Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan kürünü ben tamamen yapamadmbi türlü ya insAllah şifa olur cnm
hayıt hapı dediğin agnucaston mu içeriğinde yaziyor bununda ben ilk defa denicem cnm bal çörek otu tarçın kürünü hayırlısı olsun
anladm cnm hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip eded insAllah
Ben gonalf kullanmadm cnm klomen kullandm Ama hayrlisi insAllah bnm icinde oyle olur
Ay hadi hayırlısı olsun cnm bklm bana 3 kutu kullanmami söylemişti agnucastonu birakmiyim dedim bende insAllah şifa olur ya klomrni ben gunde 3 doz 8 gun kullandm ama sonuc 3 yumurta ikisi 14 biri 17 mm olmuştu insAllah bal çörek otu tarçın kürü de sağlıklı guzel yumurtlama olmasına yardımcı olur da miniğim gelir ablasına cuma günü yıkılmıştım biraz ama toparladm şükür yine yeniden umutluyumKlomende ayni canim.doktor bana 2 3 ay etkisi devam eder demisti klomen icinde. Evet agnucaston canim
Hamile kalan kardeşlerimin gözü aydın. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İmanla kuranla sağlıklı bi şekilde büyütmenizi nasip etsin. İnşallah önümüzdeki hafta ben de gebelik müjdemi veririm ve isteyen tüm kardeşlerim hamile kalır amin amin ecmain
Ay hadi hayırlısı olsun cnm bklm bana 3 kutu kullanmami söylemişti agnucastonu birakmiyim dedim bende insAllah şifa olur ya klomrni ben gunde 3 doz 8 gun kullandm ama sonuc 3 yumurta ikisi 14 biri 17 mm olmuştu insAllah bal çörek otu tarçın kürü de sağlıklı guzel yumurtlama olmasına yardımcı olur da miniğim gelir ablasına cuma günü yıkılmıştım biraz ama toparladm şükür yine yeniden umutluyum![]()
Bu ay bende soğan yapıcam kuzum beraber başlayalım mı
Evet ablamin bi arkadssi da oyleydi doguma kadar her gun igne yapiyormus . ALLAH saglikla devam etmelerini saglasin insallahHergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide
Ovulasyon testi mi yoksa gebelik testi mi bunlar canimOvulasyon günümün 11ndeyim dün bir test yaptım tüm arkadaşlar gebesin dedi bu sabah birtane daha yaptım sonuç bu , çok hastayım hiçbir belirti hissedemiyorum yada gribin etkileriyle karıştırıyorum bilmiyorum bugün hiç bir labaratuvar açık değil sanırım yarın kanda baktiricam inşallah güzel haberler alırızpembeli dün yaptığım diğeri bugün
![]()
Gebelik testi erken gebelikOvulasyon testi mi yoksa gebelik testi mi bunlar canim![]()
Bi tanidigim kadin da 6 ayda 2 tane kimyasal yasamisti simdi aklima geldi .Hergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide
Gebelik testi erken gebelik
Gunnayyyddiiinnn
Gunayyddiiiinnnnnnnnnnnnndoktordan geliyoruz simdi iki tarafta da birer tane yumurtam gelismis biri 15cm olmua diğeri 13 cm
1 bucuk yıldır deniyorum hiç korunmadim pkoyum üç ay önce falan kimyasal gebelik yaşadım resmen testte gebelik çıktı oyuzden yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Normalde hiç yumurtlamam olmaz rabbimin sayesinde adetten 3 gün sonra yumurtlama gördüm şuan 11 gundeyim sonuç buhayirli olsun o zaman gozun aydinnnnnn olsunnn
kac yildir bekliyordun :) ovulasyon gununun 11. Gunu mu ben mi yanlis okudum
Bende aynıyımmerhaba bat 2 gun gecti hicbir belirti yok sizde nedir durumlar
Cok tesekkur ederiiimmmmmCok sevindim canm hadi hep güzel haberler ilet inşAllahhhCatlatma iğnesi bugün mü yapılcak şimdi
![]()