• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde ciddiyet yok😂o konuda😂

Cok guzel sakin bir hastane dimi insallaahh 😂😂😂 @15yusra11 da orda dogurcak😍😍😍😘😘😘😘😍
Bence de ciddiyet olmasin 😀😀😀 gulmeli daha zevkli .
Evt ben de sevdm sakin olmasini. Ay benm doktorum da bi sessiz konusuo gormen lazm. Cok sakin bi dr. Adi muhabbet. Masllh muhabbet etmyi de sevio gordm 😀

Bence de ciddiyet olmasin 😀😀😀 gulmeli daha zevkli .
Evt ben de sevdm sakin olmasini. Ay benm doktorum da bi sessiz konusuo gormen lazm. Cok sakin bi dr. Adi muhabbet. Masllh muhabbet etmyi de sevio gordm 😀
Muhabbbeet kuşum 😂😂😂doktor cok sakin konusuyoe insallahi masallah agizlarindan eksik olmuyor . Allah korkusu var en azindan burdaki doktorlardan . Doktorun odasinda cikar cikmaz esimle cokk sukur Allahim diyip cikiyoruz . Diğer serefsizin odasindan cikarken simdi napicaz diyip çıkıyorduk 😂😂😂😡😡😂

Muhabbbeet kuşum 😂😂😂doktor cok sakin konusuyoe insallahi masallah agizlarindan eksik olmuyor . Allah korkusu var en azindan burdaki doktorlardan . Doktorun odasinda cikar cikmaz esimle cokk sukur Allahim diyip cikiyoruz . Diğer serefsizin odasindan cikarken simdi napicaz diyip çıkıyorduk 😂😂😂😡😡😂
😀😀😀 esime anlttim sizin durumu o da kufretti bayaa .
Cok sukur ilk defa bi hastnyi begndm. Insllh bole guzl dewam eder

Kızlar tekrar paylaştım eşimin sperm testi anlayan var mı acabaaa??🤔🤔🤗🤗

Eklentiler

• 9D3AE535-BBC6-48B8-9DEF-413B82ADDF39.webp
    9D3AE535-BBC6-48B8-9DEF-413B82ADDF39.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 26
😀😀😀 esime anlttim sizin durumu o da kufretti bayaa .
Cok sukur ilk defa bi hastnyi begndm. Insllh bole guzl dewam eder
Allah razi olsun enisteden vallaha kime anlatsak agiz dolusu küfür ediyorlar ona😂😂hakediyor paraceker doktor😂😂insallah bende cok begendim . Hamileligimde de orda olurum dogumumda da insallah

Allah razi olsun enisteden vallaha kime anlatsak agiz dolusu küfür ediyorlar ona😂😂hakediyor paraceker doktor😂😂insallah bende cok begendim . Hamileligimde de orda olurum dogumumda da insallah
Ayy insllh insllh hep beraber.
Nana yine yok ortalrdaa. Bu kiz napi gunduzleri.😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X