Bnde aynı durumdayım eşime kahvaltı verdim yattım tekrar tek fark ben açtım7 de kalktm kahvltimi yaptm kocayi gonderdm uykum gelmedi . Sonra saat 10 falan olldu tam uykm geldi azcik uyudum sallndim
karnim toktu Allhtan ac ac olmzdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde aynı durumdayım eşime kahvaltı verdim yattım tekrar tek fark ben açtım7 de kalktm kahvltimi yaptm kocayi gonderdm uykum gelmedi . Sonra saat 10 falan olldu tam uykm geldi azcik uyudum sallndim
karnim toktu Allhtan ac ac olmzdim
Hayırlısıı ozmn yaa inşallah vardıır![]()
İnsallah cicegim yaaa24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım
Eki Görüntüle 2538834
Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar
Tmm cnmsin ts ederimİnsallah olur ama olmazsa mutlaka cagır canım arcelikler hep problem![]()
Aaahhh Allah dikkat et toplamasin eniste seni sağsa solda parçalariniBiri gitti biri geldi hurda gibi dökülüyorum![]()
İnşallahİnşallah erkendir diye negativ çıkmıştıır![]()
Canım babanın yaptıgı yanlış bence düğüne gitmedin diye seni silicekse zaten birşey diyeniyorum gidemeyebilirsin sonucta insanlık hali uzak yer. Ayrıca gidiliceksede sen git eşin gitme mecburiyetinde değilki onu niye mecbur kılıyorsun ben hiç öyle yapmam mesela her yere eile gidilicek diye birşey yok.. bence sen kesin bir dille konus iki tarafladaKizlar bi problemim var babam ve esim arasinda kaldim ve skntilarini bn yasiorum kuzenimin dugunu var antalyada babam gelmem icin baski yapio uzaklik bi yana alkol vs var diyip esimi vazgecirep goturmeyecem dien babamdi simdide yokmus alkon normal olcak dugun gel die baski yapio nerdeyse bni silecek yani o derece esimde alkol ve kavga gurultu olup dedi simdi goturecem die gitmeni istemiorum dio iki taraflada guzelce konustum iki tarafda kararindan vazgecmio esim enson senin icin susacam tmm ama mesafe koyucam ailene artik dio ama evde bnm burnumdan getirio cok skldim bnm babam agir konusur dilinde var kalbi temizdir e esimde agir lafa gelemio kinci kim olursa olsun kndi oz halasiyla 10 senedir konusmuo uf napcagimi bilmiorum gitsem esimin dilinden kurtulamicam kalsam babam bni yanliz biraktin diyip bni silip aticak esime bilemcek esim simdiden bnm aileme bilendi ikimizin aile yapisida cok farkli oyuzden sadece aileler yuzunden tadimiz kacio cok skldim duşunmekden uykularim kacti iice , karin altim kasiklarim acio akintim da cok adet olucam bu sacma stres yuzunden napcam bilmiom kimseye derdimi anlatamiorum herkez bnm ustume gelio bide bu aksam gelin dio bizimkiler yan yana gelurseler ya tartisirsalar secim yapmak zorunda birakirlarsa bn kimseyi secemm bi taraf ailem babam bi taraf esim napcam bn ya![]()
Allah yardımcın olsun canım çok zor arada kalmak...gitmek istemiyorsan bence çalışıyorsan hemen toplantı seminer falan ayarla çalışmıyorsan da geçerli bir sağlık mazereti söylebilirsinKizlar bi problemim var babam ve esim arasinda kaldim ve skntilarini bn yasiorum kuzenimin dugunu var antalyada babam gelmem icin baski yapio uzaklik bi yana alkol vs var diyip esimi vazgecirep goturmeyecem dien babamdi simdide yokmus alkon normal olcak dugun gel die baski yapio nerdeyse bni silecek yani o derece esimde alkol ve kavga gurultu olup dedi simdi goturecem die gitmeni istemiorum dio iki taraflada guzelce konustum iki tarafda kararindan vazgecmio esim enson senin icin susacam tmm ama mesafe koyucam ailene artik dio ama evde bnm burnumdan getirio cok skldim bnm babam agir konusur dilinde var kalbi temizdir e esimde agir lafa gelemio kinci kim olursa olsun kndi oz halasiyla 10 senedir konusmuo uf napcagimi bilmiorum gitsem esimin dilinden kurtulamicam kalsam babam bni yanliz biraktin diyip bni silip aticak esime bilemcek esim simdiden bnm aileme bilendi ikimizin aile yapisida cok farkli oyuzden sadece aileler yuzunden tadimiz kacio cok skldim duşunmekden uykularim kacti iice , karin altim kasiklarim acio akintim da cok adet olucam bu sacma stres yuzunden napcam bilmiom kimseye derdimi anlatamiorum herkez bnm ustume gelio bide bu aksam gelin dio bizimkiler yan yana gelurseler ya tartisirsalar secim yapmak zorunda birakirlarsa bn kimseyi secemm bi taraf ailem babam bi taraf esim napcam bn ya![]()
Vermedim canım cuma vericem idrarda koyulaşma varsa yükseliyordur diye takip edicem cumaya kadar bugün bat günüm yarın yine yapıcam test bakalım nasıl çıkacakİnsallah cicegim yaaa
Bu testle anlasılmazki kuzum deger yükselmesi sen kan vermedin mi hala?
Kiz esim gitmio zaten calisio die babaminki yanlis ama anlamio esimde uzatio sinirim bozuluo bnmde boleCanım babanın yaptıgı yanlış bence düğüne gitmedin diye seni silicekse zaten birşey diyeniyorum gidemeyebilirsin sonucta insanlık hali uzak yer. Ayrıca gidiliceksede sen git eşin gitme mecburiyetinde değilki onu niye mecbur kılıyorsun ben hiç öyle yapmam mesela her yere eile gidilicek diye birşey yok.. bence sen kesin bir dille konus iki taraflada
Yemio bebegim babam gicik bilerek yapti der calismiorum da zaten calissam cok rahat kiviririm ikisinede uzuluorum ama bilmiorumAllah yardımcın olsun canım çok zor arada kalmak...gitmek istemiyorsan bence çalışıyorsan hemen toplantı seminer falan ayarla çalışmıyorsan da geçerli bir sağlık mazereti söylebilirsin![]()
Canım bu testi tekrarlaKizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dediyok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2538971
Her gun actm bi tek bugun kahvlti yaptm erknden sansa bakBnde aynı durumdayım eşime kahvaltı verdim yattım tekrar tek fark ben açtım![]()
Annenle konuş halletsin . Eşinin zaten iş dolayısıyla gidemiycekse yapacak bişey yok. Babana da annem senin sözünden çıksa bu hoşuna gider mi de. Allah yardımcınız olsun canımKizlar bi problemim var babam ve esim arasinda kaldim ve skntilarini bn yasiorum kuzenimin dugunu var antalyada babam gelmem icin baski yapio uzaklik bi yana alkol vs var diyip esimi vazgecirep goturmeyecem dien babamdi simdide yokmus alkon normal olcak dugun gel die baski yapio nerdeyse bni silecek yani o derece esimde alkol ve kavga gurultu olup dedi simdi goturecem die gitmeni istemiorum dio iki taraflada guzelce konustum iki tarafda kararindan vazgecmio esim enson senin icin susacam tmm ama mesafe koyucam ailene artik dio ama evde bnm burnumdan getirio cok skldim bnm babam agir konusur dilinde var kalbi temizdir e esimde agir lafa gelemio kinci kim olursa olsun kndi oz halasiyla 10 senedir konusmuo uf napcagimi bilmiorum gitsem esimin dilinden kurtulamicam kalsam babam bni yanliz biraktin diyip bni silip aticak esime bilemcek esim simdiden bnm aileme bilendi ikimizin aile yapisida cok farkli oyuzden sadece aileler yuzunden tadimiz kacio cok skldim duşunmekden uykularim kacti iice , karin altim kasiklarim acio akintim da cok adet olucam bu sacma stres yuzunden napcam bilmiom kimseye derdimi anlatamiorum herkez bnm ustume gelio bide bu aksam gelin dio bizimkiler yan yana gelurseler ya tartisirsalar secim yapmak zorunda birakirlarsa bn kimseyi secemm bi taraf ailem babam bi taraf esim napcam bn ya![]()
Hadi bakalım ne zaman başlıyorsun :)Benim geldi siparişim ☺
Amin kuzum inşallah Rabbim beterinden korusun inşallahHer gun actm bi tek bugun kahvlti yaptm erknden sansa baksaka maka bi yana Rabbim hayrli ölmler versin. Hak uzere gidelm insllh
Valla zor ama arayı bulman lazım kendini hasta edersin yada en güzeli vurdumduymaz olmak baskı yapması yanlıs yaniKiz esim gitmio zaten calisio die babaminki yanlis ama anlamio esimde uzatio sinirim bozuluo bnmde bole![]()