- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ahahah dogru diyorsun vallahaGelsin de gör o zaman, 3-5 yıl sonra 2. Olmuyor diye gezersin buralarda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah dogru diyorsun vallahaGelsin de gör o zaman, 3-5 yıl sonra 2. Olmuyor diye gezersin buralarda![]()
Ayy inşallah bebiştendir o ağrılar kuzucum regliyi çağırma pis kaka o gelmesinCanım 27ydi bat ama yumurtlamaya göre 28 oluyor, 2 gün var yani. Bel ağrım var gelecek gibi regl, nasip artık. Çok yorgunum kız bu aralar, giriyorum son sayfaları okuyup yazıyorum aradasen nerelerdesn asıl
![]()
İnşallah canım evlat kokusunu al o mutluluğu yaşa sen ikiyle de kalmazsın 4-5 bekliyorum senden, o potansiyel varAhahah dogru diyorsun vallahaikinci bebeeeekkkk diye aglarim buralarda kizz dur hele 1. Tutsun da
Tam bir evcimen anac yapılı kkarrriii modeli benİnşallah canım evlat kokusunu al o mutluluğu yaşa sen ikiyle de kalmazsın 4-5 bekliyorum senden, o potansiyel var![]()
Aynen canım öyle allah verirse veriyor zaten isyan etmee gerek yok yaniEvet o da var ama bi sure sonra isteniyor bebekallah sasirtmasin insanlar cok doyumsuz
Aaaaaahhh bi hamilelik habrri alsammm keskeeeee aaahhhhhhhhAynen canım öyle allah verirse veriyor zaten isyan etmee gerek yok yani![]()
2 saat yatmam mümkün değilki akşam biter yani vallaKızlar banada doktorum ilişkiden sonra en az 2 saat ayağa kalkmamamı söyledi. Spermler sıvılaştıktan sonra hareketleniyormuş sıvılaşma en az 1 saatte oluyormuş tuvalete gidince çoğu dışarı çıkıyor zaten dedi![]()
Ay keşke canım yaaa allahım nasip etsin yaa cidden ne büyük bir hasretAaaaaahhh bi hamilelik habrri alsammm keskeeeee aaahhhhhhhh![]()
Aynen öyle ne kadar kendimizi üzsekte allah ne zaman vericeğini biliyor o yuzden akısına bırakmak şazımKadın doğuma kontrol için gttgimde kucağında bebeği genç bi kız vardı taş çatlasa 24. Bebegide 8 9 aylık kız eşiyle konuşurken duydum şimdide 3 aylık hamileymiş kontrole gelmiş sonra aynı gün belki 100kilon un ustu bi abla ama nasıl tuylenme var yüzünde belli hormonal bi sıkıntı var 2 yaşında çocuğu varmış veren allah veriyor yani her şekilde benim de hiç bu problemim yok görünürde ya olmazsa diyorum
Cok zor ya beklemekk hani keske ne zaman olacagini bilebilseydik beklemezdik en azindanAy keşke canım yaaa allahım nasip etsin yaa cidden ne büyük bir hasret![]()
Canım lahana kürünü bilmiyorumda soğan suyu yapsana
Dimi canım sabırsız oluyoruz ama zamanı gelmeden de bebişimiz gelmiyor malesef keşke bilebilsek amaCok zor ya beklemekk hani keske ne zaman olacagini bilebilseydik beklemezdik en azindananne olmak istiyorum ben de artik
Cok uzuluyorum artik takmamaya calisiyorum amaaa nafileeeDimi canım sabırsız oluyoruz ama zamanı gelmeden de bebişimiz gelmiyor malesef keşke bilebilsek ama![]()
Anladım canım inşallah verirsin kilo yürüyüş falan da yap ben her sabah yürüyüş yapıyorum. Kilon kaç ki seninCanim lahana küründe bol miktarda sogan var. Bebis icin degilde hem kilo vermek hemde uzun süredir kullandigim ilaclarin etkisini vucuttan atmak icin kür yapicam. Ben yilda 2 sefer lahana kürü yapiyorum. hormon ilaclari cok sisirdi. Bu ay sadece kilo vermeye odaklanicam.
Haklısın bende öyleyim ama şartladım kendimi ders falan çalısıyorum kafamı dağıtıyorum sende öyle yap oyala kafanı canımCok uzuluyorum artik takmamaya calisiyorum amaaa nafileee![]()
Allllaaahiimmm ne guzel yaa durdu durdu bi an da acildi masallahKizlar simdi internette bir haber okudum. Kadinin biri 8 yil cocuk tedavisi görmus ve 8 yil sonra tüp bebek tutup oğlu olmus. Oglu 6 aylikken nasilsa kendinden olmuyor diye 2.kez hamile kalmis 2.ogluda dogmus .simdi 2 oglu var biri 24 aylik digeri 11 aylikmiş. Simdide iyi korundugu halde 3.cocuga hamile kalmis.ne yapsam diye soruyor. Rabbim aratmadan bizede nasip etsin
Ne kadae oyalansak da ayni kafamizin bi kosesine zimbalanmisHaklısın bende öyleyim ama şartladım kendimi ders falan çalısıyorum kafamı dağıtıyorum sende öyle yap oyala kafanı canım![]()