• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
soğan kürünü ben tamamen yapamadmbi türlü ya insAllah şifa olur cnm
hayıt hapı dediğin agnucaston mu içeriğinde yaziyor bununda ben ilk defa denicem cnm bal çörek otu tarçın kürünü hayırlısı olsun
anladm cnm hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip eded insAllah

Ben gonalf kullanmadm cnm klomen kullandm Ama hayrlisi insAllah bnm icinde oyle olur

Klomende ayni canim.doktor bana 2 3 ay etkisi devam eder demisti klomen icinde. Evet agnucaston canim

Klomende ayni canim.doktor bana 2 3 ay etkisi devam eder demisti klomen icinde. Evet agnucaston canim
Ay hadi hayırlısı olsun cnm bklm bana 3 kutu kullanmami söylemişti agnucastonu birakmiyim dedim bende insAllah şifa olur ya klomrni ben gunde 3 doz 8 gun kullandm ama sonuc 3 yumurta ikisi 14 biri 17 mm olmuştu insAllah bal çörek otu tarçın kürü de sağlıklı guzel yumurtlama olmasına yardımcı olur da miniğim gelir ablasına cuma günü yıkılmıştım biraz ama toparladm şükür yine yeniden umutluyum 😍🤲🙋‍♀️

Insallah canim amin💗
Hamile kalan kardeşlerimin gözü aydın. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İmanla kuranla sağlıklı bi şekilde büyütmenizi nasip etsin. İnşallah önümüzdeki hafta ben de gebelik müjdemi veririm ve isteyen tüm kardeşlerim hamile kalır amin amin ecmain

Ay hadi hayırlısı olsun cnm bklm bana 3 kutu kullanmami söylemişti agnucastonu birakmiyim dedim bende insAllah şifa olur ya klomrni ben gunde 3 doz 8 gun kullandm ama sonuc 3 yumurta ikisi 14 biri 17 mm olmuştu insAllah bal çörek otu tarçın kürü de sağlıklı guzel yumurtlama olmasına yardımcı olur da miniğim gelir ablasına cuma günü yıkılmıştım biraz ama toparladm şükür yine yeniden umutluyum 😍🤲🙋‍♀️

Insallah canim evlatlarimiza katdeş gelir en kısa zamanda

Bi arkadaşım da yeni hamile olduğunu öğrendiii
ben soğan kürünw başlıcam ya bu ay o da dikkat et bebek varsa düşüğe sebep aolabilir dedi
Ama hemen adet bitince başlıcam dedim
Şöyle söyledi
Benim bebiş döllenmiş regl olunca yerleşmiş dedi
Yani regl döneminde yerleşebiliyormuş bebekler
Yani regl kızlar dikkat edin hamile olabilirsiniz 😍😍
Ve başka bi arkadaşım da adetken hamileymişim dedi geçen yani olabiliyor
Şimdi bende kararsız kaldım
Ama sekiz aydır gelmeuen bebiş bu ay gelmemiştir diyorum ve soğanı yapıcam yaa siz ne dersiniz ;)
Bu ay bende soğan yapıcam kuzum beraber başlayalım mı

Tamam canım çok iyi olur bununla ilgili topik açalım hatta birbirmize hatırlatalım :)
Sen adet misin şuan

Merhaba kızlar, bir şey soracağım. Benim adetlerim üç gün sürer ve dördüncü gün hafif kahverengi akıntılarla biter. Bugün dördüncü günüm ve sol yumurtaligimda hafif hafif sancılar oluyordu sabahtan. Yumurtlama sancısını bilir misiniz bilmiyorum da aynen öyle işte. Acaba adet sonu yumurta çatlıyor olabilir mi ki? Kafam karıştı.

Hergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide
Evet ablamin bi arkadssi da oyleydi doguma kadar her gun igne yapiyormus . ALLAH saglikla devam etmelerini saglasin insallah

Ovulasyon günümün 11ndeyim dün bir test yaptım tüm arkadaşlar gebesin dedi bu sabah birtane daha yaptım sonuç bu , çok hastayım hiçbir belirti hissedemiyorum yada gribin etkileriyle karıştırıyorum bilmiyorum bugün hiç bir labaratuvar açık değil sanırım yarın kanda baktiricam inşallah güzel haberler alırız 💕💕🙏 pembeli dün yaptığım diğeri bugün 💕

Eklentiler

• IMG_20190922_090917.webp
    IMG_20190922_090917.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
Ovulasyon günümün 11ndeyim dün bir test yaptım tüm arkadaşlar gebesin dedi bu sabah birtane daha yaptım sonuç bu , çok hastayım hiçbir belirti hissedemiyorum yada gribin etkileriyle karıştırıyorum bilmiyorum bugün hiç bir labaratuvar açık değil sanırım yarın kanda baktiricam inşallah güzel haberler alırız 💕💕🙏 pembeli dün yaptığım diğeri bugün 💕
Ovulasyon testi mi yoksa gebelik testi mi bunlar canim 😍

Hergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide
Bi tanidigim kadin da 6 ayda 2 tane kimyasal yasamisti simdi aklima geldi .

😍😍😘hayirli olsun o zaman gozun aydinnnnnn olsunnn😍😘kac yildir bekliyordun :) ovulasyon gununun 11. Gunu mu ben mi yanlis okudum
1 bucuk yıldır deniyorum hiç korunmadim pkoyum üç ay önce falan kimyasal gebelik yaşadım resmen testte gebelik çıktı oyuzden yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Normalde hiç yumurtlamam olmaz rabbimin sayesinde adetten 3 gün sonra yumurtlama gördüm şuan 11 gundeyim sonuç bu 💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X