- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Dayandim dayandim en sonunda yatakalra düştüm tam onlari ugurladim kapiyi kapattim hastalik basladiBuradayım askııııııımmm yaaaa ne zormus misafirlerle ugrasmak sen nasıl dayanıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayandim dayandim en sonunda yatakalra düştüm tam onlari ugurladim kapiyi kapattim hastalik basladiBuradayım askııııııımmm yaaaa ne zormus misafirlerle ugrasmak sen nasıl dayanıyorsun![]()
Bende hasta olmazsam iyidir hic sevmiyorum mecburi görüstügüm insanlara hizmet etmeyiDayandim dayandim en sonunda yatakalra düştüm tam onlari ugurladim kapiyi kapattim hastalik basladi![]()
Beennn deeeeBende hasta olmazsam iyidir hic sevmiyorum mecburi görüstügüm insanlara hizmet etmeyi![]()
Annooww kizlar az once ignemi yaptcaktim esim bayan hemsire yok mu dediulan dedim assagiya erkek doktor bakiyor bisey demiyor gobekten igne yapilinca bayan hemsire ariyor herife bak ya
![]()
Adetine o kadar varsa yumurtlamissin benceAdetim 4 ekimde yapsam simdi cikarmiki
Kimyasal gebelik olabilir, kimyasal gebelikte hcg değeri önce yükseliyor daha sonra azalıyorMerhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Lutfen cevaplar mi bi tahmini olanlar
Umarım olmazsın.Evet cnm yaptım negatif çıktı
Evet duydum. Ekranda kalbin atımını hareketini görüyosun ya çok değişik bir duyguValla uyku duzenm ayni halâpek degismedi. Ama bnm de oksurunce ve hapsirnca agrio kasiklrm.illa ki oluo ya dikkt etsem de.
Naptn duydn mu pitpitlari![]()
Insallah degildir yaKimyasal gebelik olabilir, kimyasal gebelikte hcg değeri önce yükseliyor daha sonra azalıyor
Ay ne güzel darısı bizlere olsunEvet duydum. Ekranda kalbin atımını hareketini görüyosun ya çok değişik bir duygu![]()
min inşallah canım hafta ya da benim ki belli olacakAmin canım rabbim sana da nasip etsin inşallah bebek haberi vermeyi![]()
İyiyiz canım senden naberNabersnz anne adayları![]()
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebeklerin olurEvet kuzum
Amin kuzum inşallah yaHadi hayırlı haberler alırsın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebeklerin olur![]()
Gerçektenmi doktora mı gittin canımKizlar kimyasalmis benim gebelik
Gerçekten mi ya üzülme kuzum kimyasalın üstüne çabuk geliyor bebiş bi daha ki ay sağlıklı olur inşallahKizlar kimyasalmis benim gebelik
Ya inan çok üzüldüm. Rabbim hayırlı zamanda hamile kalmayı kucağına almayı nasip etsinKizlar kimyasalmis benim gebelik