- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Tamam cicimCanim e vitamini evicap 100lük olandan al. Sentetik e vitamini olmasin. Erkeklerin sperm sayi ve kalitesini arttiriyor.


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cicimCanim e vitamini evicap 100lük olandan al. Sentetik e vitamini olmasin. Erkeklerin sperm sayi ve kalitesini arttiriyor.
Keçiboynuzu pekmezi kürünün içinde e vitamin bolca bulunuyor canım öyle yerse ondan alKizlar bu ee vitaminini yemege fln katabiliozmu caktirmadan bnm ökuz kullanmazda cins oyuzden diom![]()
Ben bunun günahı olacagına pek inanmıyorum acıkcası öyle olsa peygamber efendimiz erkek cocuk icin adet son gününü ögütlemezdi herhaldeKızlat Pazartesi lekelenmem oldu dünde birazbiraz geldi kesildi.bugünde az az geliyor. benim her ay 3 4 gün lekelenme sonrasinda 4 5gün regli sonrasindada yine 3 4 gün lekelenmem oluyor.toplam 10 11gün süruyor.bazen yumurtlamam bu sürece geliyor. Iliski 10gün icinde günah oldugundan degerlendiremiyorum.
Kötü rüya anlatılmaz derler bebegim gecti gitti cok sükürHayır olsun canım ne gördün
Canım bildiğin kapsül yani hap gibi ama onu iğne ile delip içini akıtabilirsin belki bilmiyorum hiç denemedim![]()
Tuh uzuldum sureklimi bole olcak yoksa gecicimi ?Canim doktora sordum ben kan pirtilasmasi yüzunden coraspin 100 lük kullaniyorum oyapiyormus. Eskiden 4 5 gunde biterdi.
Hic bilmiom bilionmu bole seyleri ne cahil kariyimCanim onceden ben onu kapsulünü delip badem yagiyla karistirip sacima surüyordum.yag gibi birsey .
Kiz cins diom ya bn ne cileler cektim doktora gitmek icin sorsan sulelesinin en genis gormus insani ama bna gelince eski kafa adamNAsıl katıcaksın toz değilki hap gibiiçsin nolucak yaa
![]()
Kiz kimsede sorun yok bizimiiler sorun surekli yanlarinda olayim istio ay nys moralmanlarimi bozmicam azcik bi enerjim var onuda uzulerek harcamayim boswerrr ya bn ya onlar aliscazEvet kuzum onu bende duymustum bu hava degisimlerinden oluyor herhalde birden bire dünya kararıyormus gibi geliyor Allah hayırlara cıkarsın yinede tesekkürler cicegim tavsiyelerin icin
Kin tut demedimki canım sen kendi isteklerini ön planda tutunca insanlar bir sasırır iki sasırır ücüncüye alısır bende senin gibiydim artık rahman gitsin modundayım![]()
Aldim aldim. Kiz kaynanamda baski yapti ye die pis adam pekmez yiyo ama kişin özunu icmio zaten aslinda ikimizde de sorun yok ama yinede ek takviyenin zarari olmaz sonucdaKeçiboynuzu pekmezi kürünün içinde e vitamin bolca bulunuyor canım öyle yerse ondan al
Ilk kez duydum bnde gunah die biliorum yanliz sunada inaniorum kotu bi akac degil zewkden ziyade amacimiz bi can bi evlat oldugu icin belki normal olabilir bazi kadinlar adet gunu yumurtlayabilio ve hatta bi kac yerde rahim adet zamani asagida oldugu icin iliskide tutma ihtimalinin yuksek oldugunu okumustum bi kac kadinda öle hamile kalmis ve hatta geceden iliski olup gunduze kadar duranlarda varmis bilmiom herkez cok farkli seyler soluoBen bunun günahı olacagına pek inanmıyorum acıkcası öyle olsa peygamber efendimiz erkek cocuk icin adet son gününü ögütlemezdi herhalde![]()
Tuh uzuldum sureklimi bole olcak yoksa gecicimi ?![]()
Ben bunun günahı olacagına pek inanmıyorum acıkcası öyle olsa peygamber efendimiz erkek cocuk icin adet son gününü ögütlemezdi herhalde![]()
bunlara önceden mı başlamak gerekirdi ki.bizim az kaldı yum gününe.hayirlisi hepimiz için....Keçiboynuzu pekmezi propolis çörek otu bal karışımı, kraliçe arı sütü, kakule kahve
Dogru canımKötü rüya anlatılmaz derler bebegim gecti gitti cok sükür![]()
İşte içmek zor geliyor ama bedavadan da çocuk olmuyorKiz cins diom ya bn ne cileler cektim doktora gitmek icin sorsan sulelesinin en genis gormus insani ama bna gelince eski kafa adamneresini sewdiysem
![]()
Hic bilmiom bilionmu bole seyleri ne cahil kariyim![]()
Uzuldum cnm ya insallah gecer allahdan umit kesilmezMalesef canim