• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canlarrr 💕💕
Size güzel haberle geldim sabah test yaptım bir haftadır süren karın ağrıma dayanamayıp veeee POZİTİİİİFFF şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti. Rabbim evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hepinize nasip etsin canlarım👶🤰Eki Görüntüle 2309624
Hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben sızmışım erkenden valla yol yorgunlugu şimdi uyandım Günaydınn🥰🥰

Gunnayyyddiiinnn
Benimde çok aram yok biliyo musun millet regl zamani çikolata ister ben hiiç 😀 Gerçi doğru düzgün adet olmuyorumki orası da var 😖

Gunayyddiiiinnnnnnnnnnnnn 😍😂doktordan geliyoruz simdi iki tarafta da birer tane yumurtam gelismis biri 15cm olmua diğeri 13 cm

Günaydın canlarrr 💕💕
Size güzel haberle geldim sabah test yaptım bir haftadır süren karın ağrıma dayanamayıp veeee POZİTİİİİFFF şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti. Rabbim evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hepinize nasip etsin canlarım👶🤰Eki Görüntüle 2309624
Hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin inşAllah 🤗🌸

1569051498426941409864764696491.webp

This is my yummmşoooo😂😂😂😂

Masallahh ya sabah sabah güzel oldu bu sonuç çok sevindim csnm sağlıkla ilerleyip hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤🤲 Darısı bize olsun inşAllahhh 🤲
Herhangi bisey yapmış mıydın canm? Unutmuş olabilirim kusura bakma 🙈
Amin canım benim rabbim bu duyguyu sana da yaşatsın inşallah. Adetin 12. Günü doktora gitmiştim 18 mm yumurtam varmış 12 - 14 - 16. günleri değerlendir dedi biz de değerlendirdik ve yarım saat popoma yastık koyup yattım o kadar canm

Canım çok sevindim hayırla sağlıkla al kucağına inş. Oğlun da mayıs doğumlu galiba 2 yaş güzel oldu 🙂
Amin canım benim ağrılar hamileliktenmiş inşallah seninki de öyledir senin bat a kaç var? Evet canım tam 2 yaş olacak rabbim nasip ederse gerçekten güzel oldu 🤗🤰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X