• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar az önce tuvaletteydim çok afedersiniz silerken kan geldi aynı adetliymiş gibi adetim biteli 5 gün oldu neydi bu korktum açıkcası bilen varmı 😔😔😔

Ya benimde adet bittikten 5 gün sonra sabah iliski oldu aksamda tuvalete gittim pecete de kan gordum bi daha da olmadi neydi neden oldu bilmiyorum

Ya benimde adet bittikten 5 gün sonra sabah iliski oldu aksamda tuvalete gittim pecete de kan gordum bi daha da olmadi neydi neden oldu bilmiyorum
Valla bilmiyorumki canım ara kanama olur yazıyor nette ama bilemedim yunurtlama kanamasıda olurmuş ama bilmiyorum. Ben bide dğn fitil kullandım acaba ondanmı bilmiyorum

Valla bilmiyorumki canım ara kanama olur yazıyor nette ama bilemedim yunurtlama kanamasıda olurmuş ama bilmiyorum. Ben bide dğn fitil kullandım acaba ondanmı bilmiyorum

Gecen yil tatilde ara kanamayi yasamistim ama 3 gun falan ara ara olmustu korkmustum acaba gebelik mi var vs. diye orada doktorda yoktu baktiramamistim. Donunce hemen doktora gitmistim bir sorun yoktu hormonlar ve rahim temiz demisti olur arada oyle dedi. Bu defa sadece bir defa tuvalette oldu belki de yumurta catladi ki inşallah oyledir de spermlerle bulusmuslardir. Bu ay hic ama hic umudum yok o yuzden bat vermedim. Yarin doktora gidicem bir daha ki aya c life macun ve ovulasyonla devam edicem artik.

Gecen yil tatilde ara kanamayi yasamistim ama 3 gun falan ara ara olmustu korkmustum acaba gebelik mi var vs. diye orada doktorda yoktu baktiramamistim. Donunce hemen doktora gitmistim bir sorun yoktu hormonlar ve rahim temiz demisti olur arada oyle dedi. Bu defa sadece bir defa tuvalette oldu belki de yumurta catladi ki inşallah oyledir de spermlerle bulusmuslardir. Bu ay hic ama hic umudum yok o yuzden bat vermedim. Yarin doktora gidicem bir daha ki aya c life macun ve ovulasyonla devam edicem artik.
Anladım canım doğru diyorsun ara sıra oluyormuş enfeksiyon olur diye korkuyorum gerçi mantar hapı aldım fitilde kullandım belki iltihabı söktü o yuzden kanamada yapmış olabilir soğan suyuda içmeye başladım inşallah iyi gelir ☺️ Öylemi canım c life macun ne ki acaba🤔

Kizlar baska testim yoktu isteyim simdi yazamadim. Aklimda olsun eczaneden alirken dikkat edeyim o markaya. Hayirli artik insallah vardir ya test alir yarin yaparim yada yanimda ozel hastane var bir kan testi yaptiririm bakalim hayirlisi olsun insallah. Ben sabah negatif deyip cikmistim simdi bir ihtimal diye umut kapladi icimi valla gecen senede sat 30 agustostu gebe kaldigimda bu senede ayni olursa cok guzel olur :dua: :rolleyes:
Iki uc tane al bari o zmn ablaa. Bi tane eve gidince yap digerlrjni de sabah yaprsin insllh yaniltmiodur bu marka yine. Hayrlisi olsn insllh vardr

Anladım canım doğru diyorsun ara sıra oluyormuş enfeksiyon olur diye korkuyorum gerçi mantar hapı aldım fitilde kullandım belki iltihabı söktü o yuzden kanamada yapmış olabilir soğan suyuda içmeye başladım inşallah iyi gelir ☺ Öylemi canım c life macun ne ki acaba🤔
Senin fitilden degil de sogan suyu da yapiyor olabilir, bir kaç yerde okumustum bunu cunku. Cl life bitkisel macun gebe kalmayi kolaylasitiriyormus kist falan varsa temizliyormus cogu kisi onunla hamile kalmis ilk ayda kalan da var 4 ayda kalan da. Arastir sende bir istersen canim instagramda sayfasi var

Senin fitilden degil de sogan suyu da yapiyor olabilir, bir kaç yerde okumustum bunu cunku. Cl life bitkisel macun gebe kalmayi kolaylasitiriyormus kist falan varsa temizliyormus cogu kisi onunla hamile kalmis ilk ayda kalan da var 4 ayda kalan da. Arastir sende bir istersen canim instagramda sayfasi var
Alla alla soğan suyu neden yaparki acaba? Bakarım canım bu ay da bi geçsinde🤗

Ya ben öylesine bi test yaptım duramayıp 😏 negativ çıktı olsaydı çıkmazmıydı 3 gün var bat a 🤔 yada erkenmi geçikirse bidahamı yapayım yada negativ se negativ midir :KK17:
Canım çok erken yapmışsın...normalde bat 7-10 gün geçince yaparsan daha net çıkar hatta geç döllenmeyse onda bile çıkmayabilir...biraz daha bekle 😉

Alla alla soğan suyu neden yaparki acaba? Bakarım canım bu ay da bi geçsinde🤗

Sogan kürü içini temizlediği için bazı kisilerde hafif kanama ya da kahverengi akintı veya fazla akinti olabiliyormus. Kimine yarıyor,kimine de yaramiyormus tepki verebiliyormus vucut bir ara bayagi bir baktim ona da cunku ama hic denemedim. Denemeden bilemeyiz tabii bunu.

Sogan kürü içini temizlediği için bazı kisilerde hafif kanama ya da kahverengi akintı veya fazla akinti olabiliyormus. Kimine yarıyor,kimine de yaramiyormus tepki verebiliyormus vucut bir ara bayagi bir baktim ona da cunku ama hic denemedim. Denemeden bilemeyiz tabii bunu.
İnşallah temizliyordur sırf o yuzden içiyorum zaten işe yarasında☺️Geçen ay yapmamıştı bu ay yaptı demekki bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X