Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım spermlere iyi geliyor aldı eşim akşam 30luk 35 tl mi neymişO neymis bende alayım kocaya![]()
E vitamini kullanınca mı hamile kalmıştın eşimde bugün başladı iyi gelir inşİşte beklememeye çalışıyorum bakalım gelecek mi benim beybibu arada geçen yıl hamile kaldığım ay eşim e vitamini kullanmıştı biliyor musun bu ay baktım biraz kalmış son kullanma tarihi yaklaşmış kullandırdım tekrar
![]()
Canım morfoloji kaç eşinde merak ettimKizlar benimde eşimin sperm test sonucu bugün geldi hersey cok iyi cok sükür cok mutlu oldumsimdi artik sadece bu nazli bebelerin keyfini catip gelmesini beklicez
![]()
Evet canım, eşimin test sonuçları kötüydü ileri hız 0dı ama sayı iyiydi ben burdan araştırdm e vitamini keçi boynuzu kürü filan işte, daha kullanalı birkaç hafta olmuştu ki hamile olduğumu öğrenmiştim ama kaybettim bebeğimi, bu ay tekrar kullandı bakalımE vitamini kullanınca mı hamile kalmıştın eşimde bugün başladı iyi gelir inş![]()
Ama sadece e vitamini değil bir hafta filan keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve ben de inofolic kullanmıştım hangisi vesile oldu bilmiyoruz tabikiE vitamini kullanınca mı hamile kalmıştın eşimde bugün başladı iyi gelir inş![]()
Iyi cok sukur normal oldu cok sevindim❤❤Tabi sor canım.. 10 aylık evliliğimin başından beri deniordum canım normal oldu son ay ovu testi almıstim
Anladım canım demekki işe yarıyor benim eşimin sperm sonucları çok iyi çıktı bir sorun yok ama biz yinede takviyeye başladık e vitaminene bugün başladı keçiboynuzu pekmezi içiyor. İnciri nasıl yaptın canım kuru incir mi bende kuru incirAma sadece e vitamini değil bir hafta filan keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve ben de inofolic kullanmıştım hangisi vesile oldu bilmiyoruz tabiki![]()
Çok sevindim canımHallettim bugun tatli dille konustum zamanla azalacak öfkesi umarim bi kac ornek gosterince sustu![]()
Evet cnm bir kuru inciri her gece zeytinyağında beklettik sabah yedi, takviyeler işe yarıyor inş çabuk sonuç alırsınızAnladım canım demekki işe yarıyor benim eşimin sperm sonucları çok iyi çıktı bir sorun yok ama biz yinede takviyeye başladık e vitaminene bugün başladı keçiboynuzu pekmezi içiyor. İnciri nasıl yaptın canım kuru incir mi bende kuru incir ☺☺
Anladım canım ben sade yedirdim ama işe yarar inşşşEvet cnm bir kuru inciri her gece zeytinyağında beklettik sabah yedi, takviyeler işe yarıyor inş çabuk sonuç alırsınız
Ayy bna iki kez baktilar bide rahim filmi 3 aha bu ay adetliyken bakcak 4 kardesim dioki millet dogumda parmaklattirio sen daha hamile olmadan parmaklattirionalistim aciom bakio
hele rahim filminde hemsire kadin gidio gelio ortuyu kaldirip bakiodu delimi ne örtuyu tutunca birakto bakmayi tobe ya
![]()
16 canimCanım morfoloji kaç eşinde merak ettim![]()
Sorun ney cnmBana yardımcı olacak kimse yok mu![]()
Baya iyi çıkmış canım16 canim![]()
Hiç bişey olmaz zaten aşılamadan sonra ilişki öneriyorlarYa kızlar bu gece iğnemi vuruncam perşembe günü aşılama olcak ilk aşılamada korktuk 1 kez beraber olduk bu kez hergün yapmayı düşünüyorum en azından 5 gün acaba bişey olur mu