• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 6 gün var cnm bu ay geç yumurtladım çünkü, ağrılarım var ama bugün de okulda değil eve gelince yemek yaparken oldu resmen alt kemiklerim ağrıyor. Senin göğüs ağrın var mı? Benim son aylarda hiç göğsüm ağrımıyor da hamilelikte ağrıyor mu merak ettim diğer gebeliklerimde ilerleyen haftalarda ağrıyordu ama belirtilerde var mıydı hatırlamıyorum
Ağrıyor canım 3 gündür falan bacak aram falan da ağrıyordu benim seninki gibi hadi hayırlısı adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benziyor işte 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kızlar bugün kan vermiştim sonuclarım nasıl sizce?🤔🤔

Eklentiler

• 5D9E7562-107B-49D4-A1EB-E988AF5DB721.webp
    5D9E7562-107B-49D4-A1EB-E988AF5DB721.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 29
Selan kizlar herkes iyidir insallah esimin testi iyi ciktiadetu bekliycez rahim filmi cekilecek cektiren varsa bilgi verebilir mi
Ben Nisan ayında çektirdim canım. Özelde çektirdim. Doktorum anestezili olsun hareket etmezsin doğru sonuç alırız dedi. 15 dakikalık kısa bir işlem. Sonrasında 2 3 gün hafif kahverengi akıntı geldi. İlk gün çok çok hafif kasık ağrısı sanki regl olacakmışım gibi oldum. Sonrasında iyiydim bir sıkıntım olmadı. Hijyene biraz daha fazla dikkat etmen lazım o günlerde. Birliktelik olmasın bir kaç gün dedi. Ağrı kesici verdi.

Ben Nisan ayında çektirdim canım. Özelde çektirdim. Doktorum anestezili olsun hareket etmezsin doğru sonuç alırız dedi. 15 dakikalık kısa bir işlem. Sonrasında 2 3 gün hafif kahverengi akıntı geldi. İlk gün çok çok hafif kasık ağrısı sanki regl olacakmışım gibi oldum. Sonrasında iyiydim bir sıkıntım olmadı. Hijyene biraz daha fazla dikkat etmen lazım o günlerde. Birliktelik olmasın bir kaç gün dedi. Ağrı kesici verdi.
Rahim filmine ne zaman karar verdiniz peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X