• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂😂😂 kız beni güldürdün Allah da seni güldürsün, bana da doğumda baya yaptılar onu stajyer kız birde ben o sancının arasında ay uy diyorum kız açıklık ölçemiyor başkasını çağırıyor sonra tuvaletim geldi diyorum bir daha bakalım diyor daral getirdiler bana sonra sezaryene girdim parmaklattığımla kaldım yani daha durun çok yapacaklar hamilelikte de çatı muayenesiyle başlıyor doğumda zirveye çıkıyorlar 😀😀
Ay anlatti kardesim ve cewremdekiler elini sokan bile oluomus esimin kuzeni parmak atmislar dogumunda doktora tekme attim elini soktu resmen sonra doktorda bna bi saldirdi dio doguruyummu kariylami kavga edeyim bilemedim dio ay degisik seyler 😂😂😂

Bende çook kez baktırdım her gittiğimde artık alıştım doktor demeden ben soyunmaya başlıyorum 🙈😀 3 rahim filmi, h.s l.s ameliyatı ve sonrasındaki kontroller hep alttan şuanda da alttandı muayneler artık beklemedeyim hamilelikte de alttan muayne derse hiç sorun etmem hayırlısıyla gelsinde bebisim 😍🙏😀
Seninkide masallah mis kuzum 😂😂😂 direk soyunuom kismina cok guldum ay ne hallere dustuk ya 😂😂😂

İşte beklememeye çalışıyorum bakalım gelecek mi benim beybi 😃 bu arada geçen yıl hamile kaldığım ay eşim e vitamini kullanmıştı biliyor musun bu ay baktım biraz kalmış son kullanma tarihi yaklaşmış kullandırdım tekrar 😀
En iyisini yapıyorsun kuzucum erkenden test yapma akısına bırak insallah ise yarar o vitaminler bebek deposu olur kocana😍🤣

Eki Görüntüle 2539227 Kızlaar hayırlı akşamlar, benim dünkü kontrolde 10+0 haftasına gelen bebeğimin ultrason resmi çekildi vee bebeğin kalp sesini duyduk çok şükürrr. 🙏
Allah'ın hikmeti bu nasıl hızlı atış sanki mini bir makine gibi çalışıordu duyunca sevinçten gözlerim doldu 🙂 Dr. haftasına göre normal dedi 37mm olmuş, Rabbim hayırlı evlat eylesin..
Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah canlarım hepiniz dualarımdasınız ❤
Allah mucizeni vaktiyle kucagına versin saglıgına kem göz değmesin bebegim Allah razı olsun duaların kabul olsun insallahhh😍🤩🥰🥰🤲❤️

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamadım iş yoğunluğu bide uyku hali yoruyo beni 😔 bebiş iyi durumda şükür cumartesi kontrol var 10. Haftaya girdim bugün sizde durumlar nasıl hamile haberleri var mı yeni kaçırdığım 😍
Masallah kuzucum Allah saglıgına saglık katsın insallah totemde tüm gebelerimiz mevcut🤪🤪

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.bende 13 aylık evliyim ve 11 aydır bebek istiyoruz olmuyor. Bütün testler, rahim filmi sperm testi vs yapıldı hiç bir problem çıkmadı.reglm düzenlidir 27-28 günde bir olur. 16 eylülde regl oldum 21 eylülde sona erdi. Bugün eczaneden ovulasyon testi aldık yumurtlama takibine başlıcam.keci boynuzu pekmezi aldık faydası olur diye. Bana tavsiye edebileceğiniz faydalar ve tecrubeleriniz varsa yardımlarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizingönlüne göre versin❤
Hosgeldin tatlım hayırlısıyla bebegine kavusursun insallah🤲😇

N Nana Ana bu ayda olmadi kizlar hayirlisi artık😊 birbirimize dua edelim ben ismimi yazdirmiycam artik biraz uzaklasmak iyi gelir belki🤗 Allah hepimizin yardimcisi olsun arada gelirim.. Allaha emanet olun selametle🕊❤
Canıııım hayırlısı böyleymis vaktini bekleyecegiz mecbur insallah kısa zamanda kavusuruz bebislerimize ne zaman istersen buradayız biz özletme🥰🥰😘😘

Baskalarını düsündügün kadar kendinide düsün cicegim bu senin en yakınında olsa kendi saglıgına ediyorsun herzaman
Dogru diosun ama ben milleti buna alistirmisim tersini yaptigim anda millet cok degisik dawranio ya bide bn dayanamiom öle kinci degilim kusuom ya yarim saat bile surmez helede o kisi bnle konusmaya calisiosa hemen yumusuom bisey istiolar dayanamiom herkez bu huylarimi bildigi icin cok kaliteli kullaniliorum farkinda olarak kndimi cok koyuyom onlarin yerine ya gercekse ya ii niyertse diom🤔

Sizlere günaydın ciciler
Ben yeni yatmıstım türlü türlü kabus denilecek rüyalar gördüm uyumaya korkuyorum suan😞😞
Ayni bn , bu hafta bnde öleyim kuzum yattigin yeri cirp ayaginla ekmek getirmissindir bildigin dualari yada kurandan bi bardak suya dua oku ufle odalara serp icin rahatlicak bn korkunca öle yapiom miss gibi rahatliom bide dusunme ruya oldugunu dusun surekli o gercek degildi bilinc altina onu koy ruyanda bile hatirlicaksin ve korkmayacaksin ruya die dusunup hee bide suya anlat ruyani snra dok suyu yada cesmeyi ac eskiler öle derler alip gotursun die 😔😔

Seninkide masallah mis kuzum 😂😂😂 direk soyunuom kismina cok guldum ay ne hallere dustuk ya 😂😂😂

Bakma güldüğüme zor zamanlar ama yapcak bişeyim yok o hsg lerdeki çektiğim acıyı ben biliyorum ameliyat zamanında ve sonrasındaki muayneleri ben biliyorum devlet olduğu için birazda hep alttan muayene, hoş şuan özele gidiyorum ama yine alttan muayne etti yumurtaları görmem lazım diyor Allah'tan doktorum bayan 🙏😀

Ya kızlar bu gece iğnemi vuruncam perşembe günü aşılama olcak ilk aşılamada korktuk 1 kez beraber olduk bu kez hergün yapmayı düşünüyorum en azından 5 gün acaba bişey olur mu

Cuma günü başlayıp deneyebilirsin bence bisey olmaz. Bizde 2 gün denedik doktor gün verdi zaten insallah olumlu olur bekliyoruz. ikinci denemen mi olcak aşılama.? Inşallah sıkı sıkı tutunur bu kez bebeğin 🙏🙏

Bakma güldüğüme zor zamanlar ama yapcak bişeyim yok o hsg lerdeki çektiğim acıyı ben biliyorum ameliyat zamanında ve sonrasındaki muayneleri ben biliyorum devlet olduğu için birazda hep alttan muayene, hoş şuan özele gidiyorum ama yine alttan muayne etti yumurtaları görmem lazım diyor Allah'tan doktorum bayan 🙏😀
Tahmin edebiliorum cnm yapcak bisey yok zaten guluo gecmekden dua etmekden baska rabbim yardimcimiz olsun 🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X