• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlat Pazartesi lekelenmem oldu dünde birazbiraz geldi kesildi.bugünde az az geliyor. benim her ay 3 4 gün lekelenme sonrasinda 4 5gün regli sonrasindada yine 3 4 gün lekelenmem oluyor.toplam 10 11gün süruyor.bazen yumurtlamam bu sürece geliyor. Iliski 10gün icinde günah oldugundan degerlendiremiyorum.

Kızlat Pazartesi lekelenmem oldu dünde birazbiraz geldi kesildi.bugünde az az geliyor. benim her ay 3 4 gün lekelenme sonrasinda 4 5gün regli sonrasindada yine 3 4 gün lekelenmem oluyor.toplam 10 11gün süruyor.bazen yumurtlamam bu sürece geliyor. Iliski 10gün icinde günah oldugundan degerlendiremiyorum.
Nie bu kadar uzun normalmi doktorla gorustunmu hormonal bisi olmasin kuzm

Ayni bn , bu hafta bnde öleyim kuzum yattigin yeri cirp ayaginla ekmek getirmissindir bildigin dualari yada kurandan bi bardak suya dua oku ufle odalara serp icin rahatlicak bn korkunca öle yapiom miss gibi rahatliom bide dusunme ruya oldugunu dusun surekli o gercek degildi bilinc altina onu koy ruyanda bile hatirlicaksin ve korkmayacaksin ruya die dusunup hee bide suya anlat ruyani snra dok suyu yada cesmeyi ac eskiler öle derler alip gotursun die 😔😔
Evet kuzum onu bende duymustum bu hava degisimlerinden oluyor herhalde birden bire dünya kararıyormus gibi geliyor Allah hayırlara cıkarsın yinede tesekkürler cicegim tavsiyelerin icin😚
Dogru diosun ama ben milleti buna alistirmisim tersini yaptigim anda millet cok degisik dawranio ya bide bn dayanamiom öle kinci degilim kusuom ya yarim saat bile surmez helede o kisi bnle konusmaya calisiosa hemen yumusuom bisey istiolar dayanamiom herkez bu huylarimi bildigi icin cok kaliteli kullaniliorum farkinda olarak kndimi cok koyuyom onlarin yerine ya gercekse ya ii niyertse diom🤔
Kin tut demedimki canım sen kendi isteklerini ön planda tutunca insanlar bir sasırır iki sasırır ücüncüye alısır bende senin gibiydim artık rahman gitsin modundayım🤣🤣🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X