• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız sen duramaz erkenden kanda verirsin 😁😁 ahh kuzum bazen içim umut doluyor bazen kendimi herşeye hazırlamalıyım diyorum bol bol dua edelim inşallah 😍
Bu ay bi degisik hiiisediyorum kendimi ya 😍insallah beklentilerimiz sonuc bulur . Ben yapamam yine catlatma ignesini baska yere yaptiririm 😂catlatmayi karin bolgesine yapiyorsun yine ama sag da mi sol da mi acaba daha etkili olur kiz bi tarafa yapiyoruz ya simdi obur tarafa da gidiyoe mu acaba ilac

Bu ay bi degisik hiiisediyorum kendimi ya 😍insallah beklentilerimiz sonuc bulur . Ben yapamam yine catlatma ignesini baska yere yaptiririm 😂catlatmayi karin bolgesine yapiyorsun yine ama sag da mi sol da mi acaba daha etkili olur kiz bi tarafa yapiyoruz ya simdi obur tarafa da gidiyoe mu acaba ilac
Hislerin seni yanıltmasın i şallah bebeğim 😍 çatlatma yı bnde hastanede yapcam o biraz daha ağır çünkü farketmez kuzum sağ sol ya tabiki yayılıyor 😁

Hislerin seni yanıltmasın i şallah bebeğim 😍 çatlatma yı bnde hastanede yapcam o biraz daha ağır çünkü farketmez kuzum sağ sol ya tabiki yayılıyor 😁
Ne bilem kiz hep bi sag bi sol yaptiyorruz dedom bi tarafta yaparsan bi tara yogunlasir 😂

Ben pinpirikli oldum iyice esim ben den beter oldu . Incigini cincigine dikkat ediyoruz. 😂😂
Çok bebiş istemekten bunlar yanlış bişey yapmamak için kız sana diyorum bnde aynı Allahtan abla hemşire hemen onu arıyorum corasprin kullandığım için sanırım kan verdim kanama durmadı aklım çıktı hemen ablamı aradım m 😁

Çok bebiş istemekten bunlar yanlış bişey yapmamak için kız sana diyorum bnde aynı Allahtan abla hemşire hemen onu arıyorum corasprin kullandığım için sanırım kan verdim kanama durmadı aklım çıktı hemen ablamı aradım m 😁
Allahtan 😂😂😂insan ister istwmez pinpirikli oluyor ya herseyi dikat ediliyor . 😂😂iyi ki ablan hemsire . Coraspirin neye yariyo

😀😀😀😀😀
Valla bnm son 10 gun basladi . Cok hafif agriodu o da elledgimde agridgini hissediodm yan taraflrin. Gunden gune cogaldi dokumdgumda agrisi. Ayrica arada sizlama oluodu o da bi belirti.
Bide koyulasma hemen olmuo bnm yeni yeni olmya basldi.ucu da normlde sönuktu hep dokununca cikiodu ama hamile kalnca hep ucu belli oluodu
Bende ayni yeni başladı göğsüm çok ağır geliyor

Allahtan 😂😂😂insan ister istwmez pinpirikli oluyor ya herseyi dikat ediliyor . 😂😂iyi ki ablan hemsire . Coraspirin neye yariyo
Aynen kuzu panik atak olcaz bu yüzden 😁 iyiki iyiki valla kendi kendime kurup dururdum yoksa 😁 kan sulandırıcı cnm pıhtılaşma için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X