• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik adetin son gununu mutlaka degerlendir cok kisiden duydum adetin son gunu iliski cok ise yariyomus ve onceki 2 gun ben 1 gun once ve son gununu degerlendirdim

Bende sabah gidicem işte kalp atışını duymak için. :KK55::KK9::KK36:
Bende çok uyku hali var. Biraksalar gün boyu yatıcam. Kasık ağrilarim var ara ara öksürünce felan.
Valla uyku duzenm ayni halâ 😀 pek degismedi. Ama bnm de oksurunce ve hapsirnca agrio kasiklrm.illa ki oluo ya dikkt etsem de.
Naptn duydn mu pitpitlari 😊

Allahım ya yemn ederm bi kafayı yemediğiim kalmştı 😱😱😱:)) o zman sana söledim kuzuuuuu yapta baklm bize tecrübe olsnnnn 😂😂😂

Ben de diyom ki nana yumoslarini mi atmis deli gibi sayfalarda geziniyorum 😂😂😂 bi yumos atan benim dedim sonra 😂😂tecrübe ede ede yola devam ediyoruz
doğru söylüyorsun :KK71:

😂😂😂
L Loriklorik adetin son gununu mutlaka degerlendir cok kisiden duydum adetin son gunu iliski cok ise yariyomus ve onceki 2 gun ben 1 gun once ve son gununu degerlendirdim

Evet biliyorum o olayi bizde arasa oyle degerlendirmistik . Ama su an tedavi asamasinda oldugumuz icin doktorun dediği zamanlarda degerlendirceez😂

Ben de diyom ki nana yumoslarini mi atmis deli gibi sayfalarda geziniyorum 😂😂😂 bi yumos atan benim dedim sonra 😂😂tecrübe ede ede yola devam ediyoruz

😂😂😂

Evet biliyorum o olayi bizde arasa oyle degerlendirmistik . Ama su an tedavi asamasinda oldugumuz icin doktorun dediği zamanlarda degerlendirceez😂
Beni mazur gör kız valla kış hazırlıkları felan derkn yorgunluk öldümmm yaniii 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😃😃😃 dilerm bu tecrübenin meyvesini yersinnn

İnşâllah kuzu boy boy bebişler 😍 bnde 225doz bugun ve yarın sonra 150 olarak devam etcem
Ben bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuş 😂😍😘senin de guzel gecer insallah rabbim gonlundekini senden iyi biliyordur . Bu bi sınav sonucta

Gelsin bebikler artik .evet doktorum da dedi iko gun daha igne kullanicam pazartesi yine kontrolum var o zaman fiçifiçi😂😂😂😂
Calismalarda daha mutlu olursunz bence 🤗 kahkahalrla 😀😀😀😀 mutlu mutlu bebikler gelir insllh.
Bize noldysa o isi yaparken komik bisy oluodu guluoduk deli gibi 😁😁😁😁 sonra mutlu son. Darisi size jnslllhhh

Ben bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuş 😂😍😘senin de guzel gecer insallah rabbim gonlundekini senden iyi biliyordur . Bu bi sınav sonucta
Kiz bide ikimzde o hastnede dogum yapiomusuz 😀😀😀 ben de o hastnye dwam edicm cunku

Senin doz ayarın ney kuzu kız normalde yumoşun oluyordu zaten niye sıkıntı yaptın boşa olacak ola ak inanıyorummm 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X