• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim reglime 4 gün var. Normalde 1 hafta kala kasık ağrım hafif göğüs ağrım olur. Ama bu ay göğsümde ağrımıyor kasıklarımda. Tuhaf olan bu gün yoğun bir şekilde yumurta akı gibi uzayan akıntım var. Ve sol kasığımda batma oluyor. Acaba ben geç mi yumurtladım. Bu ay ovulasyon testi de yapmadım kendimi de dinlemedim. Regl e 4 gün varken yumurtluyor muyum acaba ya

Kızlar benim reglime 4 gün var. Normalde 1 hafta kala kasık ağrım hafif göğüs ağrım olur. Ama bu ay göğsümde ağrımıyor kasıklarımda. Tuhaf olan bu gün yoğun bir şekilde yumurta akı gibi uzayan akıntım var. Ve sol kasığımda batma oluyor. Acaba ben geç mi yumurtladım. Bu ay ovulasyon testi de yapmadım kendimi de dinlemedim. Regl e 4 gün varken yumurtluyor muyum acaba ya
Uzayan alıntı bazen gebelik belirtiside olabiliyor, hadi hayirlisi

Güvenilirmi peki canım
Güvenilir canım çok ilgileniyor bir gebenin günlüğü moral de veriyor ben kendisini çok sevdim. 2 ay onunla ovulasyon takip ettik
Bu ay kendim istemedim yoruldum kendime zaman tanımak istedim ondan test yapmadım. Regl olursam aşılama yapacağım diye test almadım. Ama nasip olurda gebelik olmazsa yine ondan test alırım

Güvenilir canım çok ilgileniyor bir gebenin günlüğü moral de veriyor ben kendisini çok sevdim. 2 ay onunla ovulasyon takip ettik
Bu ay kendim istemedim yoruldum kendime zaman tanımak istedim ondan test yapmadım. Regl olursam aşılama yapacağım diye test almadım. Ama nasip olurda gebelik olmazsa yine ondan test alırım
Tamam canım bende alıyım o zaman ondan ☺️

Canim gonalf bende kullandim kendim yaptim hep. Bu a4ada bende daha once asilama yaptirdim. Asilama oncesi catlama ignesi yapip yaklasik 3gün cinsel perhiz veriyorlar . Bence catlatma ignesinden 1gün once muhakkak degerlendir.cunku 36saat sonra asilama yapiliyor ama erken catlarsa icerde sperm bulunsun.
Ben kendime cesaret edemedim aslinda yapilmayacak bisey degil 😂oyle mi dersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X