• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de anlamıyorum çalışmayan veliler tam gün veriyor kreşe anaokuluna çocuk 5e kadar evde yok ohhh ne yaparsan yap benim arkadaşımda verdi 2 çocuğu küçüktü biri daha 2 yaşında, benimde kendime göre işlerim oluyor diyor hey allahım doğurmuşun bak artık bi zahmet
Madem ilgilenmiyorsun dogurma cocukda anne baba sefkatinden kicuk yasta mahrum olmasin

Çok doğru söylüyorsun testin sonucunu da atmış biz hep veriyoruz sıfırı görüyoruz burda da sayıyı görünce bi tuha Oldum
Kotu dusunme gercekten rabbim hepimizi sınıo ole dusun uzme kndini cok ii anliorum seni , kiz kocan var sen varsin rabbim mutlulugunuzu bozmasin sagligini esirgemesin şükür de bekle dua edip olcak bir gun hepimizin 😇😇

Kotu dusunme gercekten rabbim hepimizi sınıo ole dusun uzme kndini cok ii anliorum seni , kiz kocan var sen varsin rabbim mutlulugunuzu bozmasin sagligini esirgemesin şükür de bekle dua edip olcak bir gun hepimizin 😇😇
Çok şükür canım sağlımız yerinde doğru söylüyorsun. Hissediyorum bizimde bebeğimiz olacak 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X