Ben innovitayla takip ettirdim. Ebru abla 2019 daha geliştirilmiş kendi markasına geçti. Kendi adıyla satış yapıyor artıkCanım inceledim mesaj attım kendi markasını sattıgını söyledi innovita satmıyormuş sen nasıl aldın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben innovitayla takip ettirdim. Ebru abla 2019 daha geliştirilmiş kendi markasına geçti. Kendi adıyla satış yapıyor artıkCanım inceledim mesaj attım kendi markasını sattıgını söyledi innovita satmıyormuş sen nasıl aldın![]()
Anladım canım bilemedim yaBen innovitayla takip ettirdim. Ebru abla 2019 daha geliştirilmiş kendi markasına geçti. Kendi adıyla satış yapıyor artık
Yaaaa ne güzel bir haber hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Ben dende iyi kuzmm üşüyorum baya yaa :))İyiyiz canım senden naber![]()
Kist olabilir canımEki Görüntüle 2309714
Kizlar normalde hepboyle cikardi test bozuk olsaydi bastan oyle cikardi ayim 7sinden bsri yapıyorum salidan beri boyle koyu ikiside anlamadim bukadar uzun yumurtlamami olur ve ben yurtdisindayim bu burdan bi markaninki adetim 4 ekimde
Kuzmm çok üzgünüm Her Şerde bir hayr var elbette en güzelimde gebe kaldın ve düşükten sonra gebe kalmak çabuk olur diyorlar senin canın saolsnTek tek alintilayamadim kizlar tek ediyorum lekeler geldi bugün beta baktılar 19.5a düşmüş
Hayirlisi boyleymis
Neden canımBen dende iyi kuzmm üşüyorum baya yaa :))
Allah büyük canım inşallah bu ay arkasından sağlıklı gebelik yaşarsın. En azından hamile kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun.Tek tek alintilayamadim kizlar tek ediyorum lekeler geldi bugün beta baktılar 19.5a düşmüş
Hayirlisi boyleymis
Amin insallah geç dollenmedirde hamile olurum cnmUmarım olmazsın.
HamilemisinGebeyim
Innovitayi ınstagramdan aldım birgebeningunlugunden :)) n11 de yok malesefNerden aldın ben n11de bulamadım innovita markasınıda☺
Bende ordan aldım 1 günde geldi çok hızlılarGüvenilirmi peki canım
Yeni bir gün yeni umutlar yeni hayaller kuracağımız güzel enerji dolu gün olsun hepimize topiğin güzel anneleri![]()