Ben açım aç ver ver hepsini verNe kadar istersen dedimya kız daha gönlümden ne koparsası mı var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açım aç ver ver hepsini verNe kadar istersen dedimya kız daha gönlümden ne koparsası mı var![]()
Hicbirini de sevmiyorumtursu yesin agziiimmmmmmmmmm
8 canım, 2. Sınıf benimkilerKac yadindalar
Devamını bilmiyom sallayamadım mOo yare mektup yazdim yollayamaadimm![]()
Yaa ne tatli kizlar ozellikle daha anaç yapidalar8 canım, 2. Sınıf benimkiler
Nebileyim beynim uyarı veriyor gibi “yaşlanıyorsun yaşlanıyorsun” sanki öyle değişik bişey 30 yaş sendromuMatemamtigin iyi olsaydi okula devam ederdim
he bi de bucuk var
hayir sen ttaaataattaattaattaa taaşşsin 30 olinca nolmua sanki anlamiyorum
![]()
Dejavu oldukDevamını bilmiyom sallayamadım m
Biz bu anı yaşamıştık![]()
Kız yaşam enerjini kim sömürdü ben bana gencim diyen sibeli istiyorum mHiç halım yohh![]()
Gencsin daha ne aramizda 5 yas varNebileyim beynim uyarı veriyor gibi “yaşlanıyorsun yaşlanıyorsun” sanki öyle değişik bişey 30 yaş sendromu![]()
Valla ya öğrencem bunun devamınıDejavu olduk![]()
Valla öyle erkekler hep itiş kakış peşinde kızlar da varsa yoksa çeneYaa ne tatli kizlar ozellikle daha anaç yapidalarerkekler okuz gibi koşuyorlar
![]()
Hayat koşturmacası galiba nebileyim bugün cuma ya haftanın yorgunluğu diyeyim ruhum yorulmuş taaKız yaşam enerjini kim sömürdü ben bana gencim diyen sibeli istiyorum m![]()
Bi ara ogretmenimin bluzunda sac teli gormustum ne sasirmistim yaa ogretmenlerin de saclari dokuluyormus diyeValla öyle erkekler hep itiş kakış peşinde kızlar da varsa yoksa çenecadılar ama çalışkanlar, erkekler de çok zeki
öyle enteresan işte çocuk milleti
Tabi kopyala yapistirL Loriklorik
Muratgilin damından atlayamadım
Muratgilin damından atlayamadım
Liralarım döküldü toplayamadım
Liralarım döküldü toplayamadım
O yâre mektup yazdım yollayamadım
O yâre mektup yazdım yollayamadım
Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
El alem al giymiş ben karalıyam
Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
El alem al giymiş ben karalıyam
Mardin kapısında vurdular beni
Mardin kapısında vurdular beni
Hevsel bahçesine koydular beni
Hevsel bahçesine koydular beni
Gencim demi kızGencsin daha ne aramizda 5 yas var![]()
Yarın seni sabahtan full enerji ile bekliyorum canısıHayat koşturmacası galiba nebileyim bugün cuma ya haftanın yorgunluğu diyeyim ruhum yorulmuş taa![]()
Çaktırma broTabi kopyala yapistir![]()
Gencsinnnn kiizzz guzelsin hemdee balsinnn baaalllll sen enn ennnn ennn biiii tatli em bi sekerrrrr ogretmensinnnGencim demi kızşahan gibi öv beni aşkım öv beni
![]()
Bi ara ogretmenimin bluzunda sac teli gormustum ne sasirmistim yaa ogretmenlerin de saclari dokuluyormus diye![]()