• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar ovulasyon testine basladim 4 gundur pozitif cikti cubuk hassas olanlarsan yaptim iki cizgide belirgin ayni dun de digitaldan yaptim o negativ gosterdi boyle bisi basina gelem varmi
Senin testlerinde sikintimi var acaba canim 2 gun galan pozitif oluyor genelde 4 cok fazla degilmi.

Hayırlı haberi 17 Ekimde vercem patlatcam ikiz haberi 😁

Ne desi doktor
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏💕

Yaaa maşallah yumoşların bebek olur inşallah hayırlısıyla ikizin olur. Bu kadar beklemene sabrına ve o üzülmelerine Rabbim mükâfat olarak iki melek verir🙏💕👶👶
Insallaaahhhhhhh😍😍😘insallah insalllahhhh😍😍😍

Senin testlerinde sikintimi var acaba canim 2 gun galan pozitif oluyor genelde 4 cok fazla degilmi.
Adet bittigunden beri yapiyorum ayin 7.den beri hic boyle olmadi salidan beri cift cizgi cikiyo birazdan yine yapicam anlamadim neden boyle oldu

Kızlar bu son zamanlarda adetm 33 veya 35 günde bir geliyor bi ay 35 bi ay 33 olyor nasl hesaplıyayım yum gününü normalde 30 günde oluyordum düşüklerden sonra klomen den sonra değişti

Ne desi doktor

Insallaaahhhhhhh😍😍😘insallah insalllahhhh😍😍😍
Cnm kontrol etti rahim temiz kis yok dedi gonalf corasprin ve folattro yazdı ilk iğnemi oldum çarşamba kontrolüm var sohbet ettik baya şimdilik güzel gidiyor bakalım kaç yumoşum olacak

Cnm kontrol etti rahim temiz kis yok dedi gonalf corasprin ve folattro yazdı ilk iğnemi oldum çarşamba kontrolüm var sohbet ettik baya şimdilik güzel gidiyor bakalım kaç yumoşum olacak
Ay hDi insallllaaahhh guzel guzel yumuslar olusuverir 😍😍ben de gonolf 450 kullaniyorum

IMG_20190921_124141.webp

Bunuda simdi yaptim

Screenshot_20190921_124357.webp

Normalde hep boyle cikardi sagdaki hep daha koyu simdi ikisi ayni cikiyo

QUOTE="Didem6235, post: 61238629, member: 958559"]
Bilmiyorum ya kasiklarim felan agriyo 3 gundur yumurtlama varda niye boyle oldu onu anlamadim bakalim ins gebelik vardir
[/QUOTE]
Insalllaaahh 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X