yok canim cikti daha once o kadar koyu yakalamadim bugunde nerdeyse yok gibi cizgi anlamadim bu kadar kisa surmesini

Eklentiler

• DE115BB8-7D6A-4AA4-B9E3-7A8E6C1DE723.webp
    DE115BB8-7D6A-4AA4-B9E3-7A8E6C1DE723.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 7C30A2D8-C81F-4B5A-B5B7-E03CB2E61838.webp
    7C30A2D8-C81F-4B5A-B5B7-E03CB2E61838.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 2B8D046D-0B1B-4F9A-BE28-A26E30596101.webp
    2B8D046D-0B1B-4F9A-BE28-A26E30596101.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 23
Hee😂😂dedim nisa ya mi gelcen kararini mi degistirdin😂😂😂kiz kaynanamla yasamayaydim cagirirdim seni eve
Yok kız ben doktorumdan çok memnunum birbirimizi anlıyoruz her dakika arayıp ulaşabiliyorum şahsi telefonundan değişmem hahaha bnm herif getirmez ki zaten kız saolsın etmiş kadar oldun geçerken el sallıcam sana 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X