• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 bucuk yıldır deniyorum hiç korunmadim pkoyum üç ay önce falan kimyasal gebelik yaşadım resmen testte gebelik çıktı oyuzden yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Normalde hiç yumurtlamam olmaz rabbimin sayesinde adetten 3 gün sonra yumurtlama gördüm şuan 11 gundeyim sonuç bu 💕
Cok iyi cok sukur 😍😍😘saglikla devam eder insallahhhh hersey yolinda gider canim😘😍cok sevindim senin adina cok erken belli oldu sanki

Amin canım benim rabbim bu duyguyu sana da yaşatsın inşallah. Adetin 12. Günü doktora gitmiştim 18 mm yumurtam varmış 12 - 14 - 16. günleri değerlendir dedi biz de değerlendirdik ve yarım saat popoma yastık koyup yattım o kadar canm

Aminnn isteyen hepimize nasip etsin inşAllah Rabbim 🙏
Herhangi bi sorunun yoktu değil mi bende öyle çok takip yaptırdım olmadı da, şuanki aşama aşılamadayım daha doğrusu beklemedeyim 🙈🤭🤗

Cok tesekkur ederiiimmmmm😘😘😘 iki gun daha kullan dedi iğnelerini biraz daha buyumesi gerek dedi. Yarin yine kontrole cagirdi bakalim ne olcek 😘😘🤗🤗🤗🤗

Yaa ben sana dedim hemen catlatma yapmaz diye gel diyo ama bakıyo erken çünkü daha 🙈😀 büyüsün güzel yumoslar olsunda spermciklerle bulussun 😍😀

Yyyaa çeennnnn bundan sonra panda mi olduuunnnn😂😍😍😘hadi hayirlisi olsun cok sevindim nasil yaptin😂😂😂ara beni yigidim😂😂
Ben küçük fil eşim minik panda birazda onun resmiyle takılayım dedim 😀😀😀🐘🐼
Valla bnde inanamıyorum halen baktım herkes kendi yapmış topiklerde dedim bnm neyim eksik hadi eslem hadi diye kendi kendime gaz verdim yaptım oldu 😁 yanımdaydı eşim hayretle beni izledi 😀 numeren yok ki 😁

Ben küçük fil eşim minik panda birazda onun resmiyle takılayım dedim 😀😀😀🐘🐼
Valla bnde inanamıyorum halen baktım herkes kendi yapmış topiklerde dedim bnm neyim eksik hadi eslem hadi diye kendi kendime gaz verdim yaptım oldu 😁 yanımdaydı eşim hayretle beni izledi 😀 numeren yok ki 😁
😂😂😂😂vallaha tebrik ederim 😂😂😂😂

Kizlar c life bitkisel macun icin ne dusunuyorsunuz, şöyle biraz baktim da sanki cok hamile kalan var bu urunle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X