• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin inşAllah 🤗🌸
Amin canım darısı sana olsun inşallah 🤗🤗😍😍
Kan vermelisin bencee hemen kan sonucunu merak ettimm
Oğlum küçük eşim de görevde oğlumla gidip kan vermek zor olur canım hastane uzak biraz bol bol idrar testiyle takip edip yükselince gitmeyi düşünüyorum
Canım sen yumurta takibi yapmış miydin?
Evet yaptım sayılır canım 12. gün doktora gittim 18mm yumoşum varmış 12 - 14 - 16. günlerideğerlenfirin dedi. Ayrıca ovulasyon testiyle takip ettim. 14.gün ovulasyon testim pik yaptı 15.gün silikti.

Nihayet çoklu mesaj atmayı başardım heyecandan ilk yapamadım.

Lorik ikiz mi geliyor acep maşallah yumoşlara👶👶🤰🤰
Cok istiyoruz ikimizde ikiz 😂😂cunku gecen bi video izledim orda diyor ki annenin kan grubu 0 , anne tarafinda ikiz varsa ,ve gebelige destekleyici tedavi olunuyorsa biraz daha yuksekmis ikiz olmasi😂😂benim kan grubum 0 rh (-) benim dedelerim ikiz babamin ikizi varmis . Ve ustelik tedavi goruyoruz 😂😂😍😍🤣

Amin canım benim ağrılar hamileliktenmiş inşallah seninki de öyledir senin bat a kaç var? Evet canım tam 2 yaş olacak rabbim nasip ederse gerçekten güzel oldu 🤗🤰
Benim tam bir hafta var ama dün gece bel ağrım başladı şu anda da var birkaç gündür okulda ağrılarım oluyor ayakta kaldıkça alt taraftaki kemiklerim ağrıyor sanki temmuzda da öyle ağrılarım olmuştu on gün önceden, sonuç erken regl oldu bakalım bekleyeceğim pek ümidim yok nedense..

Oğlum küçük eşim de görevde oğlumla gidip kan vermek zor olur canım hastane uzak biraz bol bol idrar testiyle takip edip yükselince gitmeyi düşünüyorum

Evet yaptım sayılır canım 12. gün doktora gittim 18mm yumoşum varmış 12 - 14 - 16. günlerideğerlenfirin dedi. Ayrıca ovulasyon testiyle takip ettim. 14.gün ovulasyon testim pik yaptı 15.gün silikti.

Canım çatlama üzerinden kaç gün geçince testte pozitif gördün?

15. Gün ilişki olmadı yani canım, asıl silikleşince çatlıyor diyorlar bir de

Cok istiyoruz ikimizde ikiz 😂😂cunku gecen bi video izledim orda diyor ki annenin kan grubu 0 , anne tarafinda ikiz varsa ,ve gebelige destekleyici tedavi olunuyorsa biraz daha yuksekmis ikiz olmasi😂😂benim kan grubum 0 rh (-) benim dedelerim ikiz babamin ikizi varmis . Ve ustelik tedavi goruyoruz 😂😂😍😍🤣
Senin ikiz olabilir o zaman hadi inşallah diyeyim😍😍😃😃

Benim tam bir hafta var ama dün gece bel ağrım başladı şu anda da var birkaç gündür okulda ağrılarım oluyor ayakta kaldıkça alt taraftaki kemiklerim ağrıyor sanki temmuzda da öyle ağrılarım olmuştu on gün önceden, sonuç erken regl oldu bakalım bekleyeceğim pek ümidim yok nedense..
Geçen ay benim de ağrılarım erken başlamıştı ama bu daha da erken başladı yani yumurtlamadan 3 gün sonra. Artı koku hassasiyeti de cabası. Ümidini yitirme canım yine de rabbim büyük

15. Gün ilişki olmadı yani canım, asıl silikleşince çatlıyor diyorlar bir de
Yok olmadı canım 14ü gece olmuştu 15. gün saat 12 de testim silikti belki de gece çatladı yumoşum bilmiyorum. Yani çatladığında spermler içeride hazırdı 🤭🤭

Merhaba kizlar ovulasyon testine basladim 4 gundur pozitif cikti cubuk hassas olanlarsan yaptim iki cizgide belirgin ayni dun de digitaldan yaptim o negativ gosterdi boyle bisi basina gelem varmi

Günaydın canlarrr 💕💕
Size güzel haberle geldim sabah test yaptım bir haftadır süren karın ağrıma dayanamayıp veeee POZİTİİİİFFF şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti. Rabbim evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan hepinize nasip etsin canlarım👶🤰Eki Görüntüle 2309624
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏💕

Gunnayyyddiiinnn

Gunayyddiiiinnnnnnnnnnnnn 😍😂doktordan geliyoruz simdi iki tarafta da birer tane yumurtam gelismis biri 15cm olmua diğeri 13 cm
Yaaa maşallah yumoşların bebek olur inşallah hayırlısıyla ikizin olur. Bu kadar beklemene sabrına ve o üzülmelerine Rabbim mükâfat olarak iki melek verir🙏💕👶👶

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X