• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim doktora 5 cm çikolata kistim varmış hala duruyo lanet olası 😑 hormon tahlili istedi adetimi 3. Günüydü verdim adetin bitsin gel alttan muayene etçem dedi
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını benim yıllar evvel 6,5 cm olmuştu sonra küçüldü gitti bir daha da çok şükür olmadı

Alınsa da fayda etmiyo ki tekrar oluşuyor çok araştırdım çok pis Bi kist malesef
Canım ben aldırdım aralık ayında. Tekrar oluşuyor diye kesin bir şey yok. Tekrar oluşabilir deniyor sadece ama seninde bayağı büyümüş. Ben aldırdım kurtuldum ve iyiki aldırmışım. Ben ilişkide bile adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum. Sana da tavsiyem aldırman

Walla bnde ayni sasiriom hic bilmezdim kimi gorsem ilk ayindan hamile kalio bn bi seneyi gecti tık yok ustelik bnde de esimde de sorun yokmus sorun olmadigi halde neden olmuo anlamiorum hayirli saglikli olsun hepimizin yawrusu ama insan tuhaf oluo 😔😔🤲
Canım doktor ne dedi sana. Bende aynı dertten muzdaribim hiçbir problem yokken hamile kalamıyorum

Canım ben aldırdım aralık ayında. Tekrar oluşuyor diye kesin bir şey yok. Tekrar oluşabilir deniyor sadece ama seninde bayağı büyümüş. Ben aldırdım kurtuldum ve iyiki aldırmışım. Ben ilişkide bile adet ağrısı gibi ağrı çekiyordum. Sana da tavsiyem aldırman
Valla çok araştırdım ameliyat olup tekrar oluşmayan kişi çok az açıkçası düşünmüyorum. Benim kistim 18 yaşından beri hemen hemen aynı cm büyümedi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X