• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür canım sağlımız yerinde doğru söylüyorsun. Hissediyorum bizimde bebeğimiz olacak 🤗
Insallah kuzum ha sole ya umutsuz mutsuz kadinlar cok cirkin oluo bize mutluluk daha cok yakisio nys bnde yatiorum 2 gun ust uste yine misafir gelcek 😖😖 hadi ii geceler cnm bmm 🥰🥰

Günaydın bu sabah pembe akintim vardı yarın adet günüm belirtisiz geldi bu sefer tam gününde yumurtlamaya denk getirmeme rağmen olmadı nasip uzulmedim açıkçası ben artık takip etmicem akışına bırakıp kilo vermeye odaklanicam. Yeni bat ekim 19 ne demişler vermeyince mabud neylesin sultan mahmut☺

Günaydın bu sabah pembe akintim vardı yarın adet günüm belirtisiz geldi bu sefer tam gününde yumurtlamaya denk getirmeme rağmen olmadı nasip uzulmedim açıkçası ben artık takip etmicem akışına bırakıp kilo vermeye odaklanicam. Yeni bat ekim 19 ne demişler vermeyince mabud neylesin sultan mahmut☺

Günaydin canim hakkinda hiyirlisi olsun. Evet nasipten öteye gidilemiyor. Bende buay reglinin 25.günunde yumurtladim. birgün öncesine kadar günasiri degerlendirdim.tam yumurtamin pik olup catladigi gün ve sonrasinda esim olmadigindan 4gün iliski olmadi . Ama bu ay oglanin okul telasi birde üstüne tasinma telasi derken hic stres yapmadim çünku buay yeni doktora baslayacagim. Busabah bir hesap yaptim catlamadan sonra 8 gün gecmis.eger okul ve tasinma işi olmasaydi aksama kadar kafamda kuruyorum hatta gece uyanip uyanip bu konuyu düsünüyorum.oyüzdende ya yumurtam gelismiyor tada gelissede catlamiyordu. Onümüzdeki ayda doktorumu degistirip baska seylere odaklanicam.

Günaydin canim hakkinda hiyirlisi olsun. Evet nasipten öteye gidilemiyor. Bende buay reglinin 25.günunde yumurtladim. birgün öncesine kadar günasiri degerlendirdim.tam yumurtamin pik olup catladigi gün ve sonrasinda esim olmadigindan 4gün iliski olmadi . Ama bu ay oglanin okul telasi birde üstüne tasinma telasi derken hic stres yapmadim çünku buay yeni doktora baslayacagim. Busabah bir hesap yaptim catlamadan sonra 8 gün gecmis.eger okul ve tasinma işi olmasaydi aksama kadar kafamda kuruyorum hatta gece uyanip uyanip bu konuyu düsünüyorum.oyüzdende ya yumurtam gelismiyor tada gelissede catlamiyordu. Onümüzdeki ayda doktorumu degistirip baska seylere odaklanicam.
Aynen bende adet gunume kadar gün saymaktan uyku uyuyamiyirdum nasipten öteye köy yok bugün neslican tay diye bu kız vardı kanserden vefat etmiş ondan daha mi fazla acı çektik allah cam sağlığı versin gerisi bos

Günaydın canlarrr 💕💕
Size güzel haberle geldim sabah test yaptım bir haftadır süren karın ağrıma dayanamayıp veeee POZİTİİİİFFF şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti. Rabbim evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hepinize nasip etsin canlarım👶🤰
IMG_20190921_081914.webp

Günaydın canlarrr 💕💕
Size güzel haberle geldim sabah test yaptım bir haftadır süren karın ağrıma dayanamayıp veeee POZİTİİİİFFF şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti. Rabbim evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hepinize nasip etsin canlarım👶🤰Eki Görüntüle 2309624
Bu muhteşem bi haber. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤗🤗

Günaydın canlarrr 💕💕
Size güzel haberle geldim sabah test yaptım bir haftadır süren karın ağrıma dayanamayıp veeee POZİTİİİİFFF şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti. Rabbim evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hepinize nasip etsin canlarım👶🤰Eki Görüntüle 2309624
Gunayuyddiinnnn hayirli olsun insalllaaahhhhhh darisi biz bekleyenlere olsun cok sevindim

Günaydın canlarrr 💕💕
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK200:

Günaydın canlarrr 💕💕
Tebrikler canımm kan ver hemennn🥰🥰🥰♥️

Günaydın canlarrr 💕💕

Masallahh ya sabah sabah güzel oldu bu sonuç çok sevindim csnm sağlıkla ilerleyip hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤🤲 Darısı bize olsun inşAllahhh 🤲
Herhangi bisey yapmış mıydın canm? Unutmuş olabilirim kusura bakma 🙈

Günaydın canlarrr 💕💕
Canım çok sevindim hayırla sağlıkla al kucağına inş. Oğlun da mayıs doğumlu galiba 2 yaş güzel oldu 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X